Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Indiens storslåede oplevelser - Taj Mahal, Tigre og Den Gyldne Trekant

0
Dage 12 Nætter
Pris fra 13 februar 2018 14.498 kr
Se alle afgange

Gør dig klar – Indien venter med et væld af indtryk, farver og seværdigheder. For Indien er helt sin egen på en intet mindre end betagende måde!
Rejs med, når vi letter på vores store Indien-eventyr. Vi starter i storbyen Delhi, hvor sanserne virkelig kommer på overarbejde! Rejs med videre til et af verdens vidundere og bliv overvældet ved det storslåede Taj Mahal. I naturreservatet Ranthambhore tager vi på ægte safari i den vilde natur, hvor vi forhåbentligt hilser på den indiske tiger. Vi runder hele rundrejsen af i ferieparadiset Goa, der indbyder til ren afslapning i skyggen eller på stranden.

Velkommen til Indien – velkommen til et land fuld af kontraster, oplevelser og farverige indtryk!

Afrejse fra
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Oplev Taj Mahal
 • Storbyen New Delhi
 • Se de indiske tigre
 • Dansktalende rejseleder
 • Alle entreer inkluderet
 • Halvpension på rundrejsen
 • Badeferie i Goa
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

I dag starter vores eventyr i Indien. Vi rejser fra København og sætter kursen mod Delhi i Indien. Efter en kort mellemlanding i Helsinki. forsætter vi vores rejse med Finnair. Hele vejen kan vi nyde flyets underholdningssystem, måltider og drikkevarer dertil. Læn jer godt tilbage, slap af og gør jer klar – for i morgen starter et eventyr, hvor vi for alvor for brug for alle vores sanser!

Dag 2
Ankomst til Delhi
Ankomst til Delhi

Vi ankommer til lufthavnen i Delhi tidligt om morgenen, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi til hotellet – og allerede her opdager vi, hvilket bombadement, der venter os af oplevelser. For turen til hotellet byder allerede på et væld af nye indtryk: menneskemylder, farvestrålende tøj, nye dufte og måske en hellig ko. Når vi ankommer til hotellet, er værelserne allerede klar, selv om vi kommer tidligt.
Det giver os tid til at få pakket ud og gøre os klar, inden vi om eftermiddagen tager rundt i byen. Vi besøger Delhis gamle bydel. En bydel, der vidner om byens historie, med moskeer, fort og basarer. Midt mellem boder og barberer mødes vi af et forunderligt syn: Red Fort. Det historiske røde fort er et ikonisk monument og virkelig smukt. Vi besøger også byens berømte krydderimarked, der sælger alverdens, spændende krydderier. Det er som en rejse tilbage i tiden i Delhis gamle bydel, og undervejs bliver vi klogere på områdets mere end 3.000 år gamle historie. Vi overnatter i Delhi.

Dag 3
Delhis nye bydel
Delhis nye bydel

I dag tager vi igen på opdagelse i Delhi, hvor vi sætter fokus på den nye bydel. Delhi er nemlig et sandt knudepunkt i landet, både når det gælder handel og transport, men også når det kommer til spændende seværdigheder.

Vi starter på fineste vis, for vi bliver modtaget af den 42 meter høje port ”Arc – de Triomphe”, der på mange måder bliver sammenlignet med den mere kendte triumfbue i Paris. Herfra fortsætter vi forbi regeringsbygningen, inden vi besøger Humayun’s Tomb. Tomb betyder på dansk grav, men stedet leder nærmere tankerne hen på et smukt palads, og stedet inspirerede senere til bygningen af Taj Mahal – et vidunder, vi senere stifter bekendtskab med. Om eftermiddagen tager vi til det smukke Sikh-tempel, inden vi kører tilbage til hotellet. Vi overnatter i Delhi.

Dag 4
Baby Taj Mahal og Agra
Baby Taj Mahal og Agra

Om morgenen fortsætter vi vores rejse videre rundt i Indien. Vi kører i dag til Agra - en tur på cirka 4 timer – men Agra er absolut køreturen værd. Byen er kendt for at være Indiens tidligere hovedstad og én anden særlig ting – det verdensberømte og fuldstændige fantastiske Taj Mahal! Det venter vi dog med at opleve til i morgen, for byen har også mange andre ting at byde på.

Vi starter ved ”Baby-Taj” – et kælenavn for Itimad-ud-Daulah. Bygningens kælenavn giver mening, når vi besøger stedet, der et mosuleum for Mizra Ghiyas Beg, for her er virkelig smukt! Måske kan det ikke helt leve op til det rigtige Taj Mahal, som vi besøger i morgen, men det er skønt på sin helt egen måde! Vi besøger også Agra Fort. De røde sten skaber en særlig bygning, og udsigten til Taj Mahal er intet mindre end overdådig.

Vi overnatter i Agra.

Dag 5
Et af verdens vidundere - Taj Mahal og videre til Ranthambhore
Et af verdens vidundere - Taj Mahal og videre til Ranthambhore

I dag starter vi tidligt, men det gør ikke noget! For vi starter nemlig ved et af verdens vidundere, Taj Mahal – og det bliver uden sammenligning et af rundrejsens absolutte højdepunkter! Vi ser solen stå op, mens vi er ved Taj Mahal. Monumentet er også kendt som den ultimative kærlighedserklæring. Det er nemlig bygget i 1631 af Shah Jahan som gave og ikke mindst minde om sin hustru. Når vi står foran det, vil I forstå, hvorfor nogle kalder Taj Mahal for verdens smukkeste bygning – og hvorfor det har sin plads blandt verdens vidundere!

Efter besøget tager vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser morgenmad, inden vi sætter kursen mod Ranthambhore, hvor der er flere oplevelser i vente. Turen tager ca. 5 timer, men byder på smukke landskaber undervejs. I Ranthambhore checker vi ind på vores hotel og gør os klar til morgendagens vilde dyreoplevelser – i morgen starter vi nemlig tidligt ud igen. Vi overnatter tæt på nationalparken.

Dag 6
Ranthambore Nationalpark
Ranthambore Nationalpark

Vi står tidligt op, for i dag skal vi på safari i Ranthambore Nationalpark. Naturreservatet er særlig kendt for sine indiske tigre, der vandrer rundt i det store område, sammen med leoparder, krokodiller, vildsvin og mange andre dyrevenner. Vi starter dagen på de store græssletter, og mens solen står op, ser vi dyrene vågne eller gå til ro. Det er et helt særligt tidspunkt at være i Ranthambore. Vi krydser fingre for, at vi allerede fra morgenstunden hilser på dyrene – chancerne er gode, men ingen ved præcis, hvor dyrene er i dag. Og netop det gør oplevelsen endnu større, hvis eller når vi pludselig ser Hr. og Fru Tiger jagte eller nyde solens stråler! Efter morgens game drive kører vi igen tilbage til vores lodge, hvor vi slapper af og spiser frokost, indtil vi igen kører på jagt efter flere safarioplevelser om eftermiddagen. Sidst på eftermiddagen kører vi igen tilbage til lodgen, hvor vi overnatter igen. Der venter os en god middag.

Dag 7
Ranthambore – Jaipur
Ranthambore – Jaipur

Vi spiser en god morgenmad, inden vi siger farvel til Ranthambore og sætter kursen mod Jaipur. Når vi er fremme, tager vi på opdagelse blandt byens spændende højdepunkter.

Jaipur går også under navnet den lyserøde by. I dag er farven på byens huse falmet, men vi fornemmer alligevel let, hvorfor byen har fået dette navn. I byens centrum ligger ”City Palace” – en masse paladser, der nærmest er en lille by i selv. Et andet højdepunkt på byrundturen er Hawa Mahal – Vindenes Palads. Her boede maharajaens harem, og de kunne fra Vindenes Palads se, hvad der foregik på gaden. Vi besøger også Jantar Mantar, der består af 13 arkitekttegnede, astronomiske instrumenter.

Vi overnatter ved Jaipur.

Dag 8
Jaipur
Jaipur

I dag fortsætter vi vores rundtur i Jaipur, der stadig har rigtig mange oplevelser. Lidt udenfor Jaipur ligger Amber Fort – endnu et smukt syn. Fortet – eller paladset om man vil – er bygget i lyserøde og gule sandsten samt hvid marmor. En flot kombination.

Vi besøger også et museum, der viser, hvordan man tidligere kopierede og printede ved håndkraft. Eftermiddagen kan I bruge, som I har lyst. I kan fx tage på shopping i Jaipur’s basar, hvor der er mulighed for at købe flotte souvenirs med sig hjem.

Vi overnatter ved Jaipur.

Dag 9
Fly videre til Goa
Fly videre til Goa

Vi spiser morgenmad på hotellet, inden vi kører til lufthavnen i Jaipur. Herfra flyver vi – via Mumbai – til ferieparadiset Goa. Vi ser frem til nogle fantastiske, afslappende dage efter rigtig mange oplevelser rundt i hele Indien.

Når vi ankommer, checker vi ind på ”The O Hotel Goa” – et rigtig godt hotel, der ligger i en tropisk have med infinitypool, SPA og egen restaurant. Hotellet ligger lige ved stranden, så der er virkelig plads og tid til ren afslapning og selvforkælelse.

Dag 10-13
Ferieparadiset Goa
Ferieparadiset Goa

De næste dage nyder vi langs Goas hvide sandstrande! The O Hotel Goa indbyder til ren afslapning efter alle rundrejsens højdepunkter. Her kan vi rigtig slappe af – den perfekte afslutning på en skøn rundrejse. Nu venter nogle uforglemmelige badeferie-dage! 

Dag 14
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

I dag checker vi ud – ikke bare fra hotellet, men også fra vores mange indiske oplevelser. Vi kører til lufthavnen og sætter kursen hjem mod Danmark. Heldigvis rejser vi hjem med et hav af spændende oplevelser i bagagen. Vi mellemlander igen i Helsinki, men sætter hurtigt kursen videre mod København. 

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur fra København til Delhi (via Helsinki)
 • Transfer til/fra hotellerne
 • Indenrigsfly fra Jaipur til Goa (via Mumbai)
 • Dansktalende rejseleder på hele rundrejsen
 • Halvpension på rundrejsen, dag 2-8
 • Morgenmad på badeferien i Goa
 • Transport i egen bus
 • Byrundtur i Delhi, Agra og Jaipur
 • Safari i Ranthambore
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Turistvisum til Indien, ca. 370 kr.
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for eneværelse
 • Drikkevarer
 • Andre måltider end nævnt
 • Drikkepenge – beregn ca. 35 kr. pr. dag

PDF-program

Se en PDF-fil af rundrejsen ved at klikke på nedenstående link

Se programmet som PDF

Indien Se på kort

Hovedstad: New Delhi Valuta: Indisk rupee Tidsforskel: +4:30 timer Sprog: Hindi og engelsk Befolkningstal: 1,285 mia.
Gennemsnitstemperatur
21° januar
24° februar
30° marts
36° april
39° maj
39° juni
35° juli
33° august
34° september
33 oktober
28° november
23° december

Del denne side via E-mail