Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Unik beliggenhed ned til stranden
 • spektakulær tagterrasse
 • Mulighed for at tilkøbe halvpension

Hotel El Puerto

3
Her får du
 • Unik beliggenhed ned til stranden
 • spektakulær tagterrasse
 • Mulighed for at tilkøbe halvpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel El Puerto

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb halvpension

Skønt hotel direkte ved stranden og strandpromenaden

Bo på det skønne hotel, El Puerto Hotel. El Puerto har en unik beliggenhed tæt på både strand og strandpromenaden. Strandpromenaden er ca. 7 km lang og er fuld af liv og sjove oplevelser.

Hotellet ligger i byen Fuengirola, hvor du vil opleve en magisk stemning og atmosfære. I byen venter der mange spændende oplevelser og aktiviteter. Du kan fx opleve den berigende kultur, tage en tur i zoo eller gå en tur i en af de hyggelige parker. Skal der lidt mere fart over feltet, så kan du også kaste dig ud i en af de mange vandsportsaktiviteter som fx dykning, jetski, vandski eller paddle board. Du kan også udforske byen til hest, hvor du kan drage afsted på en af de planlagte ruter i byen.

Lokalt finder du også forskellige guidede udflugter, som du kan tage med på. Hvis du hellere vil udforske byen på egen hånd er der også mulighed for at leje en bil eller en cykel.

Lækre faciliteter
Hotellet er et fantastisk hotel i moderne indretning og med lækre faciliteter. Det er det perfekte hotel for par, som gerne vil nyde en dejlig ferie i luksuriøse omgivelser og tæt på både by og strand.

Nyd en fantastisk udsigt på hotellets spektakulære tagterrasse. På tagterrassen får du nærmest fornemmelsen af, at du kan røre skyerne. Her kan du nyde lækre cocktails i sky-baren, eller forkæle smagssanserne med en overdådig middag i restauranten.

På tagterrassen er der også et poolområde, hvor du kan afkøle kroppen med en dejlig svømmetur, eller bare slappe af og dase til den smukkeste udsigt. Du kan også solbade på en af hotellets liggestole, og hvis solen bliver for meget kan du altid søge skygge under det overdækkede område på tagterrassen.

Sådan bor du på Hotel El Puerto
Du bor i flotte værelser med en moderne indretning. Alle værelserne er indrettet med aircondition, tv, hårtørrer og safebox (mod gebyr). Derudover har du også gratis WIFI på hele hotellet - også på værelserne.

Dobbeltværelse med egen balkon: Fine dobbeltværelser på ca. 15 m2 med egen balkon. Dobbeltværelset er indrettet med eget badeværelse, samt to enkeltmandssenge, som er sat sammen. På værelset kan der være op til 2 personer. Det er også muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med egen balkon og havudsigt: Fine dobbeltværelser på ca. 15 m2 med egen balkon og havudsigt. Dobbeltværelset er indrettet med eget badeværelse, samt to enkeltmandssenge, som er sat sammen. På værelset kan der være op til 2 personer.

Pension
Du bor uden pension, men har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Hotel El Puerto
Hvis du spiller golf er hotellet også et oplagt valg, da det ligger relativt tæt på en række fine golfbaner. Omkring 9 km fra hotellet ligger Chaparral Golf, hvor Santana Golf ligger ca. 9,5 km fra hotellet. Mijas Golf ligger tættest på hotellet, ca. 5,9 km.

Elkedel kan lejes i receptionen mod gebyr. Hvis du rejser med en baby har du mulighed for, at låne en babyseng i receptionen, hvis den er ledig.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 400 m
Afstand til hæveautomat 150 m
Afstand til lokalt centrum 750 m -Fuengirola
Afstand til lufthavn 24 km
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 250
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 1970
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 10
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Kedel, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2024
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja, mod betaling
TV på værelset Ja, satellit TV
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

Paseo Marítimo 32

29640, Fuengirola

Spanien


Tlf.: +34 95 247 01 00

E-mail: recepcion.hotelelpuerto@groupepvcp.com

Web: https://www.hotel-elpuerto.com/welcome/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail