Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse - Voyage Belek Golf & Spa

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Voyage Belek Golf & Spa

 • 1 x Golf
 • 2 x Golf
 • 3 x Golf
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Vandland
 • Wellness

Tid til at forkæle dig selv med en fantastisk golfrejse – spil på ”The Montgomerie”!
Voyage Belek Golf & Spa er blevet totalt renoveret. Det fremstår nu som et af de absolut bedste og mest attraktive 5-stjernede hoteller i golfmekkaet Belek. Her bor du direkte på den skønne sandstrand, og det betyder, at du kan kombinere vidunderlig golf med afslappende timer på stranden. Samtidig er hotellet det rene overflod af lækre faciliteter, spa og wellness. Der er så mange muligheder, og de er alle med til at gøre ferieoplevelsen helt perfekt!

Der er mulighed for at inkludere mellem 1, 2 eller 3 runder golf i rejsen. Når du vælger 1 eller 2 runder, vil der spilles på The Montgomerie. Banen der blev designet af "Monty" – nyd det, for det er ganske enkelt en fremragende oplevelse! Hvis du vælger 3 runder golf, vil de 2 første runder også foregå på Monty, og den sidste på Kaya

Inkluderet

 • Fly t/r
 • Ophold på Voyage Belek Golf & Spa i dobbeltværelse med balkon eller terrasse
 • All Inclusive
 • 1 x golf (1 x The Montgmerie), 2 x golf (2 x The Montgomerie) eller 3 x golf (2 x The Montgomerie + 1 x Kaya)
 • Transport til og fra golfbanerne

Tilkøb

 • Indchecket kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra lufthavn
 • Mad ombord på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Om hotellet
Utroligt flot og meget stilfuldt hotel, hvor det er tydeligt for enhver, at der er kredset for detaljerne. Hotellet har et utal af faciliteter, blandt andet et spa- og wellnesscenter med mulighed for massage, forskellige skønhedsbehandlinger samt hamam (tyrkisk bad). Hotellet har også et lille tivoli til børn, fem poolområder, indendørs pool, vandland, beachvolley, tennis, biograf, privat strand og meget mere. Som gæst på hotellet har man også mulighed for at spise på en af de mange á la carte restauranter i løbet af ferien.

*Vi gør opmærksom på, at der er begrænset rejselederservice. Vores rejseledere kan dog altid kontaktes på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 2 km Belek
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 587
Bar Ja
Byggeår 2007
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
Flotte lyse dobbeltværelser eller familieværelser med flot indretning. På værelset findes telefon, minibar, safebox, TV, hårtørrer samt balkon eller terrasse. Dobbeltværelserne har plads til maksimalt tre personer.

Opholdet er med All Inclusive.

Adresse
İskele Mevkii 07506 Belek, Tyrkiet
Tlf.: 90 242 710 25 00

Golfbaner

Papillon/The Montgomerie

Skotlands førende professionelle golfspiller gennem mange år, Colin Montgomerie, gør sig også som banearkitekt. I 2007 åbnede den første Montgomerie-designede bane i Tyrkiet - naturligvis i Belek-området. Bag banen står hotelkæden Papillon, der samtidig åbnede et nyt luksushotel, Belluna, og 40 ferievillaer i forbindelse med banen. Colin Montgomerie arbejder sammen med European Golf Design, der også er ansvarlig for andre baner i Belek - Pascha, Sultan og Kaya Eagles. Mange fyrretræer og 11 søer kendetegner banen, der har så stor sværhedsgrad, at den kan være vært for en turnering på European Tour. Seks indspil skal krydse vand, og på et enkelt hul, 7., er tre søer i spil fra tee til green. Projektet omfatter også en ni-hullers Academy Course.
www.papillon.com.tr

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo fra 2007 er en luksusgolfbane på et 650.000 kvadratmeter stort areal i Belek. Den succesfulde irske banearkitekt og nuværende European Senior Tour-spiller David Jones har kreeret en udfordrende bane med smalle fairways gennem en pinjeskov omkring hotellet Kaya Belek, der består af 50 villaer, 52 suiter og to royale suiter.
En del af pinjeskoven, der omgiver hotellet, blev fældet for at give plads for de forholdsvis åbne fairways. Hotelkæden Kaya Holding Inc. kalder selv golfbanen ”det eksklusive mødested for golfelskere”, fordi intet er overladt til tilfældighederne på banen, der har 150 kvadratmeter store teesteder og greens med en gennemsnitstørrelse på 600 kvadratmeter. En flod løber tværs gennem banearealet, der desuden rummer fire kunstige søer. Det betyder masser af muligheder for, at man mister bolde undervejs. Desuden understreger 54 kæmpestore bunkers sværhedsgraden.
www.kayatourism.com.tr

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad:
Kl. 07.00 -11.00.
Frokost:
Kl. 12.30-14.30.
Aften:
Kl. 19.00-21.30.

Drikkevarer:
Øl, sodavand, te, kaffe, vand, vin og lokal spiritus.

Ikke inkluderet: Importerede drikkevarer og
friskpresset juice.

Mellemmåltider: Serveres forskellige steder på hotellet hele dagen! Tyrkiske pandekager, pizza, burger, salat, sandwich, is o.l.

All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen. 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail