Langs Thailands smukkeste kyster - fra Bangkok til Krabi

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 09 oktober 2022 18.499 kr
Se alle afgange

Rejs med på en af vores smukkeste rundrejser, der tager os med langs Thailands kyster. Vi oplever nogle af landets mest fascinerende kontraster, når vi tager på eventyr i storbyen, på paradis-øer, i naturen og slutter af ved landets fantastiske strande. På hele rejsen nyder vi den luksus, som Thailand er kendt for på lækre resorts, og vi har krydret det hele med et overflødighedshorn af oplevelser med alt fra kultur, natur til gastronomi – så hvad vi venter vi på? Lad os komme afsted!

Vi starter vores rundrejse i Bangkok, hvor vi fra vores flotte 5-stjernede flodhotel tager på opdagelse i såkaldte tuk-tuk’er – et must, når man besøger Østen. Vi tager på en herlig byrundtur i Bangkoks gamle kvarterer - ligesom vi tager på streetfood-jagt i nogle af verdens bedste gadekøkkener. I Bangkok skal vi også på en spændende cykeltur, hvor vi opdager et skjult jungle-paradis i hjertet af byen. Rejsen fortsætter til Siambugten, hvor vi bor ved den uberørte strand i Pranburi ved Sam Roi Yot Nationalpark. Her tjekker vi ind på et resort af høj standard og nyder livet, nuet, stranden og den storslåede natur. En af dagene tager vi på safari og kommer tæt på områdets vilde elefanter i Kui Buri, der ligger tæt ved grænsen til Burma.

Glæd dig, for rejsen bringer os også til kokospalmeøen, Koh Samui, hvor vi oplever indbegrebet af et thailandsk paradis - hvidt sand, krystalblåt vand og svajende palmer. Her bor vi direkte ved stranden og midt i de mest eksotiske omgivelser, man kan tænke sig. Herfra tager vi også på en sejltur, hvor der bliver mulighed for at bade og snorkle i Angthong Marineparken.

Vi slutter hele eventyret – og sætter prikken over i’et - i Krabi, hvor vi finder det autentiske Thailand og natur i overflod. Her byder spektakulære klippeformationer og mere end 200 smukke øer os velkommen til endnu et stykke af paradis. Vi nyder Krabi-livet i intet mindre end otte skønne og afslappende dage.

Denne rundrejse er nøje sammensat, så vi får den perfekte balance mellem oplevelser og afslapning, men samtidig også tid til egne oplevelser. Vi har tid nok til at fordybe os og lade os gribe med af nuet – så vi får det meste ud af rejsen. Vi garanterer et væld af store oplevelser, du aldrig glemmer

Rejsen gennemføres i små grupper fra 10 til 24 personer, og det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder, masser af oplevelser og lækre måltider inkluderet.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Tuk-tuk og streetfood i Bangkok
 • Cykeltur i Bangkoks jungle
 • Flodbådtur på Chao Phraya-floden
 • High Noon te på Centara
 • Autentiske Pranburi
 • Palmeøen Koh Samui
 • Autentiske Krabi
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Kurs mod Thailand
Kurs mod Thailand

Vi sætter kursen mod Thailand. På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og der er underholdning på din egen tv-skærm og konsol hele vejen.

Dag 2
Ankomst til Bangkok
Ankomst til Bangkok

Vi ankommer til Bangkoks Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder, og sammen kører vi til vores flotte flodhotel Chatrium Riverside, som ligger ved bredden af Chao Phraya-floden. Vi tjekker ind til uforglemmelige oplevelser med førsteklasses faciliteter og skønne, luksuriøse værelser. Formiddagen og eftermiddagen er til afslapning eller shopping, inden vi om aftenen tager på byrundtur i Bangkok med tuk-tuk’er. Her besøger vi Golden Mountain-bjerget, hvor der er en betagende udsigt ved solnedgang. Vi besøger også den populære gade i Khao San Road, og i Wat Po templet finder vi en nærmest magiske stemning og stilhed, når de gyldne stupaer lyser op i stjernehimmelen. En af de største oplevelser i Bangkok er uden tvivl maden, og der er virkelig gastronomiske øjeblikke i vente. Vi spiser ved byens gadekøkkener – for det er netop dét, som Bangkok er kendt for. Sammen smager vi os gennem det fascinerende og komplekse thaikøkken – med retter for enhver appetit. Velkommen til Bangkok!

Overnatning på Chatrium Riverside Bangkok i suite-værelse.

Dag 3
Cykeltur i Bangkok og videre til det uspolerede Pranburi
Cykeltur i Bangkok og videre til det uspolerede Pranburi

Vi starter dagen på fineste vis, når vi spiser morgenmad med udsigt til Chao Phraya-floden. Floden skærer tværs gennem hele Bangkok og deler metropolen i to. Den dag i dag har floden stadig en vital betydning for transport og handel, og det oplever vi på nærmeste hold, når vi tager på en flodbådtur. Her oplever vi en del af Bangkoks smukke skyline-udsigt, inden vi pludselig mødes af synet af en frodig grøn oase, Bang Krajao, også kaldet ”Bangkoks jungle”. Her skifter vi båden ud med cykler og tager på en let cykeltur på opdagelse i dette skjulte paradis. Bang Krajao er en fredet halvø fyldt med træer, palmer og eksotiske planter. Det er helt perfekt til en cykeltur, hvor vi oplever både naturen og det lokale liv. Vi runder cykelturen af med en lækker thai-frokost på en lokal restaurant, hvorefter vi bliver hentet af vores egen bus, der tager os med sydover mod flere eventyr.

Vi sætter kursen mod vores næste destination - ved havet i Pran Buri. Inden gør vi dog et stop i den kongelige ferieby Hua Hin, hvor vi besøger det legendariske Centara Hotel fra 1923. Vi oplever først hotellets smukke, tropiske have med blomster, træer og buske klippet som dyr, inden vi forkæler os selv med hotellets populære anretning af high-noon-te, som vi får serveret i museumscaféen. Stedet oser af stemning, atmosfære og historie.

Senere på dagen ankommer vi til stranden i det lille, uspolerede Pranburi-distrikt, hvor vi oplever et lille stykke af det uberørt Thailand. Vi tjekker ind på vores skønne 5-stjernede resort, Evason, som er en del af hotelkæden Six Senses. Nu er det tid til selvforkælelse i luksuriøse omgivelser, og vi nyder livet i fulde drag de næste tre nætter. Hotellets værelser er indrettet med en møbleret balkon eller terrasse, og de ligger alle fordelt rundt på hotellets frodige og grønne område, hvor der både er små haver og en sø med lotusblomster. Ned mod havet ligger hotellets store poolområde, som har udsigt til havet og en virkelig smuk solnedgang. Hotellet byder også på flere faciliteter bl.a. tennisbaner, fitnesscenter og et dejligt spacenter med mulighed for massage og wellness.

Overnatning på Blue Lotus i Hua Hin studio-værelse.

Dag 4
Afslapning i Pranburi
Afslapning i Pranburi

Dagen er til fri disposition og afslapning. Nyd hotellets skønne faciliteter og Pranburis lange sandstrande eller tag fx på opdagelse i Sam Roi Yot Nationalpark. Der er ikke langt, og området er kendt for sine smukke klippeformationer, grotter og øer. Her er bl.a. en skjult hule, Tham Phraya Nakhon, og en helt speciel kongelig pavillon med et magisk skær. Vil du hellere på en ny cykeltur, er det også muligt – lej en cykel og tag på opdagelse i de landlige og naturlige omgivelser langs stranden. Vi anbefaler fx en lille, hyggelig og kort cykeltur til Dolphin Bay. I området omkring vores hotel er der også flere gode, lokale restauranter, som serverer velsmagende retter til næsten ingen penge. Om aftenen er der også mulighed for at tage hotellets shuttlebus til nabobyen Hua Hin, hvor natmarkederne lokker med et stort udvalg af gadekøkkener, restauranter og shopping.

Dag 5
På safari i Kui Buri
På safari i Kui Buri

Nyd formiddagen med ren afslapning, inden vi om eftermiddagen kører på safari. Vi skal helt tæt på naturen i Kui Buri, som er kendt for at være det bedste sted i Thailand at se vilde elefanter. Med jeeps tager vi på opdagelse i nationalparken, som ligger i grænseområdet mellem Thailand og Burma, hvor der findes omkring 300 vilde elefanter. Her lever de helt vildt, og vi kan derfor vi ikke garantere, at vi møder dem, men sandsynligheden er stor. Kui Buri har store åbne grønne arealer og mange vandhuller, hvilket gør betingelserne rigtig gode for Thailands nationaldyr. I Kui Buri er der også god chance for, vi ser andre vilde dyr som tapirer, dværghjorte, vildsvin og gaurer, der er verdens største vildokse. Efter en smuk tur rundt i Kui Buri kører vi tilbage til vores hotel og nyder den sidste aften, inden vi i morgen fortsætter sydpå mod nye eventyr og smukke sandstrande.

Dag 6
Mod nye eventyr på Koh Samui
Mod nye eventyr på Koh Samui

I dag siger vi farvel til vores skønne hotel og fortsætter rejsen i vores egen bus. Dagens første stop gør vi i Prachuap Kirikhan, hvor besøger en gammel flådebase med en flot udsigt til stranden og øerne. Det er også her, vi helt sikkert hilser på de små langur-spøgelsesaber, som vi kommer helt tæt på. Til trods for navnet er de noget af det sødeste og ganske enkelt ikke til at stå for.

Vi fortsætter vores rejse til havnebyen Chumpon, hvor vi spiser en god, lokal frokost, inden vi går ombord på vores katamaran-båd med kurs mod kokos-palmeøen Koh Samui. Det er en smuk rejse, hvor vi oplever de mange omkringliggende øer i Siambugten bl.a. Koh Phangang og Koh Tao. Vi er fremme senere på eftermiddagen, og her tjekker vi ind på det indbydende 4-stjernede Paradise Beach Resort Samui. På dette skønne hotel gør vi klar til at nyde ø-livet i ro og idyl de næste tre nætter.
Hotellet ligger direkte ud til vandet og stranden. Vi bor i såkaldte bungalows, som er i et- eller to plan og placeret rundt i hotellets smukke og frodige have.

Sæt fødderne i det fine, bløde sand og nyd paradis. Vi er omkranset af naturen, svajende palmer og en lækker privatstrand med udsigt til mange smukke øer – og det er præcis sådan, at Koh Samui bør opleves!

Overnatning på Paradise Beach Resort Samui i Grand Deluxe-værelse.

Dag 7
Ren afslapning på Koh Samui
Ren afslapning på Koh Samui

Nyd dagen som du har lyst. Slap helt af eller tag med på tur og oplev Koh Samui, der er Thailands andenstørste ø, men alligevel tager det ikke mere end en times tid at køre øen rundt.

Koh Samui består af et hav af forskellige strande, der alle er meget forskellige og har sin helt egen charme. Chaweng er en af øens største strande og det mest populære turistområde med vandsport, strandmassage, shoppingsgader, barer og restauranter. Tager man væk fra kysten og ind midt på øen, bliver man mødt af smukke vandfald, tropisk regnskov og de kokosplantager, som Koh Samui er opkaldt efter. Øen er tilstrækkelig stor til, at du også kan opleve det lokale liv. Koh Samui byder kort sagt på fredfyldt afslapning, men med mulighed for masser af spændende oplevelser.

Overnatning på Paradise Beach Resort Samui i Grand Deluxe-værelse.

Dag 8
På besøg i Angthong Marinepark
På besøg i Angthong Marinepark

I dag tager vi på en smuk udflugt til Angthong Marinepark, der er et beskyttet område med hele 42 øer. Glæd dig til masser af smukke, hvide sandstrande, jungle, mangroveskov, vandfald og laguner.
Marineparken byder også, som navnet antyder, på fantastiske bade- og snorklemuligheder, som foregår i de smukkeste omgivelser. Vores endagstur indeholder både mulighed for at bade, snorkle og en god frokost.

Overnatning på Paradise Beach Resort Samui i Grand Deluxe-værelse.

*Rejser du med i november eller december, tager vi i stedet på ø-rundtur, da Angthong Marinepark er lukket fra 1. november til 23. december.

Dag 9
Ren afslapning i Krabi
Ren afslapning i Krabi

Efter nogle skønne dage på Koh Samui fortsætter vi til Krabi, som bliver den perfekte afslutning på vores fantastiske rejse. I Krabi finder vi det autentiske Thailand med natur i overflod. Her findes mange spektakulære klippeformationer og mere end 200 spændende paradis-øer med flere smukke, hvide sandstrande. Læg dertil et frodigt bagland med jungle, tætte mangroveskove, tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald, templer og et eksotisk dyreliv - det bliver ikke bedre!

Vi indkvarterer os på endnu et dejligt 5 stjernet resort, nemlig Panan Krabi Resort i deluxe værelser for den sidste uge af vores oplevelsesferie.

Dag 10-15
Nyd Krabi præcis, som du har lyst.
Nyd Krabi præcis, som du har lyst.

Tilbring dagene ved poolen, stranden eller måske er du klar på nye oplevelser. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder bor i Krabi og har derfor mange gode forslag til, hvad du skal se. Ao Nang er den mest berømte strand og område i Krabi. Her finder du en lang strandgade med masser af butikker, restauranter og markeder. Det er også her, at de såkaldte longtail både ligger til, og hvor du nemt kommer ud til de nærliggende øer.

Vil du gerne opleve mere på din rejse i Thailand, kan du fx gå på opdagelse i Krabis bagland. Her finder du bl.a. den verdensberømte Khao Sok Nationalpark, hvor der venter den smukkeste smaragdgrønne sø, store klippeformationer og et unikt dyre- og planteliv. Du kan også besøge Tigergrottens Tempel, Railay Beach eller en bade- og snorkeltur til de smukke Phi Phi-øer. Der er masser at give sig til for en flot afslutning på rejsen.

Læs meget mere om udflugtsmulighederne i Krabi her

Dag 16
Kurs hjem mod Danmark
Kurs hjem mod Danmark

I dag slutter vores smukke rundrejse i Thailand, som har budt på et væld af oplevelser og dejlig afslapning! Vi flyver tilbage til Bangkok, hvorefter vi sætter kursen hjem mod Danmark.

Dag 17
Hjemme igen efter en eventyrlig rejse
Hjemme igen efter en eventyrlig rejse

I dag er vi igen hjemme og har dansk jord under fødderne. Vi er rige på oplevelser og har oplevet et fortryllende rejseland, der konstant har overrasket med nye og uforglemmelige ferieminder.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly t/r med Turkish Airways fra København eller Billund med flyskifte i Istanbul
 • Flere måltider og gratis drikkevarer ombord på flyet
 • 1 nat på Chatrium Riverside Bangkok – suite-værelse inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Blue Lotus Hua Hin inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Paradise Beach Resort Samui – Grand Deluxe-værelse inkl. morgenmad
 • 7 nætter på Panan Krabi Resort i deluxe Cliff værelser med pool udsigt.
 • Byrundtur i tuk-tuk i Bangkok og streetfood
 • Flodbådtur på Chao Phraya-floden
 • Cykeltur i Bangkoks jungle (mulighed for cykeltaxi)
 • Highnoon-te på Centara Hotel
 • Elefantsafari i Kui Buri Nationalpark
 • Besøg hos spøgelsesaberne i Prachuap Kirikhan
 • Katamaran-båd til Koh Samui
 • Udflugt til Angthong Marinepark
 • Katamaran-båd til Krabi
 • Måltider inkluderet udover morgenmad er 3 x frokost og 2 x middag
 • Alt transport som nævnt i programmet
 • Dansktalende rejseleder på hele rundrejsen
 • Dansktalende rejseleder i Krabi
 • Indenrigsfly til Bangkok på hjemrejsen
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Udflugter, som ikke er beskrevet som inklusive i programmet
 • Drikkepenge – beregn ca. 250 kr. pr. person.

PDF-PROGRAM

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail