Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Santa Cruz de la Palma

Om Santa Cruz de La Palma

Om Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de La Palma
La Palmas hyggelige hovedby, Santa Cruz de La Palma, charmerer enhver. Her finder du de smukkeste og hyggeligste gader, fineste torve og en charmerende strækning langs havet. Derudover venter også flere rigtig gode restauranter.

Santa Cruz de La Palma er en gammel by, og det oplever du let, hvis du besøger byen til fods. Byen er en gammel havneby, og tidligere var lige netop denne havn vigtig på ruten mellem Europa og de amerikanske kolonier. Derfor kan du også se de fineste huse i forskellige farver og med træbalkoner langs promenaden mod vandet. Du finder også flere gode eksempler på Avenida Maritima.

Der er ingen tvivl om, at du vil forelske dig i Santa Cruz de La Palma. Nyd den spanske historie og kultur på Plaza de España eller gå på museum, hvor du bl.a. kan opleve kunst og skibshistorie.

Området er også det perfekte udgangspunkt, hvis du gerne vil nyde øens mange oplevelser. Herfra når du let både den sydlige, nordlige og vestlige del af øen i bil, ligesom du let kan komme til øens midte, der byder på smuk natur.

Uanset om du bor i Santa Cruz de La Palma, eller blot har planer om at besøge byen, er det et must, når du besøger La Palma. Ganske enkelt fordi der er virkelig hyggelig!

Transfer
Køreturen fra lufthavnen til første hotel i Santa Cruz de La Palma tager ca. 15 minutter.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail