Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • LOS CANCAJOS

Om Los Cancajos

Om Los Cancajos

Los Cancajos - lige ved den uspolerede strandpromenade

Rejs med til Los Cancajos på den kanariske ø, La Palma. Byen er uden tvivl øens førende badeby, der dog ikke er ret stor, men ikke desto mindre meget charmerende. Gå en tur ved den hyggelige strandpromenade og nyd livet ved de dejlige sandstrande. Få kilometer derfra ligger den hyggelige hovedby, Santa Cruz.

En af øens bedste strande
De fleste af La Palmas hoteller og lejligheder ligger i Los Cancajos, tæt på den lange lavasandstrand, som indbyder til afslapning og en dukkert i Atlanterhavet. Gå også en tur på promenaden, hvor der ligger flere små, hyggelige restauranter og tapasbarer. Promenaden fortsætter forbi stranden og helt ud til de dramatiske klippeformationer. 

Santa Cruz de la Palma
En stor fordel ved at bo i Los Cancajos er, at I bor tæt på hovedbyen, Santa Cruz. En charmerende og hyggelig by blot fem kilometer fra området. I Santa Cruz bliver I hurtigt betaget af de pastelfarvede huse fra 1500-tallet, der charmerer med fine træbalkoner. Her findes også historiske seværdigheder og små butikker. 

Spaniens bedste kaffe
Midt i hovedbyen Santa Cruz ligger El Café de Don Manuel. I oktober 2015 vandt caféejeren Rayco Rodríguez førstepladsen i den nationale finale mellem landets bedste baristas. Du kan altså få Spaniens bedste espressokaffe lige her!

Oplevelser fra Los Cancajos
La Palma er en stor oplevelses-ø. Tag med på udflugter rundt på øen, vandr i den smukke natur eller lej en bil. Der er et utal af muligheder for at vende hjem med bagagen fuld af oplevelser, når I holder ferie på La Palma.

Transfer
Køreturen fra lufthavnen til første hotel i Los Cancajos tager ca. 15 minutter.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

La Palma

Om destinationen

La Palma.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail