Matchtur - Globales Palma Nova Palace

3

Matchtur - Globales Palma Nova Palace

  • 4 x Golf
  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Pool

All Inclusive-matchtur i Palma Nova med fire runder golf
Mallorca er ikke ”bare” et fantastisk strandrejsemål. Øen er også kendt for at byde på store kulinariske, kulturelle og naturoplevelser. Læg dertil mere end 20 golfbaner af internationale klasse, og du får Middelhavets mest alsidige rejsemål – og et af Bravo Golfs absolutte favoritter!

På matchturen bor du på Hotel Globales Palma Nova Palace, som ligger i den populære ferieby, Palma Nova. Der er ikke langt til hovedstaden Palma og ikke mindst mange af de fantastiske golfbaner, som vi skal spille på. 

Her skal du bo
Central beliggenhed i en af Mallorca mest populære feriebyer og med kun 250m til stranden, har hotellet en perfekt beliggenhed i Palma Nova.

Læs mere om hotellet her – Hotel Globales Palma Nova Palace

OBS. Alle med gyldigt DGU-nummer kan tilmelde sig Bravo Golf matchture – man spiller på matchturene fra max. Hcp. 36. Dvs. man får tildelt slag efter hvad den pågældende banes konverteringstabel tildeler en spiller i hcp. 36. 

Inkluderet

• Fly t/r fra Billund, København eller Aalborg
• Indchecket kuffert og golfbag
• Transfer til og fra lufthavn
• Ophold på Globales Palma Nova Palace i dobbeltværelse med balkon/terrasse
• All Inclusive
• Velkomstbriefing med velkomstdrink
• 4 x golf med trolley
• Transport til og fra golfbanerne
• Dansk matchledere
• Aftergolf på hotellet
• Gode præmier
• Fælles afslutningsmiddag

Tilkøb
• Mad ombord på flyet
• Afbestillingsforsikring
• Rejseforsikring
• Prisgaranti 
• Tillæg for eneværelse kr. 900

Vi tager forbehold for ændringer

Adresse
Miguel de los Santos Oliver, 15
Tlf.: 0034 971 681 208

Dato & program

Dato & program

   
     

Ugens program - 28. september 2024:
28/9 – Ankomst til Mallorca
29/9 – Fridag med mulighed for prøverunde
30/9 – Son Vida kl. 09:37
1/10 – Son Quint kl. 10:04
2/10 – Fridag med mulighed for ekstra golf
3/10 – Son Muntaner kl. 10:10
4/10 – Son Vida kl. 10:04
5/10 – Hjemrejse til Danmark

   

Golfbaner

Son Vida
Son Vida

Mallorcas ældste bane, Son Vida Golf, der blev åbnet i 1964, er klassikeren, man nødvendigvis må spille, hvis man som golfspiller kommer til solskins- og golføen i Middelhavet for første gang. 
Det er først og fremmest en hyggelig bane, hvor det mere gælder om at slå lige end langt, fordi høje træer eller tæt krat omgiver de fleste fairways - med tabte slag eller bolde til følge. På en række korte par-4-huller når man sagtens green i regulation med to jern.

På scorekortet ser banen overkommelig ud rent distancemæssigt, men det er alligevel svært at score på den, fordi en række højdeforskelle gør det svært at bedømme afstandene korrekt. 

Man skal specielt nyde to huller, 6. hul, par 5, med Palma-bugten og den majestætiske katedral i baggrunden, når man står på det højtliggende tee-sted, samt 8. hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter lavere end tee-stedet. Nyd endelig også de mange farverige blomster og de smukke gamle villaer, der garnerer banen - to iøjnefaldende elementer, det kan være svært at abstrahere fra.

www.sonvidagolf.com

Son Quint
Son Quint

Gode, gamle Son Vida Golf og forholdsvis nye Son Muntaner Golf i Palma-forstaden Son Rapinya har fået en tredje søsterbane, Son Quint Golf. Sammen med tre luksushoteller danner de tre baner Arabella Golf & Spa Resort.

Omkranset af fyrretræsskov er Son Quint Golf en letkuperet og forholdsvis åben bane med brede fairways og store greens skabt i fællesskab af en spanier, Ramón Espinosa, og en tysker, Kurt Rossknecht.
De største udfordringer møder man på tre huller i træk, 10., 11. og 12. hul, hvor vand er i spil. Det gælder drivet på både 10. og 11. hul, begge par 4, hvor en sø i højre side omfanger et slicet drive, og ligeledes teeslaget på 12. hul, par 3, hvor bolden skal flyves over en sø til green - et forholdsvist langt slag, fordi hullet måler 178 meter fra gul og 149 meter fra rød tee. Fra hvid tee bliver det rigtigt svært, 196 meter. En aflang green med to bunkers i venstre side øger også sværhedsgraden og gør 12. til signaturhullet. Banen blev åbnet i 2007 - med eget klubhus.

www.sonquintgolf.com

Son Muntaner
Son Muntaner

Den pengestærke, tyske hotelkæde Arabella Group ejer både Son Muntaner Golf og nabobanen Son Vida Golf i Palmas nordlige udkant, og meget passende ligner de to baner hinanden - omend Son Muntaner Golf stiller længdemæssigt større krav end Son Vida.

En anerkendt tysk banearkirekt, Kurt Rossknecht, har designet Son Muntaner, og dét er han sluppet så fortrinligt fra, at banen, der åbnede i 2000, hører til Mallorcas absolutte golfperler. Den var de første fem år forbeholdt gæsterne på de tre luksushoteller, Arabella Group driver på stedet, men sådan er det heldigvis ikke mere.  Det er en spændende bane, hvor svære huller veksler med lette huller, og hvor terrænet også varierer meget. Man fascineres mest af 7. hul, par 3, ned i en dal med et gammelt slot som baggrundskulisse, og på 14. hul, par 4, hvor man slår andetslaget ind over et springvand i en sø foran green. Gode nerver kræves allerede på 1. hul, par 4, dogleg højre med out of bounds ned langs hele højre side mod træningsbanen. En svær start for slicere!

www.sonmuntanergolf.com 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tilmelding til matchturen

Matchtur - ophold på Globales Palma Nova Palace
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail