Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Premium La Palmas’ kontraster

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Premium La Palmas’ kontraster

  • All Inclusive
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant

Premium La Palmas’ kontraster
La Palma har rigtig meget at byde på – og der er et utal af spændende oplevelser på øen. Rejser du med på denne rejse, er der fire udflugter inkluderet, der viser øens kontraster, og du bor på øens allerbedste resort: La Palma Princess Vital & Fitness.

Fire spændende udflugter
Udflugterne tager dig med til den frodige, grønne del af øen, smukke udsigter over Atlanterhavet og gennem fantastiske bananplantager. Glæd dig også til at vandre på vulkaner, spise tapas og se den flotte stjernehimmel.

Vulkaner og øens smukkeste by
Tag med til to af La Palmas største attraktioner på udflugten ”Vulkanen San Antonio og hovedstaden, Santa Cruz de La Palma. Vi går en tur langs det imponerende vulkankrater og ser naturens kræfter på tætteste hold. I hovedstaden oplever vi de velbevarede, pastelfarvede huse og bliver charmeret på byens fine torve. Der bliver tid til både shopping og sightseeing på egen hånd.

Stjerner og vinsmagning
La Palma er verdensberømt for at være et af verdens bedste steder at observere stjerner. Det er lige præcis, hvad vi skal, når mørket falder på. Vi smager også på de lokale specialiteter: vin og tapas. En astrofysiker guider os gennem stjernevrimlen – er det ikke klar nok, hører vi mere om den indendørs.

Det højeste punkt
På udflugten besøger vi øens højeste bjerg, Roque de los Muchachos. Her er naturligvis en betagende udsigt over bjergene, havet og det enorme vulkankrater. Vi besøger også et lokalt marked og smager den traditionelle kanariske mad.

Det nordlige og naturskønne La Palma
Udflugten tager os med til det nordlige Palma, der er dækket af frodig og meget flot skov. Det gør dagens oplevelse til en naturoplevelse i særklasse. Nyd udsigterne hver eneste sekund – det er virkelig en smuk oplevelse fra de mange bjergveje. Vi besøger også en lokal romfabrikken på turen.

Følgende indgår i Premium La Palma:

• Ophold i valgte værelsestype på La Palma Princess Vital & Fitness med All Inclusive

• Udflugt til La Palmas højeste bjergtop, Roque de los Muchachos. Heldags inkl. frokost.

• Udflugt til øens nordligste punkt med besøg på en romfabrik. Heldags inkl. frokost.

• Udflugt til vulkanen San Antonio og hovedstaden Santa Cruz de la Palma. Halvdag.

• Aftenarrangement med stjernekigning (hvis det er klart vejr) samt vinsmagning med tapas.

• Dansktalende rejseledere på samtlige inkluderede udflugter og arrangementer.

Udflugter

Stjerner og vinsmagning
Stjerner og vinsmagning

Vi nyder middagen på hotellet, inden vi kl. 20.00 kører af sted mod spændende oplevelser. Ved vulkanen San Antonio begynder vi aftenen med vinsmagning. I ”Centro de Visitantes” smager vi de lokale vine fra Bodegas Teneguía, hvor vi også får nogle smagsprøver på et udvalg af de spanske specialiteter, tapas. Efter en god start på aftenen er mørket faldet på, og det bliver tid til at kigge på stjerner. La Palma er verdensberømt for sin fine stjernehimmel, som hele verden gerne vil observere. En astrofysiker guider os undervejs, når vi nyder synet gennem et teleskop – hvis vejret er klart og skyfrit. Er det ikke klart nok, hører vi mere om La Palmas berømte stjernehimmel indendørs.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Santa Cruz de la Palma
Vulkanen San Antonio og hovedstaden, Santa Cruz de la Palma

Tag med til to af La Palmas største højdepunkter – vulkanen San Antonio og hovedstaden Santa Cruz de la Palma. Vi starter ved vulkanen, hvor vi går en tur langs det imponerende krater. Et forunderligt syn, det vidner om naturens enorme kræfter.Vi fortsætter videre til øens skønne hovedstad, Santa Cruz de la Palma, som mange mener er Kanarieøernes smukkeste by. Vi går en tur i den hyggelige gamle bydel med mange velbevarede bygning, pastelfarvede huse og unikke træbalkoner. Byen charmerer med sine små gader, det flotte torv og den lange havnepromenade. Herefter bliver der tid til shopping og sightseeing på egen hånd – smag for eksempel Spaniens bedste og prisvindende kaffe, som fås på kaffebaren Don Manuel i centrum af byen. 

Halvdagsudflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Roque de los Muchachos
La Palmas højeste bjerg, Roque de los Muchachos

Glæd dig til en dag i La Palmas skønne natur! Vi kører mod nord langs øens flotte vestkyst til La Palmas højeste bjerg, Roque de los Muchachos. De små bjerge beriger os med smukke udsigter og små landsbyer på vejen. Vi besøger et lokalt marked, og til frokost smager vi den fantastiske traditionelle kanariske mad. Om eftermiddagen kører vi op – helt op til øens højeste punkt, Roque de los Muchachos (2.246 meter). Her nyder vi panoramaudsigten over bjergene, havet og det enorme vulkankrater La Caldera de Taburiente. 

Heldagsudflugt. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Palma, CalderaTaburiente
Det nordlige og naturskønne La Palma

Hele 40 % af La Palma er dækket af fortryllende skov – det oplever vi i dag, når vi besøger øens nordlige og mere frodige del. Vi kører langs de snoede bjergveje og nyder hvert et sekund – for udsigterne er betagende! Undervejs gør vi flere stops ved unikke udsigtspunkter. Vi spiser en god lokal frokost, inden vi besøger romfabrikken, Ron Aldea - en særlig La Palma-specialitet!

Heldagsudflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Del denne side via E-mail