Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Populært golfhotel
 • 4 x golf
 • Kun 8 kilometer fra centrum af Palma
 • 3 fremragende golfbaner

Golfrejse - Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

4
Her får du
 • Populært golfhotel
 • 4 x golf
 • Kun 8 kilometer fra centrum af Palma
 • 3 fremragende golfbaner
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

Bo på populært golfhotel med 4 x golf

Mallorca er en af Bravo Golfs bedste destinationer, og på denne golfrejse kommer du til at bo på et af øens mest populære golfhoteller. Mallorca har helt fantastiske golfbaner, og du kommer til at spille på Arabella-banerne, som består af tre baner, Son Muntaner, Son Vida og Son Quint. Alle tre baner er velholdte og passer til flere niveauer, og de ligger lige ved hotellet. Du bor på Sheraton Mallorca Arabella, som er eftertragtet af mange golfspillere, da det ligger godt placeret lige ved golfbaner og kun otte kilometer fra centrum af Palma. Glæd dig til en vidunderlig golfrejse.

Inkluderet:

 • Fly tyr/retur
 • Indchecket kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra lufthavn (gælder kun charterfly)
 • 7 nætter på Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel i Superior dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • 4 x golf

Tilkøb:

 • Transfer til og fra lufthavn (gælder kun rutefly)
 • Mad ombord på fly
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Her bor du på din golfrejse

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel er et populært hotel blandt golfentusiaster. Hotellet ligger kun otte kilometer fra storbyen Palma, så du har gode muligheder for at opleve de hyggelige brostensbelagte gader eller den majestætiske katedral, mens golfbanerne er helt tæt på.

Hotellet ligger omgivet af træer og tre golfbaner, så der er en del grønt at se på, hvis du går en tur rundt i området. På hotellet er der også mange aktiviteter, du kan fx spille tennis eller volleyball. Hotellet rummer også hele fire pools, hvoraf en er indendørs, en er til børn og de sidste to er til voksne. Ved poolerne er der solstole og parasoller, så du kan slappe af under solen eller i skyggen.

Hotellet råder over en skøn spa-afdeling, hvor du kan få forskellige behandlinger fx massage. Der er også en jacuzzi, sauna og tyrkisk bad. Har du børn med, tilbyder hotellet også en børneklub for børn mellem fire og ti år, hvor der er en legeplads til. For de træningsglade er der også mulighed for at holde formen i hotellets fitnessrum, som har et udvalg af maskiner og frivægte.

Dit ophold er med morgenmad, men hotellet har selv to restauranter og en bar, hvor du kan indtage dine andre måltider.

Du bor i Superior dobbeltværelse, som er ca. 24 m2 og indrettet med moderne interiør og med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover er værelset udstyret med aircondition, TV, WiFi, safebox, kaffemaskine, minibar (mod gebyr) og et lille køleskab. Derudover et badeværelse med bruser og hårtørrer.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til centrum 8 km - Palma
Afstand til havn 6 km
Afstand til lufthavn 18 km
Afstand til strand 7 km
Aircondition Ja
Antal værelser 93
Bar Ja
Byggeår 1992
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja, kaffemaskine
Konferencerum Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2013
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Sauna I spaafdeling
Spa & wellness Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Her skal i spille på golfrejsen

Son Muntaner
Son Muntaner

Den pengestærke, tyske hotelkæde Arabella Group ejer både Son Muntaner Golf og nabobanen Son Vida Golf i Palmas nordlige udkant, og meget passende ligner de to baner hinanden - omend Son Muntaner Golf stiller længdemæssigt større krav end Son Vida.

En anerkendt tysk banearkirekt, Kurt Rossknecht, har designet Son Muntaner, og dét er han sluppet så fortrinligt fra, at banen, der åbnede i 2000, hører til Mallorcas absolutte golfperler. Den var de første fem år forbeholdt gæsterne på de tre luksushoteller, Arabella Group driver på stedet, men sådan er det heldigvis ikke mere.  Det er en spændende bane, hvor svære huller veksler med lette huller, og hvor terrænet også varierer meget. Man fascineres mest af 7. hul, par 3, ned i en dal med et gammelt slot som baggrundskulisse, og på 14. hul, par 4, hvor man slår andetslaget ind over et springvand i en sø foran green. Gode nerver kræves allerede på 1. hul, par 4, dogleg højre med out of bounds ned langs hele højre side mod træningsbanen. En svær start for slicere!

www.sonmuntanergolf.com 

Son Vida
Son Vida

Mallorcas ældste bane, Son Vida Golf, der blev åbnet i 1964, er klassikeren, man nødvendigvis må spille, hvis man som golfspiller kommer til solskins- og golføen i Middelhavet for første gang. 
Det er først og fremmest en hyggelig bane, hvor det mere gælder om at slå lige end langt, fordi høje træer eller tæt krat omgiver de fleste fairways - med tabte slag eller bolde til følge. På en række korte par-4-huller når man sagtens green i regulation med to jern.

På scorekortet ser banen overkommelig ud rent distancemæssigt, men det er alligevel svært at score på den, fordi en række højdeforskelle gør det svært at bedømme afstandene korrekt. 

Man skal specielt nyde to huller, 6. hul, par 5, med Palma-bugten og den majestætiske katedral i baggrunden, når man står på det højtliggende tee-sted, samt 8. hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter lavere end tee-stedet. Nyd endelig også de mange farverige blomster og de smukke gamle villaer, der garnerer banen - to iøjnefaldende elementer, det kan være svært at abstrahere fra.

www.sonvidagolf.com

Son Quint
Son Quint

Gode, gamle Son Vida Golf og forholdsvis nye Son Muntaner Golf i Palma-forstaden Son Rapinya har fået en tredje søsterbane, Son Quint Golf. Sammen med tre luksushoteller danner de tre baner Arabella Golf & Spa Resort.

Omkranset af fyrretræsskov er Son Quint Golf en letkuperet og forholdsvis åben bane med brede fairways og store greens skabt i fællesskab af en spanier, Ramón Espinosa, og en tysker, Kurt Rossknecht.
De største udfordringer møder man på tre huller i træk, 10., 11. og 12. hul, hvor vand er i spil. Det gælder drivet på både 10. og 11. hul, begge par 4, hvor en sø i højre side omfanger et slicet drive, og ligeledes teeslaget på 12. hul, par 3, hvor bolden skal flyves over en sø til green - et forholdsvist langt slag, fordi hullet måler 178 meter fra gul og 149 meter fra rød tee. Fra hvid tee bliver det rigtigt svært, 196 meter. En aflang green med to bunkers i venstre side øger også sværhedsgraden og gør 12. til signaturhullet. Banen blev åbnet i 2007 - med eget klubhus.

www.sonquintgolf.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail