Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Rundrejser i Grækenland

Om Grækenland

Grækenland er om nogen et af verdens mest spændende oplevelseslande. Med tilnavn som ”historiens vugge” byder landet på meget mere end dejlige strande, nemlig både flot natur, spændende kultur og en meget interessant historie.

Når man rejser på rundrejse gennem Grækenland, rejser man også gennem en helt særlig historie. Tag med til kendte og berømte oldtidsfund, til spændende storbyer og det autentiske liv på landet. Grækenland byder på et væld af spændende oplevelser, og der er garanti for at rejse hjem med stribevis af gode ferieminder. 

Ud over de mange ruiner, templer og teatre, der selvfølgelig er et must, kan man også roligt glæde sig til den gode græske mad, hvor traditionerne præger køkkenet. Og selv om græsk vin har fået et noget blakket ry, har grækerne knækket koden – så også den kan I roligt glæde jer til at smage undervejs på jeres rundrejse.

Om Grækenland
Grækenland er en republik i det sydøstlige Europa, der er fyldt med imponerende oplevelser. Landet har grundet sin beliggenhed et dejligt klima. Der bor ca. 10 millioner indbyggere i landet, hvoraf ca. én million bor på halvøen Peloponnes. De græske øer består af mange øgrupper i det græske øhav. I alt er der mere end 2.000 øer, hvor af ca. 800 er navngivet, men kun 140 er beboet. Samlet set har øerne omkring 1,5 mio. indbyggere, og øerne udgør tilsammen 19 % af Grækenlands areal. 

Den græske kultur har siden oldtiden været præget af havet. Frem til slutningen af 1900-tallet var maritim handel den primære indtægtskilde og havet den vigtigste transportvej.

Rundrejser i Grækenland

Antikkens Grækenland og De Græske Guder
0

Intet land i verden byder på en så unik og velbevaret historie og kultur som Grækenland.

Tag med på en rejse tilbage i tiden til det gamle Grækenland. Oplev Olympia, hvor De Olympiske Lege blev født og besøg de fortryllende templer. Den største attraktion i Athen er uden tvivl Akropolis, der formentlig er den mest berømte og besøgte attraktion fra Antikken i hele verden. Et levende bevis på vestens civilisation.

Tag med til det autentiske Grækenland, mærk stemningen og hør mønten falde i de berømte antikke amfiteater i Epidaurus og oplev Mykene. Nyd livet i nogle af Peloponnes mest charmerende byer, der bl.a. tæller den gamle hovedstad Nafplio og kom tæt på oldtidens politiske centrum i Sparta.

Glæd dig til en rejse, der tager dig gennem den skønne natur, og som fortæller en helt særlig og unik historie.

7 Nætter 8.498 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
  • Aalborg (AAL)

Grækenland Se på kort

Hovedstad: Athen Valuta: Euro Tidsforskel: +1 time Sprog: Græsk Befolkningstal: Ca. 11 mio.
Gennemsnitstemperatur
13° januar
13° februar
16° marts
20° april
25° maj
30° juni
32° juli
32° august
29° september
23° oktober
18° november
14° december

Del denne side via E-mail