Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Ultra All Inclusive
 • Hotel i verdensklasse
 • Masser af aktiviteter
Udsolgt

Golfrejse - Regnum Carya Golf & Spa Resort

5
Her får du
 • Ultra All Inclusive
 • Hotel i verdensklasse
 • Masser af aktiviteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Regnum Carya Golf & Spa Resort

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Gratis WiFi

Nyt og lækkert All Inclusive-hotel
Et hotel i verdensklasse og et godt alternativ til dig, der virkelig vil forkæle dig selv på din golfferie. Hotellet ligger i Kadriye, fem kilometer uden for Belek centrum i et lækkert grønt område 300 m fra stranden og midt på Carya golfbane.

Hotellet har to forskellige poolområder, et med stille-område og et andet, som er et stort vandland til børnene, som er åben i sommerhalvåret. Hotellet har også en bølgepool. Alle udendørs poolområder er åbent i sommerhalvåret fra 1/4 - 1/11.

Hotellet har en egen adventurepark, mod ekstra betaling.

Hotellet har også en lækker spa-afdeling med opvarmet indendørs pool, som hænger sammen med den opvarmede udendørs pool, som er åben om vinteren. Her kan man nyde traditionelt tyrkisk bad, massage fra alle verdens lande, sauna, fitnesscenter, dampbad og cafe med frisk frugtjuice. Alle behandlinger er mod betaling, men faciliteterne er gratis.

Hotellet har sit eget strandafsnit, hvor de har importeret lækkert hvidt sand.

Inkluderet

 • Fly t/r
 • Ophold på Regnum Carya Golf & Spa Resort i dobbeltværelse med balkon eller terrasse
 • All Inclusive
 • 1-2 x golf på Carya og 1-2 x golf National
 • Transport til og fra golfbanerne

Tilkøb

 • Indchecket kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra lufthavn
 • Mad ombord på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

*Vi gør opmærksom på, at der er begrænset rejselederservice. Vores rejseledere kan dog altid kontaktes på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet.

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km
Afstand til lokalt centrum 5 km
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 533
Bar Ja
Byggeår 2014
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Safebox Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
Du bor i luksusdesignede værelser, som er flotte og lyse med god udsigt til Carya golfbane eller Middelhavet. Alle værelser er udstyret med safebox, aircondition, hårtørrer, strygejern og minibar, som bliver fyldt op dagligt.

Opholdet er med 24 timers Ultra All Inclusive. Dette betyder, at de fleste mærker er importerede og med i All Inclusive-konceptet, hvilket højner kvaliteten af hotellets mange barer til et meget professionelt niveau, hvor man kan nyde nogle rigtigt lækre cocktails lavet af de dygtige bartendere, som arbejder på hotellet. Der findes i alt 10 barer på hotellet, dog kan åbningstiderne i vintersæsonen variere for hver bar, men der er altid en åben bar at finde. Et plus er, at Regnum er et af de eneste steder i Tyrkiet, hvor man kan få serveret en kold Guiness på fad.

Hver dag serveres der i hotellets hovedrestaurant morgenmad, frokost og aftensmad. Hotellet har fire a la carte restauranter tyrkisk, italiensk, fisk og asiasisk. A la carte-restauranterne koster 15 euro pr. person. I den asiasiske bestiller man fra menuen, og prisen kan derfor variere og skal bestilles på forhånd i receptionen.

I dagtimerne serverer hotellet lækre snacks i deres tre snackbarer. Der findes også et lækkert bageri, hvor man kan nyde lækre kager og kaffe hele dagen. Der er også mulighed for at få natmad. Dette bliver serveret i en af de tre snackbarer.

Mere om Carya Golf & Spa Resort
Carya er en 18 hullers golfbane og den eneste i Tyrkiet og Europa, som har floodlight, som gør, at du kan spille på den hele døgnet, da den er oplyst om aftenen og natten også. En meget sjov oplevelse, selv for de avancerede golfspillere.

Den populære National golfbane er også styret af Regnum Resort. Golfbanen ligger tre km fra hotellet, hvor der er gratis shuttlebus.

All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: 07.00 - 10.00
Sen morgenmad: 10.00 - 11.00
Frokost: 12.30 - 14.30
Aftensmad: 19.00 - 21.30
Natmad: 23.30 - 01.30

All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Golfbaner

Carya Golf

Denne herlige golfbane er inspireret af de traditionelle baner, man finder på den engelske hede et stykke udenfor London. Banen er omringet af mere end 1 millioner lyngplanter, hvilket gør det nemt at hengive sig til troen om, at man befinder sig på den engelske hede.

Golfbanen er skabt til at udfordre selv de bedste spillere, men den er samtidig en fryd at spille på for golfere på alle niveauer. Carya Golf er faktisk den første fuldoplyste golfbane, der giver jer mulighed for at spille om aftenen, hvilket i sandhed er en unik oplevelse… og ja, så kan golfbanen prale af at have det længste hul i Tyrkiet på hele 525 meter!

www.caryagolf.com

National Golf Club

Klassikeren, man nødvendigvis må spille på den tyrkiske golfkyst, er Championship Course i National Golf Club. Selv om den var Belek-områdets første bane, var den et hit lige fra åbningen i 1994. Det skyldtes, at den blev designet af en Ryder Cup-spiller, irske David Feherty, der i sit layout anvendte de bedste ideer fra de bedste baner, han selv havde spillet professionel turneringsgolf på gennem mange år. Det betød, at to huller ikke kom til at ligne hinanden. Bogstaveligt talt er National skåret ind i en tæt skov af eukalyptus- og pinjetræer for foden af Taurus-bjergene. Nogle fairways føles som smalle alléer, mens andre ”kun” har træer i den ene side, men til gengæld vand i den anden. Nogle sammenligner layout-mæssigt National med Valderrama i Spanien, fordi variationen fra hul til hul betyder, at alle jern og køller i bag’en kommer i brug i løbet af runden. En ni-hullers-bane, Executive Course, med par 29 er den perfekte opvarmning til en runde på National.
www.nationalturkey.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail