Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Santa Cruz

Om Santa Cruz

Santa Cruz
På den sydlige del af Madeira ligger den hyggelige lille, velbevarede by, Santa Cruz. Et charmerende sted med en hyggelig atmosfære direkte ved Atlanterhavet. Her kan I komme helt ned i gear, nyde de små restauranter og gå på café eller i de små butikker. Byen er særlig kendt for sin fine kirke fra 1500-tallet og ikke mindst sin indbydende strandpromenade. Her finder I også områdets stenstrand.
 
Vil I opleve øens livlige hovedstad, når I det let med lokale busser. I kan selvfølgelig også leje en bil og udforske øen – og tage ind til byen lige så tit, I har lyst. Den giver også mulighed for at prøve nogle af øens mange, smukke vandreruter.
 
Miljøafgift
Hoteller i Santa Cruz opkræver en miljøafgift (ecotax) for alle gæster, der er over 19 år. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved chekc-ind eller chekc-ud. Det koster ca. 1 euro pr. person pr. nat – dog max 5 euro pr. person.
 
Bravo Tours’ har begrænset rejselederservice i Santa Cruz. Det betyder, at rejselederne ikke kommer på hotellet, men kan nås på servicetelefonen 24 timer i døgnet. Nummeret udleveres ved ankomst. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail