Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Zanzibar

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Zanzibar.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Zanzibar.
Se vores hoteller her >

Om Zanzibar

Om Zanzibar

Zanzibar. Navnet leder med det samme tankerne mod kridhvide strande, azurblåt hav og svajende palmer – og det er ikke uden grund. Det er nemlig lige præcis, sådan Zanzibar er - et eksotisk paradis, der er så let at elske, fordi de både byder på eksotisk afslapning og fantastiske oplevelser.

Zanzibar ligger midt i Det Indiske Ocean, hvor livet går sin stille gang. Her har Bravo Tours udvalgt en række gode hoteller, der indbyder til ren afslapning i eksotiske omgivelser. Det er svært ikke falde pladask for Zanzibar, for øen har alt det, vi danskere længes efter – særligt, når vinteren banker på i Danmark.

Nyd livet på Zanzibar
Zanzibar er for mange indbegrebet af et eksotisk stykke af paradis. Her er det let at komme helt ned i gear. Nyd livet på de gode hoteller, som vi nøje har udvalgt i to fantastiske ferieområder. De fleste ligger direkte ud til stranden og havet, og det eneste der forstyrrer dig, er svajende palmer, knitrende sand under fødderne eller en tjener, der spørger om man mangler en forfriskning. Det er da livet!

Meget mere end lækre strande
Men Zanzibar er ikke kun kridhvide sandstrande. Det er også et væld af spændende oplevelser – lige fra den gamle bydel i hovedstaden, Stone Town, til imponerende krydderiplantager midt på øen. Under havets overflade venter også et væld af spændende oplevelser, for Zanzibar er nemlig omgivet af koralrev. En ferie på Zanzibar behøver altså ikke stå på ren afslapning – der er masser at opleve.

Vi har udvalgt det bedste til dig
I Bravo Tours har vi udvalgt en række gode hoteller og oplevelser til dig. Det er din garanti for, at du bor godt og får det bedste ud af din ferie. 

To spændende ferieområder
Hos os vælger du selv, hvor på Zanzibar, der gerne vil bo. Vi har udvalgt to lækre ferieområder: Nungwi og Kendwa på nordkysten samt Matemwe og Pongwe på østkysten.

Nungwi og Kendwa er to af de mest kendte bountystrande på nordkysten. Den nordlige del af Zanzibar er perfekt til dig, der gerne vil opleve det lokale liv. Her finder du nemlig små restauranter, caféer og generelt mere liv. Området er også kendt for sine smukke solnedgange og gode dykkermuligheder.

Matemwe og Pongwe ligger på østkysten og indbyder også til ren afslapning. Her finder du flere gode hoteller, som ligger direkte ud til vandet, hvor tidevandet nærmest viser, hvad klokken er. På nogle tidspunkter kan du gå langt ud, mens vandet på andre tidspunkter spiser stranden – en sjov oplevelse. På østkysten er roen i højsædet, og du kan nyde ferien uden for meget ramasjang på rigtig gode hoteller. Atmosfæren er afslappet, og der er langt mellem strandsælgerne på denne del af øen.

Zanzibar for livsnyderen og eventyreren
Uanset, om du rejser som livsnyder eller eventyrer, er Zanzibar et rigtig godt valg! Du finder hoteller i alle klasser, og du vælger selv, om du er til ekstraordinær høj klasse eller hyggelige bungalows, hvor charmen og stemningen er i højsædet. Som livsnyder kan du nyde friskfanget hummer på stranden til aften, når hotellet dækker op til en middag for to. Som eventyrer kan du rejse gennem junglen, se sjældne aber og opleve dér, hvor peberet gror. Du kan også gøre lidt af begge dele – det er fordelen ved Zanzibar.

Vejret på Zanzibar
Vi rejser til Zanzibar fra januar til marts – ganske enkelt fordi, det er her, vejret er bedst. De tre måneder er nogle af de mest solrige måneder, og der kommer sjældent regn. Det gør vejret perfekt til en eksotisk badeferie på Zanzibar.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Nyd livet på Zanzibar

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed