Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse – Hotel Zeynep

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – Hotel Zeynep

 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Pool
 • Strand

Luksus hotel – direkte på stranden med 4 runder golf
Sentido Zeynep Golf & Spa er ægte afslapning og selvforkælelse i Belek! Et skønt hotel med charme, stil og masser af gæstfrihed – skønne haver, lækre værelser og rigtig gode faciliteter. 

I har fire gange golf inkluderet i rejsen! – to runder på Carya Golf og to runder på National Golf. Begge baner er af høj kvalitet og med garanti for store golfoplevelser. Carya Golf er en spektakulær mesterskabsbane med et lækkert layout anlagt tæt på kysten, med kuperede fairways og greens i perfekt stand. National Golf er en klassiker i Belek. Banen åbnede i 1994 og var den første til at afholde internationale turneringer i området – ganske enkelt en fremragende golfbane.

Inkluderet

 • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
 • All Inclusive Plus
 • 4 x golf – 2 x Carya og 2 x National
 • Bemærk: Rejser du i september er der fri golf på de to baner
  Fri golf betyder, at 4 tee times kan bookes hjemmefra. Yderligere golf, på andre dage, bookes direkte , gratis, hos på banen, hvor der findes ledige tider. Fri golf betyder golf i 7 dage, men maks. 18 huller pr. dag.

Tilkøb

 • Superior værelse med balkon eller terrasse
 • Transfer til og fra hotellet
 • Transfer til golfbanerne er på egen hånd. Alle banerne ligger indenfor 10 min. kørsel fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet

Her bor du på din golfrejse.

Sentido Zeynep er en oplevelse – gæstfrihed, lækre faciliteter, dejlig beliggenhed og gennemført service.

Læs mere om hotellet her – Sentido Zeynep Golf & Spa

Golfbaner

Carya Golf

Denne herlige golfbane er inspireret af de traditionelle baner, man finder på den engelske hede et stykke udenfor London. Banen er omringet af mere end 1 millioner lyngplanter, hvilket gør det nemt at hengive sig til troen om, at man befinder sig på den engelske hede.

Golfbanen er skabt til at udfordre selv de bedste spillere, men den er samtidig en fryd at spille på for golfere på alle niveauer. Carya Golf er faktisk den første fuldoplyste golfbane, der giver jer mulighed for at spille om aftenen, hvilket i sandhed er en unik oplevelse… og ja, så kan golfbanen prale af at have det længste hul i Tyrkiet på hele 525 meter!

www.caryagolf.com

National Golf Club

Klassikeren, man nødvendigvis må spille på den tyrkiske golfkyst, er Championship Course i National Golf Club. Selv om den var Belek-områdets første bane, var den et hit lige fra åbningen i 1994. Det skyldtes, at den blev designet af en Ryder Cup-spiller, irske David Feherty, der i sit layout anvendte de bedste ideer fra de bedste baner, han selv havde spillet professionel turneringsgolf på gennem mange år. Det betød, at to huller ikke kom til at ligne hinanden. Bogstaveligt talt er National skåret ind i en tæt skov af eukalyptus- og pinjetræer for foden af Taurus-bjergene. Nogle fairways føles som smalle alléer, mens andre ”kun” har træer i den ene side, men til gengæld vand i den anden. Nogle sammenligner layout-mæssigt National med Valderrama i Spanien, fordi variationen fra hul til hul betyder, at alle jern og køller i bag’en kommer i brug i løbet af runden. En ni-hullers-bane, Executive Course, med par 29 er den perfekte opvarmning til en runde på National.
www.nationalturkey.com

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad kl. 07.00-10.00.
Sen morgenmad kl. 10.00-11.00
Frokost kl. 12.30-14.30.
Aftensmad kl. 19.00-21.30.

Drikkevarer:
24 timer
Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus).

Ikke inkluderet:
Internationale mærker af alkohol

Mellemmåltider:
Du finder et væld af forskellige snacks både i dag- og aftentimer samt om natten. Udvalget varierer alt efter tidspunkt på dagen.

All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail