Thailand Familierejse

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris pr. person 13.499 kr

Et ægte familieeventyr til Bangkok, Khao Sok, Koh Samui og Hua Hin 

Vi har strikket den ultimative rejse til Thailand sammen for dig, som rejser med børn og familie.
Et eventyr, hvor I sammen kommer på tur rundt i Thailand, igennem de største, eksotiske natur- og kulturoplevelser. Rejsen byder på en stor, kontrastfuld og fantastisk blanding af pulserende storby, smukke strande, henrivende paradis-øer, naturoplevelser i junglen og overnatning på et flydende hotel på en smaragdgrøn sø. Rejsen kan gennemføres året rundt.

Eventyret starter i Bangkok, hvor en af verdens mest spændende og farverige storbyer venter. Her venter et overflødighedshorn af oplevelser med et utal af smukke paladser, funklende højhuse, livlige markeder og smagfulde gadekøkkener. Vi kommer på opdagelse med longtail-båd, og de smukkeste templer besøges. Vi skal også med tuk-tuk rundt i Bangkoks gader, hvor vi smager streetfood. Flere eventyr venter med tog til det sydlige Thailand og med besøg i den frodige regnskov Khao Sok. Her møder vi smukke vandfald, smaragdgrønne søer, en elefant og et flydende hotel. Rejsen fortsætter som en herlig paradis-ferie på smukke Koh Samui, hvor der rigtig bliver tid til at nyde stranden og havet. Hele rejsen slutter med skøn badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin, hvor der er masser af tid til afslapning eller flere oplevelser.

Denne familierejse er fuldt tilrettelagt, så I ikke skal bekymre jer om noget. Vi har inkluderet alt lige fra fly, tog og hoteller til transfer og hurtigbåd til og fra Koh Samui. I Bangkok og Khao Sok har vi følgeskab af vores venlige og imødekommende engelsktalende lokalguider. I Hua Hin har vi fornøjelsen af Bravo Tours’ dansktalende rejseleder.

Saml familien og vennerne og ta’ på denne enestående 17 dages eventyrrejse rundt i Thailand. Det er den perfekte familieferie – ideelt sammensat, så alle aldre får en fantastisk oplevelse.

Rejsens højdepunkter
 • Tuk-tuk og longtail-bådtur i Bangkok
 • Besøg ved Wat Paknam-templet
 • Safari på Cheow Lan-søen
 • Besøg i Khao Sok Nationalpark
 • Badeferie i Hua Hin
 • Junglemiddag med ildfluer
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Vi sætter kursen mod Thailand fra Københavns Lufthavn med Thai Airways. På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og der er underholdning på din egen skærm og konsol hele vejen.

Dag 2
Ankomst til Bangkok
Ankomst til Bangkok

Vi ankommer i Bangkok Lufthavn, hvor vi møder vores lokale guide, som gør os selskab på det meste af rejsen. Vi kører sammen ind til centrum af Bangkok, hvor vi tjekker ind på Hotel Bossotel. Det er et dejligt hotel med en af de absolut bedste placeringer i byen; tæt ved Chao Phraya-floden og BTS Skytrain, som giver super forbindelser til byens største seværdigheder, lækreste restauranter og bedste shoppingmuligheder. Efter afslapning på hotellet tager vi om eftermiddagen på opdagelse med longtail-båd i Bangkoks kanaler. Bangkok var engang kendt som "Østens Venedig", hvor et enormt flod- og kanalnetværk var den foretrukne transportmetode. I dag er mange af kanalerne lavet om til veje, men der findes stadig kanaler, som man kan besøge med de såkaldte longtail-både. På vores sejltur besøger vi et af de smukkeste templer i hele Thailand: Wat Paknam-templet - et meget unikt tempel fyldt med samlinger af relikvier og buddha-statuer. Øverste etage har et helt utroligt kuppelloft med neonfarver, der helt sikkert forbløffer os!

Vi overnatter på Bossotel i superior-værelser.

Dag 3
Storbyoplevelser i Bangkok og videre med nattog
Storbyoplevelser i Bangkok og videre med nattog

Det er ikke uden grund, at Bangkok er den mest besøgte by i verden. Hovedstaden i Thailand byder på et hav af unikke oplevelser med mageløse templer, mægtige floder, lokale markeder og imponerende udsigter fra tagterrasser og skybarer rundt om i byen. Formiddagen er til fri afbenyttelse. Vi anbefaler en shoppingtur til Siam eller MBK, hvor der kan gøres gode handler. Køb fx moderne elektronik, tekstiler og mærketøj til små penge.

Sent om eftermiddagen tager vi på tuk-tuk-tur rundt i Bangkoks gader og de gamle kvarterer. Vi ser bl.a. Golden Mount-bjerget, hvorfra der er en uforglemmelig udsigt ved solnedgang. Videre besøger vi China Town, Khao San Road og Wat Pho, som om aftenen er helt fortryllende. Vi skal også på streetfood-jagt, hvor vi får masser af forskellige smagsoplevelser rundt i Bangkoks berømte gadekøkkener. Sidst på aftenen kører vi sammen med vores guide til Bangkoks hovedbanegård, hvor vi går ombord på vores nattog til Surat Thani. Når man rejser i tog, bliver rejsen en del af oplevelsen, og vi kommer tæt på befolkningen. Thaierne er nogle af de sødeste mennesker, og de byder os varmt velkommen med en gæstfrihed, der næsten ikke findes lige nogen andre steder. Thailands toge er glimrende, og specielt sovevognene er en rigtig god måde at rejse på. Toget glider rumlende igennem byer, jungle, grønne rismarker og små landsbyer.

Vi overnatter på nattoget - en oplevelse man ikke glemmer.

Dag 4
På eventyr i nationalparken Khao Sok
På eventyr i nationalparken Khao Sok

Om morgenen vågner vi op i det sydlige Thailand ved Surat Thani. Vi kører videre med bus mod flere eventyr i Khao Sok, som er en af verdens ældste, tropiske regnskove. Området er virkelig smukt med store kalkstensbjerge, som skyder lige op i luften, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv. Det er det helt perfekte sted at opleve det smukkeste og uberørte Thailand. Vi tjekker ind på et helt særligt og hyggeligt hotel, der ligger ned til floden. Her bor vi i små, hyggelige bungalows inde i nationalparken, hvor vi nærmest føler os ét med naturen. Om aftenen nyder vi en anderledes thaimiddag, når vi spiser i junglen, mens ildfluerne danser omkring os.

Vi overnatter i Khao Sok Riverfront-bungalows.

Dag 5
Et møde med Thailands nationaldyr – elefanten
Et møde med Thailands nationaldyr – elefanten

I dag står vi op til en fantastisk dag i nationalparken. Om morgenen er der mulighed for at se munkene, når de kommer for at få deres almisser. Efter morgenmaden tager vi på tur og kører ind i junglen, hvor vi besøger elefanten Somboon. Han er en pensioneret elefant. Vi oplever, hvordan en lille familie passer ham nu, hvor han er blevet arbejdsløs efter at have båret rundt på turister det meste af sit liv. Vi får lov til at få et indblik i hans nye hverdag, og vi bliver også sat i arbejde, når vi skal lave hans mad og medicin - inden vi slutter af med at give ham et bad og vasker ham i sin egen lille pool. En stor oplevelse med Thailands nationaldyr, hvor vi samtidigt gør en god gerning og støtter de pensionerede elefanter i Thailand. Tilbage på vores resort om eftermiddagen bliver der tid og mulighed for at se nærmere på områdets fantastiske flora og fauna. Vi kan vælge at tage på en vandretur i junglen (mod betaling), hvor lianer slynger sig rundt, og kæmpe bambusser vokser direkte op i luften. Her er der også mulighed for at bade i de klare vandfald. Det er desuden i dette område, at du kan være heldig at finde den sjældne rafflesia, som er verdens største blomst.

Vi overnatter i Khao Sok Riverfront-bungalows.

Dag 6
Oplevelser ved Cheow Lan-søen
Oplevelser ved Cheow Lan-søen

I dag tager vi videre til Cheow Lan-søen, der byder på fantastisk natur med de smukkeste farver. Vandet er lysende grønt – og i dag og i nat bor vi simpelthen på et flydende hotel. En unik oplevelse! Bad i det smukke, klare vand, sejl en tur i kajak, eller nyd en kop kaffe eller måske en drink på terrassen. Frokost og aftensmad serveres på det flydende hotel. Det er da livet!

Vi overnatter på Hotel Phuparvaree på Cheow Lan-søen.

Dag 7
Safarisejltur og videre til smukke Koh Samui
Safarisejltur og videre til smukke Koh Samui

Om morgenen sejler vi ud på Cheow Lan-søen i komplet stilhed. Det er den bedste tid at se områdets mange dyr, der bl.a. tæller macaque- og gibbonaber, næsehornsfugle, ørne samt vilde elefanter. Efter safarisejlturen fortsætter vi videre til havnen og tager videre til den smukke paradis-ø Koh Samui. Der venter nu fire dejlige dage på det lækre, 4-stjernede Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi. Her er utroligt dejligt med badning og strand, når det er allerbedst. Nyd hotellets dejlige faciliteter, de smukke palmestrande og det indbydende vand. Vi bor lige ved Chaweng stranden, som er Koh Samuis mest populære strand.

Vi overnatter på Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi i Hillside superior-værelser.

Dag 8-9
Tid på egen hånd på Koh Samui
Tid på egen hånd på Koh Samui

Dagene kan du tilbringe, som du har lyst. Koh Samui er omkranset af kilometerlange strande, og her råder en helt unik atmosfære, som indbyder til det stille strandliv. Nyd ø-livet på stranden og i vandet. Lej en longtail-båd med kaptajn og tag på opdagelse. Besøg fx nationalparken Ang Thong, som rummer over 80 øer, hvor der findes helt fantastiske bade- og snorklemuligheder. Her kan man opleve de smukke koralrev og farverige fisk.

Koh Samui er Thailands andenstørste ø, og transport er nemt og billigt på øen. Det tager ikke mere end 1 times tid at køre rundt om øen i bil. Her findes et hav af forskellige strande, hvor alle er meget forskellige og med hver sin charme. På midten af Koh Samui finder du smukke vandfald, tropisk regnskov og kokosplantagerne, som Koh Samui er opkaldt efter. Her kan du også tage på en junglevandring. Øen er tilstrækkelig stor til, at du også kan opleve det lokale liv. Koh Samui danner de perfekte rammer om den perfekte familieferie.

Vi overnatter på Novotel Samui Resort Chaweng Beach Kandaburi i Hillside superior-værelser.

Dag 10
Den kongelige ferieby, Hua Hin
Den kongelige ferieby, Hua Hin

Det er tid til flere og nye oplevelser. Rejsen går nu videre mod den kongelige ferieby, Hua Hin. Vi bliver hentet om morgenen og rejser med hurtigfærge. Det er en smuk rejse, hvor vi oplever de omkringliggende øer i Siambugten, bl.a. Koh Phangang og Koh Tao. Midtvejs er der skift til bus, og vi er fremme i Hua Hin om eftermiddagen, hvor vi tjekker ind på vores valgte hoteller. Badeferiebyen Hua Hin ligger syd for Bangkok ved Siambugten. Byen er med sin afslappede, lokale stemning, lange, dejlige sandstrande og lækre resorts blevet et af danskernes foretrukne rejsemål i Thailand. Der venter nu seks skønne nætter i Hua Hin, som kan nydes helt, som vi vil.

Vi overnatter på Wannara Hotel, med mulighed for at opgradere til et af vores øvrige hoteller i Hua Hin. 

Dag 11-15
Badeferie i Hua Hin
Badeferie i Hua Hin

Dagene er til fri disposition, og mulighederne er mange. Besøg den kongelige togstation, eller oplev haven ved Centara med talrige buske og træer, der er klippet som dyr i naturlig størrelse. Tag til fiskerihavnen, abebjerget eller tempelbyen syd for Hua Hin, hvor man kan slentre rundt i den charmerende, gamle bydel. I centrum af Hua Hin forvandles gaderne hver aften til et stort natmarked fuld af farver, handlende og en hyggelig stemning. Her er det shopping og gadekøkkenerne, der trækker. Smag endelig på de herlige thailandske retter til små penge. I Hua Hin finder du desuden shoppingcentre, mærkevarebutikker, optikere og skræddere.

Bravo Tours’ dansktalende rejseleder bor i Hua Hin og besøger os på vores hotel, så vi kan få inspiration og information. Dermed er vi sikret de bedste oplevelser på ferien. Der arrangeres desuden flere spændende udflugter med dansktalende rejseleder, som du kan tage med på i løbet af dit ophold i Hua Hin (mod beregning). Oplev fx legendariske River Kwai, Det flydende marked, vilde elefanter i Kui Buri eller komme på byrundtur med tuk-tuk.

Læs meget mere om udflugtsmulighederne i Hua Hin her

Vi overnatter på Wannara Hotel, men det er muligt at opgradere til et af vores øvrige hoteller i Hua Hin. 

Dag 16
Afrejse fra Thailand
Afrejse fra Thailand

Efter nogle skønne dage i Hua Hin bliver vi hentet på hotellet af en chauffør, som kører os til Bangkok Lufthavn.

Dag 17
Hjemkomst til Danmark
Hjemkomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark med masser af dejlige ferieoplevelser i bagagen.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly t/r København-Bangkok med Thai Airways
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • Al transport nævnt i program
 • Alle entreer og oplevelser nævnt i program
 • Longtail-bådtur i Bangkok
 • Besøg ved Wat Paknam-templet
 • Tuk-tuk-tur i Bangkok
 • Besøg ved Khao San Road, Wat Po og Golden Mount-bjerget
 • Streetfood i Bangkok
 • Junglemiddag med ildfluer
 • Besøg og vask/badning af elefanten Somboon
 • Besøg i Khao Sok Nationalpark
 • Udflugt og safari på Cheow Lan-søen
 • Hurtigfærge og transport til Koh Samui
 • Hurtigfærge og transport til Hua Hin
 • 1 overnatning i Bangkok – Bossotel Bangkok eller tilsvarende
 • 1 overnatning på nattog
 • 2 overnatninger i Khao Sok Nationalpark
 • 1 overnatning på det flydende Hotel Phupavaree
 • 3 overnatninger på Novotel Samui
 • 6 overnatninger på valgfrit hotel i Hua Hin
 • 3 frokoster i alt
 • 3 middage i alt
 • Engelsktalende lokalguide i Bangkok og Khao Sok
 • Dansktalende rejseleder i Hua Hin

Dette er ikke inkluderet

 • Mulighed for tilslutning fra Billund og Aalborg mod mer-pris
 • Drikkepenge – beregn ca. 150 kr.
 • Drikkevarer og øvrige måltider, som ikke er nævnt i program
 • Eventuelt indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Udflugt

Grand Palace og kanalrundfart

Tag med på udflugt til en af Bangkoks mest kendte attraktioner, kongepaladset Grand Palace. Tempelområdet er imponerende stort og har huset både kongen og den thailandske regering. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt blandt den smukke arkitektur. Det er også i et af templerne, at den verdensberømte smaragdbuddha sidder, som er den mest betydningsfulde statue af Buddha i hele Thailand. Senere fortsætter vi til vands og sejler langs Chao Praya-floden, hvor gamle træhuse og glitrende templer ligger side om side. Livet langs floden leves stille og roligt, og det er for alvor her, vi kan opleve det ægte, gamle Bangkok. På denne tur besøger vi også Thailands største blomstermarked.

Varighed: 5 timer
Inkluderet: engelsktalende guide, longtail bådtur på kanalerne, alle entréer, frokost og vand.

Vejledende pris:
Voksne kr. 900 pr. person.
Børn kr. 650 pr. barn.

PDF-PROGRAM

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail