Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Om Indien

Rejs med til Indien og oplev et sandt sansebombardement! Synet betages af de mange farverige klædedragter og de smukke templer og paladser. Lugtesansen arbejder på højtryk på grund af de mange skønne dufte, som krydderierne udsender fra markeder og køkkener. Høresansen opfanger de hellige mænds bønner og tigrenes brølen i landets berømte nationalpark. Følesansen bruges ved beundringen af de smukke kunsthåndværk og henna-tatoveringerne, mens smagssansen nyder et af verdens bedste køkkener med skønne risretter, krydrede brød og skønne sovse.

At rejse til Indien er en af de største oplevelser, man kan få. Oplevelserne er mangfoldige - fattige, farverige markeder, store monumenter og seværdigheder, et væld af dyr i nationalparken, flotte gamle byer, spændende mennesker, hellige køer og en broget historie! Tag med Bravo Tours til Indien og vær forberedt på et af dit livs skønneste rejseoplevelser.

Rundrejser i Indien

Indiens storslåede oplevelser – Taj Mahal, Tigre og Den Gyldne Trekant
0

Gør dig klar – Indien venter med et væld af indtryk, farver og seværdigheder. For Indien er helt sin egen på en intet mindre end betagende måde!
Rejs med, når vi letter på vores store Indien-eventyr. Vi starter i storbyen Delhi, hvor sanserne virkelig kommer på overarbejde! Rejs med videre til et af verdens vidundere og bliv overvældet ved det storslåede Taj Mahal. I naturreservatet Ranthambhore tager vi på ægte safari i den vilde natur, hvor vi forhåbentligt hilser på den indiske tiger. Vi runder hele rundrejsen af i ferieparadiset Goa, der indbyder til ren afslapning i skyggen eller på stranden.

Velkommen til Indien – velkommen til et land fuld af kontraster, oplevelser og farverige indtryk!

12 Nætter 14.498 kr

Indien Se på kort

Hovedstad: New Delhi Valuta: Indisk rupee Tidsforskel: +4:30 timer Sprog: Hindi og engelsk Befolkningstal: 1,285 mia.
Gennemsnitstemperatur
21° januar
24° februar
30° marts
36° april
39° maj
39° juni
35° juli
33° august
34° september
33 oktober
28° november
23° december

Del denne side via E-mail