Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt
  • rundrejser i spanien

Om Spanien

Spanien med sol, sand og strand. Spanien med fortryllende og imponerende storbyer, historie og spændende oplevelser. Det er slet ikke så mærkeligt, at Spanien er et af verdens mest populære ferielande.

Det store land på Den Iberiske Halvø var det første rigtige charterturistland - først for busrejsende i 1950’erne og siden for millioner af flyrejsende. Costa Brava, Mallorca og Costa del Sol blev nogle af familien Danmarks foretrukne og faste ferierejsemål. Og senere, da det blev muligt at flyve til De Kanariske Øer, udviklede Spanien sig til et helårsrejsemål. De mere end 300 solskinsdage om året giver næsten garanti for en vellykket ferie. Og med et imponerende bagland og spændende flotte storbyer, der er fyldt med oplevelser, er Spanien et af de mest komplette rejsemål i verden.

I årtier har De Kanariske Øer været danskerne foretrukne rejsemål. Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura er vidt forskellige øer, men klima, natur, gastronomi og mulighederne for såvel afslapning som aktiviteter. Den spanske befolkning er behagelig at omgås. Spanierne forstår selv at nyde deres lands herligheder og finder ofte anledning til hygge og afslapning - gerne på en af landets utallige tapasbarer.

Fakta:
Det store land på Den Iberiske Halvø var det første rigtige charterturistland – både med kendte rejsemål på fastlandet og De Kanariske Øer. Costa del Sol har været et af danskernes foretrukne rejsemål i mange år, mens Costa de Almería er de lokales yndlingsdestination. Derudover har fastlandet et utal af spændende storbyer, der har mange fantastiske attraktioner.

Spanien er et monarki med ca. 40 mio. indbyggere. Madrid er hovedstad. 95 % af befolkningen er katolikker.

Rundrejser i Spanien

Andalusiens betagende Skatkammer
0

Alene navnet Andalusien sætter gang i fantasien. Den sydligste del af Spanien er et sandt skatkammer for eventyrlystne mennesker.

Oplev vidunderlig natur, berømte byer, øde ørken, kulinariske mesterværker og flotte kulturperler, der vidner om historiens vingesus. Rejs med Bravo Tours til et fantastisk hjørne af Europa og kom hjem med skønne rejseoplevelser.

Få smag for en sanselig cocktail af flamenco, brede strande, gigantiske katedraler og maurisk arkitektur i Alhambra-borgen – for at nævne lidt fra den rejsemæssige tapas-menu.
Tag med til Granada og det fabelagtige palads Alhambra. Vågn op i Andalusiens hovedstad Sevilla, som er Spaniens fjerdestørste by. Fortsæt mod syd til én af verdens ældste havnebyer, Cádiz og Ernest Hemingways inspirationskilde Ronda, inden rejsen igen går tilbage til skønne Almería.

 

7 Nætter 8.898 kr
9.898 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)

Spanien Se på kort

Hovedstad: Madrid Valuta: Euro Tidsforskel: +0 timer Sprog: Spansk Befolkningstal: Ca. 46,4 mio.
Gennemsnitstemperatur
10° januar
12° februar
15° marts
18° april
22° maj
28° juni
32° juli
32° august
27° september
21° oktober
14° november
10° december

Del denne side via E-mail