Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Matchtur - The Westin Resort

5

Matchtur - The Westin Resort

 • 5 x Golf
 • Golfhotel
 • Pool
 • Restaurant

World Golf Awards har udnævnt Navarino Hills i Costa Navarino til Verden Bedste Nye Golfprojekt 2020 (”World’s Best New Golf Development”), og selvom Grækenland ikke er noget stort golfrejsemål, så anerkendes Costa Navarino nu bredt som et golfområde af meget, meget høj kvalitet.

På denne tur får du mulighed for at spille områdets fire baner over fem golfdage. Banerne fordeler sig over et område på blot 13 km, så det er ikke transporten, du skal bruge tiden på. Dunes banen ligger ved hotellet, og denne baner spiller vi på to gange. Derudover skal vi prøve de to unikt beliggende baner Hils og IOAC som udgør Navarino Hills anlægget. Sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig prøve Bay Course som ligger helt ud til Navarino-bugten. Du skal selv medbringe din golfbag på første spilledag, og derefter lader du den blot stå og møder op i klubhuset dagen efter hvor de har din bag klar til dig. Udstyret er selvfølgelig blevet vasket i mellemtiden.

Når du ikke spiller golf, kan du nyde det luksuriøse hotel og lidt af den græske charme, der gør, at Grækenland år efter år topper listerne over danskernes foretrukne rejsemål. Costa Navarino er uden tvivl blandt Europas bedste golfresorts.

Om hotellet: The Westin Resort
The Westin Resort emmer er overdådig luksus lige fra du træder ind i den flotte reception og servicen på hotellet er af lige så højt niveau. Hotellet rummer intet mindre end 13 restauranter af forskellige stile, så der er rigeligt at vælge imellem til en uges ophold – bl.a. en grillrestaurant i Dunes klubhuset, en Italiensk restaurant på hotellets ’torv’ samt en klassisk græsk restaurant. Hotellets morgenmadsrestaurant åbner kl. 06:30, så der er ingen stress og jag med morgenmaden, selv til de tidlige runder.  

Derudover tæller faciliteterne på The Westin Resort bl.a. flere poolområder med swim-up barer og terrasser perfekt til afslapning. Hotellet har flere tennisbaner, paddel, pickleball, bowling, samt spaområde med overdækket, udendørs spabad og indendørs pool, og et stort fitnesslokale. Derudover har Dunes banen som omkranser hotellet flere kæmpestore træningsområder hvor golfspillet kan finpudses mellem runderne.

Udover alt dette kan du glæde dig til at opleve den historiske Messinia-region og alt den mad, kultur og historie den har at byde på. Et besøg på den ikoniske Voidokilias strand, samt den lille nærtliggende by Gialova kan varmt anbefales. Gialova er en by som har nydt godt at Costa Navarino resortets tilbliven – her finder du masser af restauranter af rigtigt høj kvalitet på en unik beliggenhed hvor du næsten sidder med tæerne i Navarino-bugten.


Læs mere om hotellet her.

OBS. Alle med gyldigt DGU-nummer kan tilmelde sig Bravo Golf matchture – man spiller på matchturene fra max. Hcp. 36. Dvs. man får tildelt slag efter hvad den pågældende banes konverteringstabel tildeler en spiller i hcp. 36. 

Inkluderet:

 • Fly t/r fra Billund
 • Indchecket kuffert (vægt afhængig af flyselskab) og golfbag (maks. 15 kg)
 • Transfer til og fra hotellet
 • Ophold på The Westin
 • Morgenmad
 • 3 x middage inkl. fælles afslutningsmiddag
 • Velkomstbriefing med velkomstdrink
 • 5 x golf med buggy (4 matcher)
 • Dansk matchleder
 • Aftergolf på hotellet
 • Gode præmier

Tilkøb pris pr. person:

 • Mad ombord på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for eneværelse + kr. 4.200

Vi tager forbehold for ændringer.

Dato & program

Dato & program

Ugens program følger...

Her skal du spille på matchturen

The International Olympic Academy Golf Course

Både The International Olympic Academy Golf Course og The Hills Course er designet af dobbelt Masters-vinder og Ryder Cup-legende, José María Olazábal. The International Olympic Academy Golf Course måler 6.366 meter og spilles i par 72. Klubhuset, The Hills Clubhouse, er et smukt og moderne hus, hvor hyggen indfinder sig før og efter en god runde.

The Bay Course

The Bay Course åbnede I 2011 og tilbyder en 18 huls bane i par 71 designet af Robert Trent Jones II. Banen er en sjov udfordring for golfspillere på alle niveauer. Fra de fleste tee-steder er der en sublim havudsigt, og to af hullerne spilles langs med Navarinos historiske bugt. Mere end 1000 oliventræer, hvoraf nogle er mere end 500 år gamle, blev bevaret under banens grundlæggelse, og de præger derfor banens layout.

The Dunes Course

Banen er designet af den dobbelte Masters-vinder og tidligere Ryder Cup Kaptajn, Bernhard Langer i samarbejde med European Golf Design. Banen åbnede i 2010, og 18 huls banen spilles i par 71. En golfrunde her byder på spektakulære udsigter til havet og floderne, og dele af banen går ligeledes gennem oliven- og frugtlunde. Store greens, brede fairways og stejle pot-bunkers tilføjer sammen med banens links-element en unik stil og spilbarhed.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tilmelding til matchturen

Matchtur - ophold på Alua Atlantico Golf Resort
 
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail