Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Fine lejligheder
 • Poolområde
 • Bar og restaurant
 • Underholdning

Castle Harbour

3
Her får du
 • Fine lejligheder
 • Poolområde
 • Bar og restaurant
 • Underholdning
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Castle Harbour

 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant

Dejligt lejlighedshotel med hyggeligt poolområde
Nyd ferien – på skråningerne i Los Cristianos på dejlige Tenerife. På Castle Harbour bor du på et godt trestjernet hotel med en fin have og de faciliteter, du har brug for på ferien.

Hotellet har et dejligt poolområde, hvor der også er en sektion til hotellets yngste gæster. Omkring poolen er der en solterrasse, hvor du kan slænge dig på solsengene eller søge den svalende skygge under parasollerne (liggestole og parasoller kan benyttes mod et gebyr, der betales i receptionen, der er åben døgnet rundt). Snup en svømmetur, læs en god bog under den kanariske sol – eller besøg stranden i Los Cristianos. Stranden ligger ca. en kilometer fra hotellet.

Besøg hotellets poolbar og restaurant, El Paso, hvor du i løbet af dagtimerne kan sætte tænderne i lette snacks, is eller måske stille tørsten med en forfriskende cocktail. Om aftenen kan du besøge restauranten til et måltid, der serveres fra a la carte-menu. Nogle aftener arrangeres der underholdning eller livemusik.

Du kan også tage på opdagelse i området omkring hotellet, hvor du finder både restauranter, barer og cafeer. Eller du kan handle i nærliggende supermarked, hvis du selv vil tilberede feriens måltider i lejlighedens køkken.

Om hotellet
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til strand 1 km
Balkon/Terrasse Ja
Billiardbord Ja
Hårtørrer Nej
Køkken Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Nej
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 1
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Vifte i lejlighed/værelse Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Sådan bor du
På Castle Harbour kan du vælge mellem ophold i forskellige værelsestyper:

Etværelses lejlighed med balkon/terrasse. Lejligheden består af et rum og er udstyret med enkeltsenge. Der er desuden et spisebord, TV, bad/toilet og et mindre køkken med bl.a. kogeplader, mikroovn og elkedel. I lejligheden kan der bo maks. tre personer, heraf højst to voksne og et barn.

Toværelses lejlighed med balkon/terrasse. Lejligheden er indrettet med en stue og et soveværelse med enkeltsenge. Der er desuden et spisebord, TV, bad/toilet og et mindre køkken med bl.a. kogeplader, mikroovn og elkedel. I lejligheden kan der bo maks. fire personer.

Treværelses lejlighed med balkon/terrasse. Lejligheden er indrettet med en stue og to soveværelser med dobbeltseng. Der er desuden et spisebord, TV, bad/toilet og et mindre køkken med bl.a. kogeplader, mikroovn og elkedel. I lejligheden kan der bo maks. seks personer.

Pension
Opholdet er uden pension.

Mere om Castle Harbour
WiFi kan benyttes gratis i hotellets reception og mod betaling på hotellets værelset (forbindelse kan dog være langsom).
Liggestole, parasoller, safebox og hårtørrer kan benyttes mod et gebyr, der betales i hotellets reception.

 

Adresse

Avd. San Francisco 12

38650, Los Cristianos

Spanien


Tlf.: +34 922 792 275

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail