Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Hyggeligt hotel i charmerende thai-stil
 • Direkte på stranden
 • Tropiske og grønne omgivelser
 • Højt serviceniveau
 • To poolområder
 • Mulighed for at bo i villa

Mukdara Beach Villa & Spa

4
Her får du
 • Hyggeligt hotel i charmerende thai-stil
 • Direkte på stranden
 • Tropiske og grønne omgivelser
 • Højt serviceniveau
 • To poolområder
 • Mulighed for at bo i villa
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Mukdara Beach Villa & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Max. 100 m til strand
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension
 • Wellness

Lækket strandresort i traditionel thai-stil

Direkte på stranden i Khao Lak ligger Mukdara Beach Villa & Spa Resort. Hotellet dækker et stort område med smukke, tropiske haver, grønne stier og hyggelige små oaser. Hele resortet er bygget op som en lille landsby - det hele i ægte thai-stil. Serviceniveauet er højt og omgivelserne smukke, så det er bare om at nyde livet, når du bor Mukdara Beach Villa & Spa Resort.

Nyd feriedagene ved den dejlige gyldne sandstrand eller ved et af hotellets to lækre pool-områder. Hotellets frodige landskab og faciliteter skaber nogle skønne rammer til en lækker, eksotisk badeferie. Glæd dig til at slappe af i poolen ned til stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det krystalklare hav, eller tag på opdagelse med en longtail-båd til de omkringliggende bounty-øer.

På Mukdara Beach Villa & Spa finder du et meget højt serviceniveau. Lige fra du møder hotellets personale i receptionen, der er bygget op som et slags tempel, fornemmer du, hvor engagerede og servicemindede de er. Personalet gør virkelig alt for, at du får den bedste ferie. Der er også mulighed for at bestille roomservice, og har du brug for noget på skæve tidspunkter, står personalet klar hele døgnet.

Hotellets hovedrestaurant er bygget i det flotteste, gyldne teaktræ og ligger placeret ned til havet. Her serveres lækre fiske- og skaldyrsretter, barbeque, samt traditionelle thailandske og internationale retter. Det er også her morgenmaden serveres i form af en overdådig buffet-anretning. I løbet af dagen kan du spise i restauranten, samt nyde snacks og kolde forfriskninger ved en af de to pools.

Er du til motion, anbefaler vi et besøg i hotellets fitnesscenter, der er åben 24 timer i døgnet. Du har også mulighed for at spille tennis, og der kan lejes cykler, hvis du vil se mere af lokalområdet på to hjul. Der er selvfølgelig også et skønt spa- og wellnessområde med sauna, jacuzzi og diverse massage- og skønhedsbehandlinger.

I gåafstand fra hotellet er der masser af restauranter, små butikker og hyggelige markeder.

Sådan bor du
På alle værelser findes desuden minibar med gratis vand, safebox, aircondition og gratis kaffe/te facilitetter. Desuden har alle badeværelser seperat bruser og badekar, badekåber, samt hårtørrer og badeprodukter til fri afbenyttelse.

Deluxe Royal Wing-værelserne
er smukt indrettet i traditionel thai-stil med teaktræ-gulv i varme og gyldne farver. Værelserne har masser af plads, og er ca. 45 m2 store, indrettet med et stort badeværelse med bruser, badekar og toilet. Værelserne ligger i hotellets hovedbygning, og har en dejlig møbleret balkon, hvorfra der er udsigt til haven eller til poolen.  Disse værelser har plads til tre voksne, eller to voksne og et barn.

2 x Deluxe Royal Wing værelser (SBS) består af 2 Deluxe Royal Wing-værelser, der ligger side om side. Den ideelle værelsestype, hvis du rejser med en større familie eller vennepar, som ønsker værelser ved siden af hinanden. Plads til op til seks personer. 

Deluxe Garden Villa ligger idyllisk placeret rundt i hotellets tropiske have. De romantiske villaer er meget rummelige og er ca. 70 m2 store. Alle villaer har en hyggelig, møbleret terrasse med udsigt til haven og de grønne omgivelser. Villaerne har et stort soveværelse og badeværelse med badekar, samt udendørs rainshower-bruser. Her er også et flot teaktræs gulv, samt en speciel sofagruppe i traditionel thaistil, stor dobbelt-seng (king). Villaerne har plads til tre voksne, eller to voksne og et barn.

Pension
Opholdet er med morgenmad, som serveres hver dag fra kl. 06:30 -10:30. Du kan vælge at sidde indenfor eller udenfor, hvor der er en smuk havudsigt til Andamanerhavet. Du kan også tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad.)

Mere om Mukdara Beach Villa & Spa Resort
Resortet tilbyder flere aktiviteter fx kokkeskole, thai-undervisning og forskellige aktiviteter på stranden med kajakker.

Fra hotellet kan man gå til Khao Laks havn, hvorfra der sejler både og udflugter med snorkling til de nærtliggende paradis-øer.

2 x Deluxe Royal Wing værelser (SBS)

 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 1 km
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til minimarked 900 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 148
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2003
Børnepool Ja
Cykler Ja
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi I spaafdeling
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Nej
Massage Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2005
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vifte i lejlighed/værelse Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
67/179 Moo 5 Khuk Khak, Takuapa
Phang-Nga 82190, Thailand
Tlf: +66 76 429 999
www.mukdarabeach.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail