Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • God beliggenhed i Lido-området
 • Store, grønne områder
 • Dejligt poolområde
 • Spa-afdeling med indendørs pool

Hotel Jardíns d'Ajuda

3
Her får du
 • God beliggenhed i Lido-området
 • Store, grønne områder
 • Dejligt poolområde
 • Spa-afdeling med indendørs pool
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Jardíns d'Ajuda

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

God beliggenhed i centrum af Lido og tæt på havpromenaden
Jardins d’Ajuda er et rigtig hyggeligt hotel, tæt på den smukke strandpromenade og de fantastiske havbassiner i det populære område Ajuda. Lige ved hotellet finder I også områdets shoppingscenter med mange butikker og indkøbsmuligheder. I har kort sagt alt inden for rækkevidde, når I bor på Jandis d’Ajuda.

På hotellet finder I flere gode faciliteter. Her er en dejlig restaurant og en barsalon, hvor der er aftenunderholdning og dans til hotellets eget ”husorkester”. Du kan også tage et spille bridge eller billard. Vil du hellere spille golf, ligger Madeiras to meget fine golfbaner i en radius af godt 30 kilometer fra hotellet.

Jadins d’Ajuda er også et godt udgangspunkt, hvis I gerne vil opleve mere af Madeira. Det gælder både, hvis I vil opleve øen sammen med en rejseleder eller fx leje en bil. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert – I vil overalt blive mødt af intet mindre end betagende udsigter!

Efter en god dag fuld af oplevelser finder I tid til afslapning i hotellets store hotelhave, hvor poolområdet også ligger. Her er en stor swimmingpool, separat børnepool, komfortable solsenge og pool/snackbar. Hotellet har også et lille motionsrum samt en dejlig spa-afdeling med indendørspool, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad (nogle af disse mod betaling, men den indendørspool er gratis).

Vil I besøg Funchal, øens hovedby, kan I let tage en taxa eller leje en bil. Det giver de ideelle muligheder for at opleve den skønne by, der har mange hyggelige gader!

Sådan bor du
På Jardins d’Ajuda bor du i nydelige dobbeltværelser, studios eller suiter med eget bad/toilet og balkon/terrasse. I alle værelser er der aircondition, kabel-tv og telefon. I både studios og suiter er der et lille pantry med køkkenbord, og i suiterne er der desuden et separat soverum. I dobbeltværelserne er der plads til maksimalt to personer. Værelser til to voksne og to børn kan fås på forespørgelse.

Pension
Dit ophold på Jardins d’Ajuda er inklusiv morgenmad.

Mere om Hotel Jardíns d'Ajuda
Jardins d’Ajuda er et fint hotel med en god beliggenhed. Vil du ind og udforske Funchal by, tager du bare med hotellets gratisbus, som kører til og fra centrum flere gange om dagen. I Ajuda kan du besøge shoppingcentret Forum Madeira, der ligger i nærheden af hotellet. Der er gratis Wi-Fi-adgang i hotellets lobby.

I løbet af sommeren udføres der byggeri i nærheden af hotelområdet fra mandag-fredag. Det kan i perioder opleves som forstyrrende.

Om hotellet
Afstand til centrum 3 km
Afstand til lokalt centrum 600 m
Afstand til strand havsbad, 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 277
Bar Ja
Byggeår 1997
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 10
Køleskab Nej
Minibar Nej
Pool Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2018
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 2
WiFi Ja

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail