Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
Krydstogt

Om Indien

Rejs med til Indien og oplev et sandt sansebombardement! Synet betages af de mange farverige klædedragter og de smukke templer og paladser. Lugtesansen arbejder på højtryk på grund af de mange skønne dufte, som krydderierne udsender fra markeder og køkkener. Høresansen opfanger de hellige mænds bønner og tigrenes brølen i landets berømte nationalpark. Følesansen bruges ved beundringen af de smukke kunsthåndværk og henna-tatoveringerne, mens smagssansen nyder et af verdens bedste køkkener med skønne risretter, krydrede brød og skønne sovse.

At rejse til Indien er en af de største oplevelser, man kan få. Oplevelserne er mangfoldige - fattige, farverige markeder, store monumenter og seværdigheder, et væld af dyr i nationalparken, flotte gamle byer, spændende mennesker, hellige køer og en broget historie! Tag med Bravo Tours til Indien og vær forberedt på et af dit livs skønneste rejseoplevelser.

Rundrejser i Indien

Indiens storslåede oplevelser – Taj Mahal, Tigre og Den Gyldne Trekant
0

Gør dig klar – Indien venter med et væld af indtryk, farver og seværdigheder. For Indien er helt sin egen på en intet mindre end betagende måde!
Rejs med, når vi letter på vores store Indien-eventyr. Vi starter i storbyen Delhi, hvor sanserne virkelig kommer på overarbejde! Rejs med videre til et af verdens vidundere og bliv overvældet ved det storslåede Taj Mahal. I naturreservatet Ranthambhore tager vi på ægte safari i den vilde natur, hvor vi forhåbentligt hilser på den indiske tiger. Vi runder hele rundrejsen af i ferieparadiset Goa, der indbyder til ren afslapning i skyggen eller på stranden.

Velkommen til Indien – velkommen til et land fuld af kontraster, oplevelser og farverige indtryk!

12 Nætter 13.998 kr
Det hemmelighedsfulde Asien - Indien og Bhutan
0

Rejs med til et af Asiens mest hemmelighedsfulde kongeriger, Bhutan. Landet, hvor tiden nærmest er gået i stå, men hvor befolkningen er blandt verdens lykkeligste. Perfekt i kombination med safari og pulserende storbyoplevelser i Indien.

Midt mellem Himalaya-bjergene, nord for Indien, finder I et af de mest hemmelighedsfulde kongeriger i verden, Bhutan! Helt bevidst har det lille land været lukket for omverdenen, og først i 1978 ankom de første turister til området. Den dag i dag kan du fortsat ikke rejse spontant ind i landet.

Vi starter vores rundrejse i Indien, hvor vi tager på safari i nord. Her oplever vi forhåbentligt det indiske næsehorn og mange andre dyr, inden vi fortsætter til Bhutan - en rejse tilbage i tiden. Her venter uforglemmelige øjeblikke, ro og fred. Glæd dig især til Tiger’s Nest – det enestående tempel med en omend endnu flottere udsigt.

Vi slutter af i storbyen Delhi, hvor Indiens kaotiske storbyliv står i skærende kontrast til det uspolerede Bhutan. Rejs med – vi oplever det bedste af begge verdner!

8 Nætter 18.498 kr
19.498 kr
Afrejse fra
  • København (CPH)

Indien Se på kort

Hovedstad: New Delhi Valuta: Indisk rupee Tidsforskel: +4:30 timer Sprog: Hindi og engelsk Befolkningstal: 1,285 mia.
Gennemsnitstemperatur
21° januar
24° februar
30° marts
36° april
39° maj
39° juni
35° juli
33° august
34° september
33 oktober
28° november
23° december

Del denne side via E-mail