Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Gode lejligheder
 • Poolområde på nabohotellet
 • Godt udgangspunkt for oplevelser

Lejligheder Musa d'Ajuda

3
Her får du
 • Gode lejligheder
 • Poolområde på nabohotellet
 • Godt udgangspunkt for oplevelser
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lejligheder Musa d'Ajuda

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool

Gode lejligheder med fine faciliteter og pool på nabohotellet Jardíns d'Ajuda
Lejligheder Musa d’Ajuda ligger i området Ajuda, som nabo til hotellet Jardíns d’Ajuda. Her bor du centralt og kun 600 meter fra havbadet Ponta Gorda, der er Madeiras mest berømte havbad. Vil du på shopping, kan du enten tage i shoppingscentret Forum Madeira eller tage en tur ind til Funchal, hvor der ligger skønne butikker for enhver smag – og pengepung.

Hotellet er også et fint udgangspunkt for ture rundt på Madeira – både hvis du vil med på en af Bravo Tours’ udflugter eller leje en bil og selv køre rundt på øen. Er du til golf på din ferie, ligger øens to fantastiske golfbaner, hvoraf den ene er en mesterskabsbane, kun 14 og 31 kilometer fra hotellet.

Som gæst på hotellet må du benytte alle de fine hotelfaciliteter, der er på moderhotellet Jardins d’Ajuda, der ligger ca. 100 meter fra Lejligheder Musa d’Ajuda. Det betyder, at du sagtens kan nyde dejlige dage ved et stort poolområde med en stor swimmingpool, selvom der ikke er pool på hotellet. På nabohotellet finder I også separat børnepool, komfortable solsenge og pool/snackbar står til din rådighed.

Du må også benytte det lille motionsrum samt den dejlige spa-afdeling med indendørspool, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, som er på moderhotellet. Og vil du hygge dig med musik og dans i barsalonen om aftenen, kan du naturligvis også det. 

Sådan bor du
I Lejligheder Musa d’Ajuda bor du i pæne et-værelses lejligheder, som er indrettet med eget bad/toilet, pantry, aircondition, kabel-tv og balkon/terrasse. I lejlighederne er der plads til maksimalt tre personer.

Pension
Dit ophold på Lejligheder Musa d’Ajuda er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad og halvpension. Morgenmaden serveres ved lejlighederne, mens aftensmad (hvis du bestiller halvpension) nydes på på Jardins d'Ajuda.

Mere om Lejligheder Musa d’Ajuda
Lejligheder Musa d’Ajuda er et glimrende lejlighedshotel med en god beliggenhed. Bemærk venligst, at hotellet ligger i kuperede omgivelser. 

Bestiller I halvpension 24. december eller 31. december indgår morgenmad og frokost, ikke middag om aftenen. 

På Musa d'Ajuda findes der ikke poolområde, men I kan benytte poolområder og faciliteter på nabohotellet Jardíns d'Ajuda, der ligger ca. 100 meter fra hotellet. 



Om hotellet
Afstand til centrum 3 km
Afstand til lokalt centrum 600 m
Afstand til strand 2 km Praia Formosa
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 1995
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 7
Gratis bus Ja
Havbad 600 m Ponta Gorda
Køleskab Ja
Lejligheder 24
Minibar Nej
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2006
Restaurant Nej
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 3
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail