Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Skønt hotel med et hav af aktiviteter
 • Moderne og lyst
 • Perfekt til afslappende og aktive ferier
 • All Inclusive

HYB Eurocalas by Garden Hotels

4
Her får du
 • Skønt hotel med et hav af aktiviteter
 • Moderne og lyst
 • Perfekt til afslappende og aktive ferier
 • All Inclusive
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

HYB Eurocalas by Garden Hotels

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant

Skønt hotel for de aktive familier
HYB Eurocalas blev renoveret i 2017 og fremstår derfor moderne og lyst. Hotellet byder på et væld af faciliteter og er perfekt for de familier, der både ønsker at dase ved poolen, men også være aktive og opleve alt dét, som området har at byde på.

Hotellet har en rigtig fint poolområde, der tiltaler både store og små. Området er nemlig indrettet med solsenge og balinesiske senge, som du kan slænge jer i, mens du nyder tilværelsen ved poolen. Til hotellets yngste gæster er der sørget for en rigtig god splash zone, der bl.a. har flere små vandrutsjebaner og et piratskibstema. Her kan hotellets yngste gæster boltre sig i det lave vand, der gør, at selv de yngste kan være med.  

Hotellet ligger tæt på både Cala Varques, Cala Anguila, Cala Mondrago og Cala Domingos – fire rigtig fine strande, der alle er rigtig hyggelige med deres liggestole, parasoller og strandbarer. Den nærmeste strand ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet og mellem 10.00-18.15 kører der hvert kvarter en gratis shuttlebus til og fra hotellet.

På HYB Eurocalas by Garden Hotels vil du absolut ikke komme til at kede jer. Hotellets mange faciliteter gør det bl.a. muligt at spille tennis, fodbold, basketball, bordtennis, vandpolo og dart, men du kan også prøve kræfter med yoga, tai chi, zumba, riffelskydning eller bueskydning – valget er dit.

For de små gæster er der en rigtig fin Kids Club (4-9 år) og teen club (10-15 år), hvor hotellets ansvarlige arrangerer forskellige aktiviteter, der er med til at sikre, at jeres børn får en uforglemmelig ferie. Der er desuden også forskellige aftenshows udført af professionelle artister fire gange om ugen. Så uanset om du er til dans, fodbold eller sceneunderholdning, så er HYB Eurocalas by Garden Hotels et godt valg til din næste ferie.

Hotellet har også en ideel beliggenhed, hvis du ønsker at vandre og tage ud og få nogle skønne naturoplevelser. Kun 10 km. væk ligger den populære grotte ved Cala Varques, mens Dragegrotterne, hvor du kan opleve en stor underjordisk sø, heller ikke ligger langt herfra.

Helt oplagt er det at besøge de nærliggende byer Portocolom og Porto Cristo.

Alt i alt har HYB Eurocalas by Garden Hotels skabt de perfekte rammer for din næste ferie, hvad end dit feriehjerte måtte begære. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 0 m
Afstand til centrum 15 km
Afstand til lokalt centrum 1000 m
Afstand til lufthavn 62 m
Afstand til metro 68 m
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til restauranter 500 m
Afstand til strand 1400 m
Aircondition Ja
Antal værelser 396
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 12
Game room Ja
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Roomservice Nej
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Snackbar Ja
Splash zone Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutschebane Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, mod gebyr

Sådan bor du
Hotellets værelser fordeler sig i fem forskellige bygninger på hotellets område.

Dobbeltværelse ”standard” med balkon har plads til to voksne og et barn. Værelset er indrettet med aircondition, telefon, hårtørrer, minibar (mod gebyr), fladskærms-TV og balkon/terrasse.

Dobbeltværelse ”family” med balkon har plads til to voksne og to børn. Værelset er en tand større end de andre typer af dobbeltværelser og har derfor plads til en familie på fire personer. Værelset er indrettet med aircondition, telefon, hårtørrer, minibar (mod gebyr), fladskærms-TV og balkon/terrasse.

Dobbeltværelse ”economy” med balkon har plads til to voksne og et barn.Værelset er indrettet med aircondition, telefon, hårtørrer, minibar (mod gebyr), fladskærms-TV og balkon/terrasse.

Etværelses lejlighed ”standard” med balkon har plads til fire voksne og et barn. Lejligheden er indrettet med stue, soveværelse, køkken og badeværelse. I soveværelset er der to enkeltsenge og i stuen er der en sovesofa samt mulighed for en ekstra opredning. Der er desuden en terrasse med borde og stole. I lehligheden er der aircondition, telefon, hårtørrer, safebox, køleskab, fladskærms-TV, køkken, mikrobølgeovn og balkon/terrasse.

Etværelses lejlighed ”premium” med balkon har plads til fire voksne og et barn. Lejligheden er indrettet med stue, soveværelse, køkken og badeværelse. I soveværelset er der enkeltsenge og i stuen er der en sovesofa samt plads til endnu en opredning. Til lejligheden hører der desuden en terrasse og privat have, hvor der bl.a. er hængekøje, bord og stole. I lejligheden er der aircondition, telefon, hårtørrer, safebox, fladskærms-TV, køkken, mikrobølgeovn og balkon/terrasse.

Etværelses lejlighed ”economy” med balkon har plads til fire voksne og et barn. I lejligheden er der aircondition, telefon, hårtørrer, safebox, køleskab, fladskærms-TV, køkken, mikrobølgeovn og balkon/terrasse.

Pension

Dit ophold 

Adresse

Cala Antena s/n

07689, Calas de Mallorca

Spanien


Tlf.: 0034 971 833261

All Inclusive

Hovedmåltider:
Morgenmad: 8.00-10.30.
Frokost: 13.00-15.00.
Aftensmad: 18.30-21.30.

Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Mellemmåltider:
Snacks og søde sager: Kl. 10.30-18.00.

Drikkevarer:
Bar (cocktails, sodavand, slush-ice, øl, local spiritus, vin, cava, sangrias, juice, vand, kaffe, te): Kl. 10.00-23.30.

Underholdning og aktiviteter:
Aerobic, tennis, volleyball, fodbold, basketball, bordtennis, mini disco, yoga, tai chi, zumba, vandpolo, dart, riffelskydning, bueskydning, konkurrencer, dans m.m. 4 professionelle aftenshows i løbet af ugen.

Mini Club:
Aktiviteter for børn i alderen 4-9 år og teenagere i alderen 10-15 år.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail