Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret i Khao Lak

Vejret i Khao Lak er vidunderligt om vinteren

Gennemsnitstemperatur i Khao Lak

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

32 33 34 33 32 31 31 31 30 31 31 32
21 21 22 23 24 24 23 24 23 23 22 21
28 28 29 30 30 30 29 29 29 29 29 28

 DAG     NAT     HAV

Thailand byder generelt på vidunderlige temperaturer og masser af sol. Vejret i Khao Lak er ingen undtagelse og med høje, stabile luft- og havtemperaturer året rundt, er I sikre på at kunne jage den indre vinterkulde væk.

Vejret i Khao Lak giver jer nemlig blå himmel, høj solskin, lunt badevand og høje temperaturer uanset hvornår på sæsonen, I rejser.

Vejret i Khao Lak er vidunderligt om vinteren

Temperaturen i Thailand er generelt stabil alle årets måneder. Det skyldes landets placering tæt ved Ækvator og de varme havstrømme i området.

Den gennemsnitlige temperatur er året rundt over 30 grader. Varmest er der i februar, marts og april hvor termometeret kommer op på 34 grader – og nogle dage en smule mere.

Nætterne er også varme. Gennemsnitstemperaturen kommer sjældent under 20 grader og på langt de fleste dage, er natten endnu lunere.

Begge dele resulterer i varmt badevand. Når luften aldrig afkøles, holder havtemperaturen sig nemlig også stabil. Det betyder, at I kan hoppe i det turkisblå hav uden frygten for at fryse. Vandet er nemlig i nærheden af imponerende 30 grader hele året rundt.

Våde somre

Fra november til marts er vejret i Khao Lak relativt tørt. I kan dog sagtens blive overrasket af en kortvarig byge, uanset hvornår I rejser. Regnen kan imidlertid føles helt rensende og behagelig – og en kort skylle hilses derfor ofte velkommen på de meget varme dage.

Fra maj til oktober er vejret i Khao Lak derimod meget vådt. Her hersker monsunvindene nemlig og sender kraftige og hyppige regnskyl henover Thailand. Det betyder, at det i denne periode regner næsten dagligt. Temperaturen er dog stadig høj og sommeren i Khao Lak er derfor meget speciel.

Når I gerne vil på bade- og oplevelsesferie i Khao Lak, er de danske vintermåneder derfor det bedste rejsetidspunkt. Det er også i denne periode, vi hos Bravo Tours tilbyder rejser til fantastiske Thailand.

Del denne side via E-mail