Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Eventyrlige Thailand og badeferie i Hua Hin

0
Kommer snart Se lignende rundrejser

Når man tænker på Thailand, går tankerne hurtigt hen på nogle af verdens smukkeste strande. Thailand er dog meget mere end det, og på denne rejse har vi håndplukket Thailands allerstørste og smukkeste oplevelser til dig, når vi tager på en fascinerende rejse igennem landet og kulturen. Du vil blive overrasket over, hvor mange charmerende oplevelser du får ved at tage på en rundrejse.

Rejsen starter i millionbyen Bangkok, hvor hovedstaden står parat med storslåede seværdigheder, smukke udsigter og endeløse oplevelsesmuligheder. I Chiang Mai i nord overvælder naturens skønhed os og sætter en fortryllende ramme om nogle af landets smukkeste templer. Vi kommer tæt på de lokale kunst- og håndværkstraditioner. Vi tager på opdagelse i grænselandet mellem Thailand, Laos og Burma – i Den Gyldne Trekant. Og vi runder rejsen af med en afslappende badeferie i den royale ferieby Hua Hin, hvor vi enten kan fortsætte rejsens mange oplevelser eller nyde at komme helt ned i gear med udsigt over Thailandbugten.

Igennem vores rejse oplever vi i sandhed, hvorfor Thailand er kendt som Smilets land – og hvorfor landet til fulde fortjener sit tilnavn. Vi bydes nemlig velkommen af thailændernes venlighed, tolerance, skønhed og varme smil. Vi betages af naturens overdådighed med frodige bjerge, tæt jungle, hvide sandstrande og rislende vandfald. Thailand venter – og du vil uden tvivl få lyst til at vende tilbage efter denne uforglemmelige rejse.

Rundrejsen er nøje sammensat, så der er en passende balance mellem oplevelser og afslapning. Ingen af rundrejsedagene er presset sammen, men i stedet er der vægtet god tid til at suge oplevelserne til os, så vi kommer hjem med bagagen fuld af store ferieminder.

Rundrejsen er med dansktalende rejseleder og gennemføres i små grupper fra 10 til 24 personer.

OBS!
Tilladt bagage på indenrigsflyvninger er 20 kg samt 7 kg håndbagage
Familieindkvartering, hvor I bor mere end 3 personer, vil indkvartering enten være i dobbeltværelser med opredning eller 2 sammenhængende værelser.

Rejsens højdepunkter
 • Storbyoplevelser i Bangkok
 • Det Hvide Tempel
 • Den Gyldne Trekant
 • Badeferien i Hua Hin
 • Middag i Chiang Mais gadekøkkener
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

I dag begynder vores thailandske eventyr. Vi flyver østover til Bangkok, Thailands hovedstad. hvor vi lander næste dags morgen til en spændende og kulturel rundrejse. Vi glæder os til at tage imod dig, så eventyret kan begynde. Der er afrejse fra Københavns Lufthavn – med mulighed for tilslutning fra Aalborg Lufthavn.

Dag 2
Ankomst til Bangkok
Ankomst til Bangkok

Når vi lander i lufthavnen i Bangkok, venter Bravo Tours’ dansktalende rejseleder og tager godt imod os. Herefter kører vi sammen til vores hotel i centrum af Bangkok. Her bliver der tid til at slappe af eller udforske byen.

For i Bangkok venter en af de mest spændende og levende metropoler i hele Østen. Det er ikke uden grund, at Bangkok er en af de mest besøgte byer i verden. For hovedstaden i Thailand byder på et hav af unikke oplevelser med sine mageløse templer, mægtige floder, lokale markeder og imponerende udsigter fra tagterrasser og skybarer rundt om i byen.

Har du lyst, er det muligt at deltage i en velkomstmiddag ombord på en hyggelig, gammeldags risjunke, der sejler os ned ad Chao Praya-floden, der skærer sig igennem hovedstaden. Floden er ganske enkelt magisk, når de mange lys på templerne lyser op langs vandet.

Dinner Cruise er ikke inkluderet i rejsen.

Vi overnatter på Bossotel i Bangkok.

Dag 3
Storbyoplevelser i Bangkok
Storbyoplevelser i Bangkok

I dag er der mulighed for at nyde Bangkok, som du har lyst - enten på egen hånd eller sammen med Bravo Tours’ dansktalende rejseleder, som viser dig nogle af byens allerstørste seværdigheder (tilkøb)

Oplev de fortryllende vandveje i Bangkok, mens du sejler ned ad kanalerne og overraskes over de mange lokale oplevelser. Lær om thailandsk buddhisme og kultur, når du besøger Bangkoks mest berømte tempel, Wat Arun, Temple of Dawn, der af mange betragtes som et af de smukkeste templer i Thailand og et verdensberømt vartegn. Bliv forbløffet over den forgyldte liggende Buddha, som måler 46 meter i Wat Pho, og senere det største blomstermarked i Thailand med et kalejdoskop af blomster og farver. Vi afslutter som de lokale med en god thailandsk frokost på det lokale gadekøkken, inden vi går ombord i longtail både på en times naturskøn kanaltur i den gamle hovedstad, Thon Buri. Oplev det traditionelle liv langs floden og lær den historiske, kulturelle, og lokale betydning for dem, som bor langs kanalerne. I hundreder af år er Thailands handelssamfund blomstret gennem vandveje, hvorfor Bangkok tidligere blev kaldt Venedig af Østen. Udforsk en lille by med teaktræhuse på stylter og se livets mange kontraster her. Denne tur til Bangkok Grand Palace med sejltur på kanalen er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilkøbes.

Tager du med på vores udflugt, er vi tilbage på vores hotel tidligt om eftermiddagen, og resten af dagen og aftenen er til fri disposition. Om aftenen kan du fx tage op til Lebua Skybar og nyde en drink. Baren ligger under åben himmel på 64. etage med hele byen under sig. Det må bare opleves! Skybaren ligger blot 200 meter fra vores hotel, og den viser byen frem fra sin smukkeste og mest storslåede side.

Læs mere om vores udflugter i Bangkok her.

Vi overnatter på Bossotel Bangkok.

Dag 4
Fra Bangkok til naturskønne Chiang Mai
Fra Bangkok til naturskønne Chiang Mai

Vi skal videre på eventyr og flyver fra Bangkok til Chiang Mai, som mange kalder for ”det ægte Thailand”. Chiang Mai er synonym med smukke naturoplevelser, nationalparker, bjergstammer, floder, kunst og kultur. Bravo Tours’ bus henter os i lufthavnen og kører os den korte vej ind til den gamle bydel, som ligger inden for bymurene. Det er her, du møder Chiang Mais underskønne charme med masser af hyggelige, små gader, boder og kanaler. Her skal vi bo godt og centralt i tre nætter på Hotel Chiang Mai Plaza, som er dejligt et 3+-stjernet hotel med gode faciliteter og pool.

Noget af det første, du vil bemærke, når du kommer til Chiang Mai, er de mange templer, som næsten findes overalt. Og i området omkring vores hotel mødes vi desuden af et stort udbud af restauranter, cafeer og markeder. Vi har bl.a. nem adgang til Chiang Mais største og mest spændende markeder, nemlig Talad Warorot og natmarkedet, som blot ligger få minutters gang derfra. Om aftenen tager vi på opdagelse i Chiang Mai natbasaren, hvor uendelige rækker af thailandske gadekøkkener skruer op for vores appetit. For maden i Chiang Mai et kapitel for sig, og vi skal derfor på en rigtig smags- og sanseoplevelse, når vores rejseleder tager os med rundt i basarens labyrintiske gader, hvor vi smager den lækre streetfood i gadekøkkener. Efter vi er blevet dejligt mætte i basaren, kan resten aftenen bruges på at gøre en god handel på det nærliggende natmarked.

Vi overnatter på Chiang Mai Plaza Hotel i Chiang Mai.

Dag 5
Sejltur på Ping-floden, lokalt håndværk og cykeltur i den gamle bydel
Sejltur på Ping-floden, lokalt håndværk og cykeltur i den gamle bydel

I dag skal vi på en herlig sejltur på Ping-floden. En flot og rolig sejltur med udsigt til de smukke rismarker, skiftende landskaber og bjergene, som omkranser Chiang Mai. Her vil vi også få et godt indblik i det lokale liv, når vi stille passerer de mange små landsbyer, som ligger langs floden. Vel fremme på fast jord besøger vi et lille landbrug, hvor vi får vi indsigt i, hvordan livet på landet leves i Thailand. Vi spiser frokost med udsigt til floden og smager en af Nordthailands bedste og mest traditionelle retter, Khao Soi. Det smager fantastisk. Efter vi er blevet godt mætte, bliver vi hentet i såkaldte ”grisebiler", en slags busser, hvor man sidder på ladet. Det er en sjov, traditionel – og for os anderledes – måde at køre på. Turen tager os et lille stykke videre til Sankamphaeng-området, hvor vi skal se kunstner- og håndværkerlandsbyen Bor Sang, hvor de lokale laver forskelligt håndarbejde såsom solparaplyer, thaisilke, sølvtøj, lakarbejde, smykker og teaktræsudskæringer. Vi får her et spændende indblik i Chiang Mais stolte håndværkstraditioner. Vi er tilbage på vores hotel i Chiang Mai midt på eftermiddagen.

Har du lyst til at se mere af selve Chiang Mai, så arrangerer vores rejseleder en herlig cykeltur (inkluderet) rundt i den gamle bydel af Chiang Mai, hvor vi udforsker nogle af områdets smukkeste templer. Når mørket sænker sig, og munkene udfører deres messeritualer, bliver templerne fyldt med mystik, og en helt speciel stemning breder sig. Bestemt en oplevelse værd.

Vi overnatter på Chiang Mai Plaza Hotel i Chiang Mai.

Dag 6
Det Hvide Tempel i Chiang Rai og Den Gyldne Trekant
Det Hvide Tempel i Chiang Rai og Den Gyldne Trekant

Rejsens oplevelser fortsætter i dag i det imponerende Wat Rong Khun-tempel ved Chiang Rai, der er bedre kendt som Det Hvide Tempel. Templet skiller sig ud fra alle andre templer, vi har set på rejsen, da det nærmest lyser op med sin hvide farve, der symboliserer Buddhas renhed. Hvor end øjet ser, bliver det mødt af helt særlige udskæringer og unik arkitektur. I dag oplever vi også Den Gyldne Trekant – grænselandet, hvor Thailand, Laos og Burma mødes. Fra båden kan vi se, hvordan livet langs floden går sin stille gang, og hvis myndighederne tillader det, går vi i land i en lille, laotisk landsby, hvor vi hører historien om opiumdyrkningen, der tidligere udgjorde en stor del af Den Gyldne Trekant i Burma, Laos og Thailand. Vi spiser middag på en lokal restaurant, inden vi besøger nogle specielle bjergstammer, Langhalse-kvinderne, som er kendt for deres messingringe omkring halsen. I dag er halsringene en tradition, men det siges, at kvinderne før i tiden havde dem på for at beskytte sig mod tigerangreb. Bjerglandsbyen, som vi besøger, er smukt omgivet af rismarker. Og i byen ser vi kvinderne i deres traditionelle klædedragter, der fremviser deres håndlavede smykker, træfigurer og vævede tæpper.

Vi er tilbage på vores hotel i Chiang Mai sidst på eftermiddagen, og efter en skøn dag fuld af store oplevelser er der nu rig mulighed for at slappe af ved hotellets dejlige pool.

Vi overnatter på Chiang Mai Plaza Hotel i Chiang Mai.

Dag 7
Fra Chiang Mai til den royale ferieby Hua Hin
Fra Chiang Mai til den royale ferieby Hua Hin

Efter en god morgenmad tjekker vi ud fra hotellet. Vi kører til lufthavnen i Chiang Mai og flyver til Bangkok. Vores rundrejse er slut, men det er rejsen heldigvis langt fra. Nu fortsætter vi videre med bus til Hua Hin, hvor der venter syv dejlige nætter i den kongelige badeby Hua Hin.

Vores klassiske rundrejser slutter vi selvfølgelig af på det klassiske hotel, Hilton Hua Hin, hvor vi indkvarteres for afslapning og forkælelse direkte på stranden midt i byen. Vi har 9 overnatninger i værelser med havudsigt og morgenmad.

Beliggenheden er den bedste i Hua Hin, og derfor er hotellet også byens naturlige mødested for både gamle og nye gæster. Hotellet er kendt for sin høje internationale standard, men med en oprigtig thailandsk charme og gæstfrihed.

På Hilton Hua Hin Resort & Spa finder du alt, hvad du brug for. Her er i alt 7 restauranter og barer, stor swimmingpool og børnepool, spa, fitnesscenter, tennis- og squashbaner, bordtennis og billard- og poolbord. Hotellets samlingspunkt er den store solterrasse ved poolen med liggestole, parasoller og håndklædeservice. Herfra er der også direkte adgang til den dejlige strand og til en lille legeplads, samt en vandrutsjebane.

Dag 8-15
Badeferie i Hua Hin
Badeferie i Hua Hin

Dagene i Hua Hin er til fri disposition, og mulighederne er mange. Oplagt er det selvfølgelig at nyde de lange, solrige dage ved hotellets pool eller på Hua Hins bløde sandstrand, mens du kommer helt ned i gear. Men her venter også masser af spændende oplevelser, hvis feriedagene skal fyldes med mere end blot afslapning. Besøg fx den kongelige togstation, eller oplev haven ved Centara-hotellet med talrige buske og træer, der er klippet som dyr i naturlig størrelse. Tag til fiskerihavnen, abebjerget eller tempelbyen syd for Hua Hin, hvor du på en spadseretur kan udforske den charmerende, gamle bydel. I centrum af Hua Hin kan du opleve forvandlingen, når gaderne hver aften bliver til et stort natmarked fuld af farver, handlende og en hyggelig stemning. Her lokker boderne med varer til små penge, og gadekøkkenerne står klar med lækre thailandske retter til yderst appetitlige priser. I Hua Hin finder du desuden masser af shoppingcentre, mærkevarebutikker, optikere og skræddere. 

Oplev fx den legendariske Kwai-flod, et flydende marked, vilde elefanter i Kui Buri, eller kom på byrundtur med tuk-tuk.

Læs meget mere om udflugtsmulighederne i Hua Hin her

Dag 16
Afrejse fra Bangkok
Afrejse fra Bangkok

En fantastisk ferie i Thailand er så småt ved vejs ende. Vi nyder det sidste af vores tid i Hua Hin, inden vi forlader hotellet om aftenen og kører til lufthavnen i Bangkok. Herfra flyver vi hjem til Danmark med ankomst i Københavns Lufthavn.  Heldigvis kan vi drage hjem med uforglemmelige rejseminder fra både storbyen Bangkok, smukke Chiang Mai, grænselandet ved Den Gyldne Trekant og den royale ferieby Hua Hin. Det er bestemt en ferie, vi ikke glemmer.

Dag 17
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Vi er atter hjemme i Danmark med ankomst med masser af dejlige ferieoplevelser i bagagen.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly t/r med Turkish Airlines fra København eller Billund til Bangkok med flyskifte i Istanbul
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • 2 nætter på Bossotel Bangkok i Superior værelse inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Chiang Mai Plaza i Superior værelse inkl. morgenmad
 • 9 nætter på Hilton i Hua Hin inkl. havudsigt og morgenmad
 • Middag ved gadekøkkenerne i Chiang Mai
 • Sejltur på Ping-floden
 • Besøg i kunstner- og håndværkerlandsbyen Bor Sang
 • Cykeltur og tempelbesøg i Chiang Mai
 • Besøg ved Det Hvide Tempel
 • Besøg ved Den Gyldne Trekant
 • Besøg på Laotisk halv-ø
 • Besøg hos langhalsekvinderne
 • Sejltur på Mekong floden til Laos
 • I alt 3 frokoster
 • I alt 1 middag
 • Velkomstdrink på Hilton Hua Hin rooftop bar
 • Dansktalende rejseleder på rundrejsen dag 2-7
 • Indenrigsfly t/r Bangkok til Chiang Mai
 • Al transport som nævnt i programmet
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Flytilslutning fra Allborg er muligt
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Udflugter som ikke er beskrevet i programmet
 • Drikkepenge – beregn ca. 200 kr.

Udflugter

Grand Palace og kanalrundfart

Tag med på udflugt til en af Bangkoks mest kendte attraktioner, kongepaladset Grand Palace. Tempelområdet er imponerende stort og har huset både kongen og den thailandske regering. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt blandt den smukke arkitektur. Det er også i et af templerne, at den verdensberømte smaragdbuddha sidder, som er den mest betydningsfulde statue af Buddha i hele Thailand. Senere fortsætter vi til vands og sejler langs Chao Praya-floden, hvor gamle træhuse og glitrende templer ligger side om side. Livet langs floden leves stille og roligt, og det er for alvor her, vi kan opleve det ægte, gamle Bangkok. På denne tur besøger vi også Thailands største blomstermarked.

Varighed: 5 timer
Inkluderet: engelsktalende guide, longtail bådtur på kanalerne, alle entréer, frokost og vand.

Vejledende pris:
Voksne kr. 900 pr. person.
Børn kr. 650 pr. barn.

Dinner Cruise på Chao Phaya-floden

Den perfekte start i Bangkok, vil mange sige, er at tage på et ”Dinner Cruise”. Så find appetitten frem, når vi om aftenen sejler afsted på Chao Phraya-floden ombord på en ombygget rispram. Her sejler vi forbi mange af Bangkoks kendte bygninger som eksempelvis Grand Palace og det imponerende tempel Wat Arun. Skuet er særlig smukt om aftenen, når alle lysene tændes omkring den store Chao Phraya-flod.
Ombord får vi serveret en dejlig thaimiddag, som vi kan nyde til den smukke udsigt, imens vores båd sejler på floden.

Varighed: 3 timer
Inkluderet: transport til og fra dit hotel, dinner cruise og thaimiddag.

Vejledende pris:
Voksne kr. 400 pr. person.
Børn kr. 300 pr. barn.

PDF-PROGRAM

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail