Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Det ægte Thailand

0
Rejselængde 15 Nætter
Pris pr. person 15.998 kr

Tag med på en rundrejse, der uanset alder, forblinder og fortryller en hver! Det ægte Thailand viser jer nogle af Thailands største og mest eventyrlige oplevelser tæt på hverdagen. Sejl med på Bangkoks floder, besøg bjergstammer, oplev en lokal skole, gyldne templer, togture i natten og et dansk mejeri. Besøg også et junglemarked, og mor dig over et pudsigt gadekøkken, hvor stegte grøntsager flyver gennem luften.

Det ægte Thailand er kort sagt essensen af smilets land – den perfekte kombination af højdepunkter vi alle kender og et kig bag facaden til det autentiske liv.

Der er ingen tvivl, både børn og voksne vil elske denne rundrejse - og I rejser med garanti hjem med en masse nye ferieminder, I aldrig glem

Rejsens højdepunkter
 • Dansk rejseleder på hele rundrejsen
 • Storbyen Bangkok
 • Nattog til Nordthailand
 • Cykeltur i provinsby
 • Junglevandring
 • Besøg på risfarm med vandbøfler
 • Flydende marked
 • Afrejse i skolernes sommerferie
 • Rundrejsen er inklusive badeferieophold på Novotel Hua Hin Cha Am
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Fra Danmark til Bangkok
Fra Danmark til Bangkok

Fulde af forventninger rejser vi fra Danmark. Vi flyver med Finn Air fra Billund. Der bliver serveret flere måltider om bord på flyet. Som et ekstra plus kan du på din videoskærm vælge, hvilke film du vil se på flyveturen til Thailand.

Dag 2
Bangkok og dens vidunderlige vandveje
Bangkok og dens vidunderlige vandveje

Tidligt om morgenen lander vi i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn. Vi henter vores bagage, og kører til hotellet, der ligger lige ved Bangkoks livsnerve, nemlig Chao Praya-floden, hvor vores danske rejseleder holder velkomstmøde.

Nyd dagen ved hotellets skønne swimmingpool eller tag en slentretur rundt i området.
Om aftenen er der mulighed for at deltage på udflugten Dinner Cruise, som foregår på Chao Phaya-floden om bord på en ombygget rispram. Vi sejler forbi mange af Bangkoks kendte bygninger, som eksempelvis Grand Palace, det imponerende tempel Wat Arun og ØK’s flotte gamle hovedkvarter. (Dinner Cruise er tilkøb og koster ca. 300 kr. pr. voksen og ca. 250 kr. pr. barn).

Dag 3
Fra Bangkok til Chiang Mai
Fra Bangkok til Chiang Mai

Nu går turen med båd ad den meget livlige Chao Praya-flod til China Town. Den vidner om, at Bangkok stadig har en meget stor kinesisk befolkning. Vi sejler videre med båd gennem Bangkoks kanaler (klongerne), og får et rigtig godt indtryk af livet, der leves i denne del af byen. Børnene bader, kvinderne vasker tøj, mændene fisker og hundene slukker tørsten.

Men Bangkok er kontrastfuld – og modsætningen til livet langs floden er det pulserende storbyliv i byen. Det oplever vi, når vi kører med Bangkoks højbanetog til Siam stationen, hvorfra der er mulighed for at besøge nogle af Bangkoks største indkøbscentre. I det største af dem alle – Paragon – ligger Østens største akvarium i kælderen. Centrene har alle de kendte modevarebutikker, nogle har mange kopivarer, mange har billig elektronik, og der findes også gode afdelinger med legetøj. Sidst på eftermiddagen fortsætter vi til Hualamphongbanegården for at påmønstre nattoget til Nordthailands hovedstad Chiang Mai. Nattoget er en hyggelig måde at rejse på i Thailand. Undervejs kommer der sælgere om bord, der sælger mange forskellige sjove ting, når toget holder på stationerne. Om natten laves kupeerne om til sovekupeer.

Dag 4
Chiang Mai – Bambusflåder og vandbøfler i rismarken
Chiang Mai – Bambusflåder og vandbøfler i rismarken

Ved ankomsten til Chiang Mai, kører vi direkte til floden, hvor vi sejler på autentiske bambusflåder ned gennem den tropiske regnskov. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi om eftermiddagen besøger vi et lokalt landbrug, hvor vi oplever på nærmeste hold, hvordan de store vandbøfler trænes og arbejder i rismarken. Her ser vi også, hvordan risen bliver dyrket, og hvis det passer med sæsonen, kan man selv hjælpe bønderne med at plante risen eller måske hjælpe med høsten. For børnene er det muligt at prøve at ride på en bøffel. Om aftenen spiser vi middag på en lokal restaurant.

Dag 5
Chiang Mai, Lampang og Phrae
Chiang Mai, Lampang og Phrae

Efter morgenmaden kører vi med bus til byen Lampang. Undervejs besøger vi det lokale junglemarked og byens berømte elefanthospital. I Lampang skal vi på rundtur i byens foretrukne transportmiddel, nemlig hestevogne. Vi skal besøger også det spændende Lampang elefant-hospital, hvor vi ser, hvordan de arbejder med elefanterne, så de igen får et godt liv. Efter frokost kører vi videre til Phrae. Denne spændende, lokale by opleves bedst på en cykeltur. Mindre børn køres i trehjulet cykeltaxi. Vi oplever det stille liv i en typisk thailandsk provinsby. Byen har en historisk samhørighed med Danmark, da det var her ØK’s koncession af teaktræ havde hovedkvarter. Om aftenen spiser vi en helt speciel middag i en flot adelig villa bygget af teaktræ.

Dag 6
Cykeltur og flyvende grøntsager
Cykeltur og flyvende grøntsager

Om morgenen drager vi videre, og fremme i Sukhothai tager vi på tur i den historiske park,
så vi kommer helt tæt på det lokale samfund og de imponerende rismarker. Vi cykler langs den lille kanal, der er samlingspunktet for byen – og en vigtig del for livets gang. Vi hører mere om det lokale liv, den lokale industri (der fortsat foregår med håndkraft), de thailandske traditioner og ikke mindst buddhismen. Byens historiske park er en af Thailands attraktioner, der er med på UNESCOs verdensarvsliste. I det 13.-14. århundrede var området et kongedømme, og i den gamle by kan man stadig se tydelige spor fra det gamle rige.
Denne del af byen kaldet "Meuang Gow" er et af de mest besøgte forhistoriske områder i Thailand. Om aftenen nyder vi en god middag. Men inden middagen bliver serveret, ser vi kokken tilberede de flyvende grøntsager, før de lander på vores tallerkner.
En sjov oplevelse!

Dag 7
Lokal skole, bronzestøberi
Lokal skole, bronzestøberi

Efter en skøn morgenmad fortsætter vi videre med bus sydpå mod byen Nakhon Sawan. Undervejs besøger vi en lokal skole og oplever på fantastisk vis, at man stadig i denne del af verden viser respekt og pænt hilser på læreren ved ankomsten til skolen. Derefter stiller man op til morgenparade, synger den thailandske nationalsang og beder morgenbøn for at vise respekt for Buddha. Over bjergpassene kører vi videre til provinsbyen Pitsanouloke. Her tager vi på byrundtur med cykeltaxi og besøger et bronzestøberi, der støber Buddhafigurer.
Vi overnatter i Nakhon Sawan.

Dag 8
Nakhon Sawan – Lopburi – Khao Yai
Nakhon Sawan – Lopburi – Khao Yai

Tidligt morgen kører vi videre med bus til Lopburi, Wat Pra Proang Sam Yod templet og abetemplet. Lopburi har vilde aber overalt, og de sætter deres præg på livet i byen. Fra Lopburi kører vi til Muak Lek, hvor vi besøger Det Thai-danske mejeri, som blev etableret i 1962 og indviet af Kong Frederik IX og dronning Ingrid. Vi ser kalvene og malkekøerne, samt hører om, hvordan man driver mejeri i Thailand. Herefter kører vi til udkanten af Khao Yai-nationalparken, hvor vi indkvarteres på et hyggeligt resort. Ved solnedgangen oplever vi tusinder af flagermus, som flyver ud af Khao Luuk Chang-grotten. Herefter er der middag på en lokal restaurant i området.

Dag 9
Khao Yai-nationalparken
Khao Yai-nationalparken

Tidlig morgen tager vi ind til Khao Yai-nationalparken, da vi skal på en let jungle-vandring med en af parkens betjente. Vi får rig lejlighed til at opleve junglelydene, specielt kan vi høre de mange gibbonaber synge i træerne, og se de mange planter og dyr, som findes i junglen. Vi besøger det flotte Haew Narok-vandfald og spiser frokost på en lokal restaurant i parken. Vi kører videre gennem nationalparken og kommer ud i den sydlige del af parken, hvor vores hotel ligger. Efter aftensmaden tager vi igen ind i nationalparken på natsafari for at se, om vi er heldige at møde de vilde elefanter.

Dag 10
Fra Khao Yai til Hua Hin
Fra Khao Yai til Hua Hin

Efter en god morgenmad kører vi videre sydpå mod Prachinburi. Her stopper vi ved det smukke Wat Thewabut-tempel, hvor der i træerne omkring templet hænger hundredvis af flyvende hunde med hovedet nedad. Vi besøger herefter en thailandsk flådebase ved den store flodmunding fra Bangkok, kaldet Chulalongkorn fortet. Her kan vi se de gamle kanoner, som i 1893 blev affyret i forsvaret af Bangkok under kommando af danske officerer i siamesisk tjeneste. Vi spiser frokost på en lille restaurant på fortet. Vi fortsætter nu videre til Hua Hin, hvor vi stopper ind ved det største Flydende marked i Thailand ved Damnoen Saduak.

Om eftermiddagen indkvarterer vi os på badeferie-hotellet Novotel Hua Hin Cha Am, som ligger direkte ned til stranden. Alle værelser har direkte havudsigt.

Dag 11-16
Hua Hin
Hua Hin

Dagene er til fri disposition i den kongelige ferieby Hua Hin. Strandene eller hotellets swimmingpool
lokker nu, efter de mange spændende oplevelser rundt i Thailand. Besøg også den kongelige togstation, eller oplev haven ved Sofitel-hotellet med de mange buske, som er klippet ud som dyr i naturlig størrelse. Tag gerne til tempelbyen syd for Hua Hin, hvor man kan slentre rundt i den charmerende gamle bydel, tag en ridetur på hesteryg på stranden, abebjerget, eller oplev det hyggelige natmarked. Der arrangeres flere udflugter under opholdet, hvis der ikke blot skal være afslapning på programmet.

Dag 17
Fra Bangkok hjem til Danmark
Fra Bangkok hjem til Danmark

Om morgenen er der afrejse tilbage til Danmark. Vi kan alle se tilbage på en række skønne, spændende og lærerige rejseoplevelser rundt i Thailand – for hele familien.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur med Finn Air fra Billund til Bangkok
 • Flere måltider om bord på flyet
 • Gratis drikkevarer om bord på flyet
 • Overnatning i Bangkok ved Chao Praya-floden
 • Udflugt til China Town og sejltur på Bangkoks kanaler
 • Nattog til Chiang Mai
 • Besøg på orkidéfarm
 • Bjergstamme-besøg
 • Sejltur på tømmerflåde
 • Besøg på risfarm med vandbøfler
 • Natmarked i Chiang Mai
 • Besøg på elefanthospital
 • Bytur i hestevogn i Lampang
 • Cykeltur i Phra
 • Skolebesøg
 • Besøg til Buddha-støberi
 • ”Flyvende grøntsager”
 • Cykeltur i Sukhothai
 • Besøg i Thailands ”abeby” Lopburi
 • Besøg på Det Dansk-Thailandske Mejeri i Muak Lek
 • Junglevandring
 • Natsafari i Khao Yai-nationalparken
 • Flydende marked
 • Seks overnatninger i det centrale Thailand og Nordthailand på gode mellemklassehoteller
 • 7 nætters badeferie
 • Daglig morgenmad
 • I alt 8 frokoster og 8 middage
 • Dansk rejseleder
 • Al transport i henhold til program
 • Alle entreer
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge - beregn ca. 200 kr. pr. person
 • Drikkevarer og øvrige måltider ud over programmet
 • Dinner Cruise i Bangkok
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

PDF-program

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail