Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse, 4 dage - Hotel Roc Lago Rojo

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse, 4 dage - Hotel Roc Lago Rojo

  • 2 x Golf
  • Aircondition
  • Kun voksne
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand

Bravo Golf præsenterer en fantastisk 4 dages golftur til Solkysten!
ROC Lago Rojo har en af de bedste beliggenheder på Solkysten!
I bor midt mellem de charmerende huse og kun ganske få meter fra hyggelige barer, lækre fiskerestauranter, små butikker og den skønne sandstrand og strandpromenade.
Hotellets tagterrasse har nok kystens allerbedste udsigt. På tagterrassen er der en mindre pool/jacuzzi, hvor I kan nyde livet og ikke mindst de flotte omgivelser. Her er både liggestole, parasoller og snackbar. Bemærk at dette område vil være lukket i vinterperioden (Fra midt oktober-midt april).

ROC Lago Rojo er samtidig et voksenhotel. Alle gæster skal derfor minimum være 18 år for at tjekke ind på hotellet. På den måde er I sikret de bedste omgivelser kun for voksne.

Vil I kombinere jeres ferie med storbyoplevelser, kan I let nå til Malaga med offentlig transport. Her venter et hav af spændende oplevelser.

Vi har krydret dette skønne hotel med to runder skøn golf, og golfbanerne ligger i umiddelbar nærhed. Der spilles en runde på Parador, en af de ældre, hyggelige baner på Solkysten, en forholdsvis flad bane med beliggenhed helt ud til stranden. Sidst men ikke mindst en runde på Torrequebrada – en helt igennem fremragende golfoplevelse!

Inkluderet
• Dobbeltværelse med balkon
• Halvpension
• 2 runder golf (1 x Parador samt 1 x Torrequebrada)

Tilkøb
• Transfer til og fra hotellet
• Transport af golfbag

Sådan bor du
På Roc Lago Rojo kan I bo enten i juniorsuite eller juniorsuite Premium,
Juniorsuiterne er store og flotte med bad/toilet. Værelserne har et rigtig hyggeligt opholdsrum, hvor I kan nyde mange gode timer. Alle Juniorsuiter har aircondition, TV, telefon, minibar, safebox (mod gebyr) og sofa.
Juniorsuite Premium er store og komfortable renoverede værelser med balkon. Der er et hyggeligt opholdsrum med tv. Separat soveværelse med badeværelse. Alle Juniorsuiter har aircondition, TV, telefon, minibar, safebox (mod gebyr), badekåbe, badetøfler, pudemenu og kaffe faciliteter.

Opholdet er med halvpension. Mænd skal bærer lange bukser under middagen.

Læs mere om hotellet her - Hotel Roc Lago Rojo

Golfbaner

Golf Torrequebrada

Golf Torrequebrada er en af klassikerne på Costa del Sol! Golfbanen ligger centralt ift mange af vores hoteller - og med sin høje standard - er den en oplagt mulighed for en fantastisk runde golf!
Desuden har banen en unik udsigt til både Middelhavet og de andalusiske bjerge.

Torrequebrada åbnede i 1976 med design af den navnkundige Pepe Gancedo, som har en del golfbaner i Spanien på CV’et. Banen kan bedst betegnes som en kuperet parkbane med masser af træer og bunkers!
Alle 18 greens på Golf Torrequebrada er nøjsommeligt anlagt med bunkers, hvilket giver lidt ekstra udfordringer i indspillet.

Vandhazarder kommer specielt i spil på de sidste 9 huller, hvor specielt hul 11 og hul 16 imponerer.
Derudover må man heller ikke glemme det smukke hul 7 – et kort par 4 hul som spilles med Middelhavet som betagende baggrund.

Parador golf
Parador Golf

Andalusiens ældste golfbane, Parador del Golf/Real Club de Campo Malaga, fra 1925, ligger nærmest på stranden ti minutter øst for Malaga, en flad, ikke-fysisk krævende seaside-bane, hvor vinden fra Middelhavet kan være den hårdeste modspiller. Den kan anbefales til ældre mennesker og højhandicappere. Nogle huller løber, uden træer, langs med stranden, andre vinkelret på den - mellem spredte palmer, oliven- og fyrretræer. Umiddelbart ser den let ud, men skindet bedrager, for farer lurer mange steder. Ikke for ingenting var banearkitekten i sin tid legenden Tom Simpson, som også designede British Open-baner som Turnberry og Muirfield. Specielt Paradors 14. hul, par 4, med en hesteskoformet vandhazard bag om green kræver stor præcision i indspillet. I 1992 var banen vært for Turespana Open på European Tour med Vijay Singh som vinder og i 1999 med den lokale stjernespiller Miguel Angel Jiminez som sejrherre. Anlægget rummer også en ni-hullers bane, Links, og en ni-hullers pitch & putt-bane.
www.rccm-golf.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail