Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse – Son Caliu Lejligheder

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – Son Caliu Lejligheder

 • Aircondition
 • 4 x Golf
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Strand

Spil golf på nogle af Mallorcas mest populære baner
Denne herlige golfrejse til Mallorca byder på golf på tre skønne baner, mens I bor på et hotel, hvor servicen er helt i top. Det atmosfærefyldte hotel ligger direkte ved et kunstigt anlagt strandafsnit samt blot en kort gåtur til de fine caféer og restauranter, som ligger i forbindelse med Palmanovas strandpromenade. I har derfor rigelig med muligheder for at nyde alt det skønne, som solskinsøen har at byde på, når timerne ikke bruges på golfbanen. 

I har fire gange golf inkluderet i rejsen, og to af disse spilles på Son Vida, der er en ubestridt klassiker på Mallorca. Mange af de golfspillere, som ivrigt rejser til øen år efter år, kommer i særdeleshed for at spille på denne hyggelige bane, hvilket er den ældste på Mallorca. De to andre dage i golfens tegn spilles på Son Vidas to søsterbaner – Son Muntaner og Son Quint. Son Muntaner er en spændende bane og en af Mallorcas absolutte perler, hvor der længdemæssigt stilles større krav til ens spil end på Son Vida. Vi tilråder derfor at finde køllerne frem. Son Quint er kendt for at være omkranset af fyrretræsskove og for at være en åben bane med brede fairways og store greens. Uanset hvad skal I nok få testet jeres evner på golfbanen i løbet af denne rejse til solskinsøen.

Inkluderet

 • 2-værelses lejlighed med balkon eller terrasse
 • 4 x golf – 2 x Son Vida, 1 x Son Muntaner og 1 x Son Quint

Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Transfer til golfbanerne er på egen hånd. Alle banerne ligger indenfor en halv times kørsel fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet
 • Morgenmad eller halvpension på hotellet

Her bor du på din golfrejse

Son Caliu Lejligheder ligger direkte ved egen strand, hvor I kan koble helt af, når dagene ikke længere bruges på golfbanen. Hotellet byder også på et skønt spa- og wellnesscenter med mange herlige faciliteter. Son Caliu har selvfølgelig også en skøn solterrasse med swimmingpool, komfortable solsenge og parasoller. I kan altid tage en drink i baren eller nyde et velsmagende måltid mad på den lækre restaurant med terrasse og udgang til haven.

Læs mere om hotellet her – Son Caliu Lejligheder

Golfbaner

Son Vida
Son Vida

Mallorcas ældste bane, Son Vida Golf, der blev åbnet i 1964, er klassikeren, man nødvendigvis må spille, hvis man som golfspiller kommer til solskins- og golføen i Middelhavet for første gang. 
Det er først og fremmest en hyggelig bane, hvor det mere gælder om at slå lige end langt, fordi høje træer eller tæt krat omgiver de fleste fairways - med tabte slag eller bolde til følge. På en række korte par-4-huller når man sagtens green i regulation med to jern.

På scorekortet ser banen overkommelig ud rent distancemæssigt, men det er alligevel svært at score på den, fordi en række højdeforskelle gør det svært at bedømme afstandene korrekt. 

Man skal specielt nyde to huller, 6. hul, par 5, med Palma-bugten og den majestætiske katedral i baggrunden, når man står på det højtliggende tee-sted, samt 8. hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter lavere end tee-stedet. Nyd endelig også de mange farverige blomster og de smukke gamle villaer, der garnerer banen - to iøjnefaldende elementer, det kan være svært at abstrahere fra.

www.sonvidagolf.com

Son Muntaner
Son Muntaner

Den pengestærke, tyske hotelkæde Arabella Group ejer både Son Muntaner Golf og nabobanen Son Vida Golf i Palmas nordlige udkant, og meget passende ligner de to baner hinanden - omend Son Muntaner Golf stiller længdemæssigt større krav end Son Vida.

En anerkendt tysk banearkirekt, Kurt Rossknecht, har designet Son Muntaner, og dét er han sluppet så fortrinligt fra, at banen, der åbnede i 2000, hører til Mallorcas absolutte golfperler. Den var de første fem år forbeholdt gæsterne på de tre luksushoteller, Arabella Group driver på stedet, men sådan er det heldigvis ikke mere.  Det er en spændende bane, hvor svære huller veksler med lette huller, og hvor terrænet også varierer meget. Man fascineres mest af 7. hul, par 3, ned i en dal med et gammelt slot som baggrundskulisse, og på 14. hul, par 4, hvor man slår andetslaget ind over et springvand i en sø foran green. Gode nerver kræves allerede på 1. hul, par 4, dogleg højre med out of bounds ned langs hele højre side mod træningsbanen. En svær start for slicere!

www.sonmuntanergolf.com 

Son Quint
Son Quint

Gode, gamle Son Vida Golf og forholdsvis nye Son Muntaner Golf i Palma-forstaden Son Rapinya har fået en tredje søsterbane, Son Quint Golf. Sammen med tre luksushoteller danner de tre baner Arabella Golf & Spa Resort.

Omkranset af fyrretræsskov er Son Quint Golf en letkuperet og forholdsvis åben bane med brede fairways og store greens skabt i fællesskab af en spanier, Ramón Espinosa, og en tysker, Kurt Rossknecht.
De største udfordringer møder man på tre huller i træk, 10., 11. og 12. hul, hvor vand er i spil. Det gælder drivet på både 10. og 11. hul, begge par 4, hvor en sø i højre side omfanger et slicet drive, og ligeledes teeslaget på 12. hul, par 3, hvor bolden skal flyves over en sø til green - et forholdsvist langt slag, fordi hullet måler 178 meter fra gul og 149 meter fra rød tee. Fra hvid tee bliver det rigtigt svært, 196 meter. En aflang green med to bunkers i venstre side øger også sværhedsgraden og gør 12. til signaturhullet. Banen blev åbnet i 2007 - med eget klubhus.

www.sonquintgolf.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail