Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte ved stranden
 • All Inclusive
 • Opvarmet pool

Pestana Ocean Bay

4
Her får du
 • Direkte ved stranden
 • All Inclusive
 • Opvarmet pool
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Pestana Ocean Bay

 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Opvarmet pool
 • Strand

På hotel Pestana Ocean Bay bor du direkte ved havet med en fantastisk panoramaudsigt til bjergsiden Câmara de Lobos. Dit ophold er med All Inclusive, og uanset om du hvilket værelse, du bestiller, har du havudsigt. Hvad mere kan man ønske sig?

Direkte ved stranden med opvarmet pool
Pestana Ocean Bay ligger kun et minuts gang fra stranden, Formosa. Foretrækker du poolen, kan du stadig nyde udsigten til havet fra solstolene på hotellet. Her finder du både en stor, opvarmet pool (opvarmet til 21 grader), en børnepool samt en jacuzzi. Poolområdet har desuden små, charmerende kroge med palmer og blomster.

Det er ikke kun udsigten mod havet, der gør hotellet placering spektakulær. Hotellet ligger nemlig med udsigt til de grønne bjergsider og klipper, som kendetegner landskabet på Madeira.
Funchals byliv finder du kun fem kilometer fra hotellet. Du kommer nemt dertil med hotellets shuttlebus, som kører flere gange om ugen. I Funchal er der lokale markeder, butikker og hyggelige cafeer. Herfra kan du også komme med kabelbanerne op i bjergene, hvor der er fantastiske udsigtspunkter og vandreruter.

Wellness, træning og wifi
Hotellet har en indbydende wellness-afdeling (mod betaling). Her kan du bestille massage eller nyde en dag med sauna og tyrkisk bad. Vil du holde træningen ved lige i løbet af ferien, finder du også et udmærket fitness. For de mindste er der både spillerum, legeplads og kæmpe skakspil.
Du kan nemt holde kontakten med venner og familie hjemmefra. Der er nemlig gratis wifi i fællesarealerne.

Sådan bor du
På Pestana Ocean Bay kan du vælge mellem dobbeltværelser eller superiorværelser. Alle værelser har balkon og havudsigt. Superiorværelserne har borde- og stolesæt.
Værelserne er indrettet med farver, blomster og fugle, som er karakteristiske for øen. Der er en vifte i loftet, der sikrer god ventilation på de lune dage. Derudover er der safetybox (mod betaling), elkedel, køleskab og hårtørrer. Rejser du med et spædbarn, er det muligt at få en tremmeseng på værelset.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive. Alle måltider serveres i buffetrestauranten med både lokale og internationale delikatesser. Derudover kan du frit forsyne dig i poolbaren med drinks og snacks i løbet af dagen samt i Arlequim Bar, som er åben kl. 11-23. Her arrangerer hotellet desuden livemusik flere aftner om ugen.

All Inclusive inkluderer lokal spiritus, øl, vin og vand frem til kl. 23. Servering efter kl. 23 samt spiritus af internationale mærker er mod betaling. Bemærk desuden at All Inclusive slutter kl. 11 på afrejsedagen.

Mere om Pestana Ocean Bay
Solsenge ved poolen er uden beregning, parasoller er dog mod betaling. Det er gratis at låne poolhåndklæder på hotellet.

Om hotellet
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til strand 20 m
Antal værelser 267
Bar Ja
Børnepool Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 6
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail