Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Porto Mare

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Porto Mare

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Luksuriøst hotel med en af øens bedste beliggenheder!
En ægte feriefavorit! Så kort kan det ganske enkelt siges – for det er Hotel Porto Mare. Et moderne og yderst hyggeligt hotel med en intet mindre en fantastisk beliggenhed. Her finder I skønne poolområder, høj standard og en beliggenhed direkte ved Madeiras skønne strandpromenade. Nyd den fantastisk udsigt over havet – bedre bliver det ikke!

Fra første sekund vil I med garanti forelske jer i hotellets poolområder, der ligger i hotellets have. Her er der god plads, fantastisk havudsigt og ikke mindst en fortryllende stemning. Øens fantastiske natur er nemlig bevaret på hotellet – og det betyder, at der mange smukke blomster at kigge på. De laguneformede poolområder snor sig nænsomt gennem området med vandfald og broer. Undervejs finder I flere gode faciliteter så som snack- og poolbar.

Er I til ren selvforkælelse, finder I gode faciliteter på hotellet. Her er der indendørssvømmebassin, jacuzzi, tyrkiskbad og fitness. Der er også tennisbane, minigolf, puttinggreen og stort SPA-center (min. 18 år), hvor der er mulighed for forskellige behandlinger.

Hotellet ligger midt i Lido-området tæt på både mange restauranter og barer. Her finder I også en lang række feriefaciliteter, ligesom Ponta Gordas saltvandsbassiner ligger i gåafstand fra hotellet. Vil I besøge øens hovedby, Funchal, kan I med fordel benytte hotellets gratis shuttlebus, der kører til centrum.

På Hotel Porto Mare er der kort sagt de ideelle betingelser for ren afslapning. Her finder I hyggelige spisemuligheder, lige fra pool- og snackbarer, cocktailbarer og en bistro. Hotellet har en lækker hovedrestaurant samt to a la carte-restauranter – en middelhavsrestaurant og en lokal restaurant med portugisiske specialiteter.

Glæd jer til en skøn ferie på Madeira – både på hotellet og resten af øen, der byder på en perlerække af fantastiske udflugtsmuligheder. 

Sådan bor I
I kan vælge mellem ophold i dobbeltværelser eller superior dobbeltværelser.

Dobbeltværelserne er med balkon eller terrasse og havudsigt. Alle dobbeltværelser er indrettet med aircondition, TV og eget badeværelse. 

Superior dobbeltværelserne er med balkon eller terrasse og skrå havudsigt. Værelserne er indrettet med tekøkken, aircondition, TV og eget badeværelse.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) og halvpension plus (vinter). Halvpension Plus inkluderer udover morgen- og aftensmad fra buffet også drikkevarer til aftensmaden - vælg mellem vin (0,375 ml) eller en vand eller en øl eller en sodavand. 

Mere om Hotel Porto Mare
Mænd skal bære lange bukser til middagen. 

Om hotellet
Afstand til centrum 2.5 km
Aircondition Ja
Antal værelser 198
Byggeår 2003
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 5
Gratis bus Ja
Havbad 350 m Lido
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Safebox Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail