Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Stort og godt 24-timers All Inclusive-udvalg
 • Mekka for børnefamilier til børn i alle aldre
 • Direkte ved strandpromenaden
 • Mange gode poolområder

Hotel Enotel Lido Resort & Spa

4
Her får du
 • Stort og godt 24-timers All Inclusive-udvalg
 • Mekka for børnefamilier til børn i alle aldre
 • Direkte ved strandpromenaden
 • Mange gode poolområder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Enotel Lido Resort & Spa

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Børnefamiliernes mekka lige ved strandepromenaden
Enotel Lido Madeira Resort & Spa giver jer mulighed for at holde en enestående ferie – uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien. Her bor I fantastisk dejligt med en pragtfuld udsigt, rigtig gode faciliteter og et meget højt serviceniveau.

Hotellet er det perfekte valg, til dig, der rejser med børn i alle aldre. Hotellets animationsteam laver underholdning og aktiviteter dagen igennem, ligesom der findes en børneklub og et hang-out for teenagere. All Inclusive er tilgængelig 24-timer i døgnet og er selvfølglig tilpasset smagsløg i alle aldre. 

Skulle vejret svigte, har hotellet en overdækket pool samt to indendørs pools i forbindelse med spaen. Her er der mulighed for at bestille forskellige behandlinger (mod betaling). Hotellet har et yderst veludstyret fitness og spinningfaciliteter. Desuden er der et bibliotek, hvor du kan låne bøger eller udfordre dine medrejsende i billard. Her finder du også en bar, som laver sublime cocktails. 

Hotellets poolområde tager vejret fra de fleste. Her fra har I en intet mindre end fantastisk havudsigt og uanset alder, vil I nyde poolen. Den bliver roligt dybere, og her er også børnepool samt en lille legeplads. Der er ingen tvivl om, at der venter mange gode ferietimer ved denne pool.

Vil I gerne slentre en tur ved havet, når I let den hyggelige promenade via hotellets direkte adgang. Promenaden fortsætter hele vejen til en lille, lokal fiskerlandsby, der ligger fem kilometer væk. Blot 500 meter fra hotellet finder I også en af øens mest berømte havbade, hvor der er en stor saltvandspool og små rutsjebaner.

Hotellet byder på en skøn buffet-restaurant og er meget kendt for sin gode All Inclusive. Fra buffet-restauranten har I en fantastisk udsigt over havet. På hotellet finder I også en italiensk, en fiske- og en lokal restaurant, der serverer delikate, lokale retter fra Madeira. I kan i løbet af jeres ophold spise tre a la carte-middage.

På hotellet ligger også en hyggelig piano- og lobbybar. I det indbydende spa-område er der et rigtig godt motionsrum (gratis), sauna, tyrkisk bad og Thalassothy Spa med mulighed for forskellige skønhedsbehandlinger (mod gebyr). Hotellet har også en indendørs, opvarmet pool. 

Sådan bor du
På Enotel Lido Madeira Resort & Spa bor I i flotte dobbeltværelser med eget badeværelse og balkon/terrasse med havudsigt. I alle værelser er der aircondition, telefon, kabel-tv, safebox og minibar. Her kan I bo to voksne og et barn. 

I kan også bo i moderne juniorsuiter med separat soverum samt terrasse med solsenge eller i en veludrustet ”penthouse”-lejlighed med køkken, opholdsrum, separat soverum, badeværelse med jacuzzi og stor balkon med direkte havudsigt. Her kan I bo to voksne og to børn. 

Hotellet har også familieværelser, der består af et værelse med to king size-senge. Der er egen balkon med skrå havudsigt. Her kan I bo op til fire personer. 

Pension
Dit ophold på Enotel Lido Madeira Resort & Spa er med All Inclusive.

Mere om Enotel Lido Madeira Resort & Spa
Enotel Lido Madeira Resort & Spa er et lækkert luksushotel i høj standard. Her er gode faciliteter til afslapning og velvære. Vil du spille golf, ligger der to fine golfbaner indenfor en radius på 30 km. I hotellobbyen er der internetadgang mod gebyr.

Det koster ca. 5 euro pr. person pr. gang at besøge det omtalte havbad med saltvandspool og legefaciliteter.  

Om hotellet
Afstand til centrum 2,5 km
Afstand til strand 3 km, Praia Formosa
Aircondition Ja
Antal værelser 317
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1999
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 10
Fitness Ja
Havbad 250 m Lidobadet
Indendørs pool Ja
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2018/19
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 1
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:
Morgenmadsbuffet fra 07.30-11.30
Frokostbuffet fra 12.30-16.00
Aftenbuffet fra 18.30-21.30

Morgen- og aftenbuffet serveres i Restauranten "Atlantico". Frokost serveres i Restaurant "Vela de Canale". Drikkevarer til både frokost og middag inkluderer lokal øl og husets vin, sodavand, vand, te og kaffe.

I kan i løbet af jeres ophold spise på tre a la carte-middage – en på hver restaurant. 
O Bailinho fra kl. 18.30-21.30
Vela di Canale fra kl. 18.30-21.30
Loureiro fra kl. 18.30-21.30

Mellemmåltider
Snacks og is bliver serveret fra buffet i Bar Calhau ved poolen fra kl. 10.30-18.30 og i Vela di Canale fra kl. 22.30-24.00.

Drikkervarer:
Drikkevarer med lokale og internationale mærker indgår også i prisen. Poolbaren " Bar Calhau" er åben fra 10.30-18.30, Piano Bar er åben fra 18.00-24.00, Coral Sports Bar fra 10.00-24.00 og Perola Lounge fra 21.30-23.30.

 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail