Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Zanzibar

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Zanzibar.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Zanzibar.
Se vores hoteller her >

Om Zanzibar

Zanzibar. Navnet leder med det samme tankerne mod kridhvide strande, azurblåt hav og svajende palmer – og det er ikke uden grund. Det er nemlig lige præcis, sådan Zanzibar er. Et eksotisk paradis, der er så let at elske, fordi de både byder på eksotisk afslapning og fantastiske oplevelser.

Zanzibar ligger midt i Det Indiske Ocean, hvor livet går sin stille gang. Her har Bravo Tours udvalgt en række gode hoteller, der indbyder til ren afslapning i eksotiske omgivelser. Det er svært ikke falde pladask for Zanzibar, for øen har alt det, vi danskere længes efter – særligt, når vinteren banker på i Danmark.

Nyd livet på Zanzibar
Zanzibar er for mange indbegrebet af et eksotisk stykke af paradis. Her er det let at komme helt ned i gear. Nyd livet på de gode hoteller, som vi nøje har udvalgt i to fantastiske ferieområder. De fleste ligger direkte ud til stranden og havet, og det eneste der forstyrrer dig, er svajende palmer, knitrende sand under fødderne eller en tjener, der spørger om man mangler en forfriskning. Det er da livet!

Meget mere end lækre strande
Men Zanzibar er ikke kun kridhvide sandstrande. Det er også et væld af spændende oplevelser – lige fra den gamle bydel i hovedstaden, Stone Town, til imponerende krydderiplantager midt på øen. Under havets overflade venter også et væld af spændende oplevelser, for Zanzibar er nemlig omgivet af koralrev. En ferie på Zanzibar behøver altså ikke stå på ren afslapning – der er masser at opleve.

Vi har udvalgt det bedste til dig
I Bravo Tours har vi udvalgt en række gode hoteller og oplevelser til dig. Det er din garanti for, at du bor godt og får det bedste ud af din ferie. 

To spændende ferieområder
Hos os vælger du selv, hvor på Zanzibar, der gerne vil bo. Vi har udvalgt to lækre ferieområder: Nungwi og Kendwa på nordkysten samt Matemwe og Pongwe på østkysten.

Nungwi og Kendwa er to af de mest kendte bountystrande på nordkysten. Den nordlige del af Zanzibar er perfekt til dig, der gerne vil opleve det lokale liv. Her finder du nemlig små restauranter, caféer og generelt mere liv. Området er også kendt for sine smukke solnedgange og gode dykkermuligheder.

Matemwe og Pongwe ligger på østkysten og indbyder også til ren afslapning. Her finder du flere gode hoteller, som ligger direkte ud til vandet, hvor tidevandet nærmest viser, hvad klokken er. På nogle tidspunkter kan du gå langt ud, mens vandet på andre tidspunkter spiser stranden – en sjov oplevelse. På østkysten er roen i højsædet, og du kan nyde ferien uden for meget ramasjang på rigtig gode hoteller. Atmosfæren er afslappet, og der er langt mellem strandsælgerne på denne del af øen.

Zanzibar for livsnyderen og eventyreren
Uanset, om du rejser som livsnyder eller eventyrer, er Zanzibar et rigtig godt valg! Du finder hoteller i alle klasser, og du vælger selv, om du er til ekstraordinær høj klasse eller hyggelige bungalows, hvor charmen og stemningen er i højsædet. Som livsnyder kan du nyde friskfanget hummer på stranden til aften, når hotellet dækker op til en middag for to. Som eventyrer kan du rejse gennem junglen, se sjældne aber og opleve dér, hvor peberet gror. Du kan også gøre lidt af begge dele – det er fordelen ved Zanzibar.

Vejret på Zanzibar
Vi rejser til Zanzibar fra januar til marts – ganske enkelt fordi, det er her, vejret er bedst. De tre måneder er nogle af de mest solrige måneder, og der kommer sjældent regn. Det gør vejret perfekt til en eksotisk badeferie på Zanzibar.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Nyd livet på Zanzibar

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Zanzibar

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Blue Safari – Bådtur

Bådtur på Det Indiske Ocean

I dag tager vi på en fantastisk bådtur på Det Indiske Ocean.

Vi kører til den sydlige del af tropeøen, hvor vi ankommer til Fumba-landsbyen, der ligger ved Minaibugten. Herfra sejler vi i de traditionelle arabiske dhowbåde ud i det beskyttede område, hvor der forhåbentligt venter mange havpattedyr, fugle og koraller på os. Vi sejler mellem små ubeboede øer, og der er gode chancer for både at se delfiner og med held de store havskildpadder. Der bliver også mulighed for at snorkle ved korallerne med farverige fisk.

Frokost er inkluderet og nydes på stranden. Udflugten er også inklusive øl, vand og sodavand hele dagen.

Byrundtur i Stone Town

Tag med til Stone Town og en rejse tilbage til dengang, hvor arabiske sultaner regerede, orientalske handelsmænd blev rige på handel med krydderier, elfenben og ikke mindst slaver, og hvor europæiske opdagelsesrejsende tog på ekspeditioner ind i resten af Afrika. Stone Town er et pragteksemplar på den kulturelle indflydelse en by kan få - fra både den afrikanske, indiske, europæiske og arabiske kulturarv.

Vi oplever kulturen på tætteste hold, når vi besøger det lokale marked, som åbnede i 1904. Her er masser af farvestrålende, eksotiske frugter, friske fisk og ikke mindst en masse spændende krydderier. Herfra besøger vi den anglikanske kirke, som gemmer på en både grusom og eventyrlysten historie. Kirken blev bygget i 1873 omkring det lokale slavemarked. Selve kirken rummer en masse spændende historie: det er bl.a. her, Doktor Livingstone fik sin sidste nadver, inden han tog ind i Afrika for at finde Nilens udspring. Fra kirken går vi gennem de charmerende, smalle gader og oplever hverdagslivet. Mange områder har ikke ændret sig de sidste 100 år, bl.a. er byen kendt for de smukke, velbevarede swahilidøre. Vi besøger også Sultanens Palads fra 1890. Paladset blev bygget til at huse sultanens familie, og er i dag et museum, der fortæller øens historie. Vi besøger African House, den gamle engelske klub, og tager en dejlig gåtur omkring den berømte Forodhani Park, der ligger ud til Det Indiske Ocean. Vi ser også The Old Fort, som er bygget af araberne for at forsvare sig mod portugiserne, inden vi kører tilbage til vores hotel.

Eksotiske krydderier og aber

Vi tager på en heldagstur og kører ind midt på øen, hvor vi besøger en af øens store krydderiplantager. Her ser vi, hvordan de forskellige, spændende og eksotiske krydderier gror, før de ender hjemme på vores køkkenbord. Vi hører også historien bag, at krydderierne dyrkes netop her, og hvorfor Zanzibar er kendt som krydderiøen. Vi smager naturligvis også på sagerne.

Herfra fortsætter vi til de persiske bade, som blev bygget af sultanen til sin kone, og vi kører til Dr. Livingstones hus, hvor han boede i 1860, inden han tog ind i det mørke Afrika. Vi forlader historien og tager ind i Jozani-skoven, hvor vi skal på en dejlig vandretur. Her hilser vi forhåbentligt på den røde Colobusabe og den blå Diademabe. Den røde Colobusabe findes kun på Zanzibar, og er den mest sjældne art på planeten. Vi oplever forskellige vegetation som bush, græs og mangrove, samt et rigt fugle- og dyreliv. Efter en dejlig dag med både historie, smagsprøver, natur og dyreoplevelser kører vi retur mod vores hotel.