Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • Skøn beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Mulighed for halvpension

The Lince Azores

4
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • Skøn beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Mulighed for halvpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Lince Azores

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

4-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed 
Det skønne, 4-stjernet hotel The Lince Azores ligger i den lidt mere stille del af Ponta Delgada og har den skønneste udsigt over byen og havet. På trods af, at hotellet ligger i rolige omgivelser, så er der altså ikke langt til hverken centrum, havnen eller flere restauranter. Dette hotel er perfekt for dig, der drømmer om ferie, hvor der ikke er langt til hverken spændende oplevelser og et hyggeligt byliv.

The Lince Azores er moderne indrettet og har alle de faciliteter, du skal bruge for at få en god og afslappende ferie. Hotellet har et dejligt wellnessområde, hvor der både er sauna, Jacuzzi og tyrkisk bad. Her er også en indendørs swimmingpool, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen på en af solsengene efter en god dag med masser af oplevelser. Har du brug for at holde dig selv lidt i gang, mens du er på ferie, kan du benytte dig af hotellets fitnesscenter.

I hotellets restaurant, Le Lynx Restaurant, bliver der serveret en lækker og alsidig morgenmadsbuffet. Vælger du at bestille dit ophold på The Lince Azores med halvpension, så består aftensmaden også af en indbydende buffet med både lokale og internationale retter. Restauranten har desuden også et godt og bredt a la carte menukort.

The Lince Azores ligger kun 1 km fra Ponta Delgadas hyggelige havneområde og kun 800 meter fra centrum, hvor du finder masser af restauranter, barer, butikker og flere gode seværdigheder. Skulle du få lyst til opleve endnu mere af øen, så har receptionen i hotellet åbent 24 timer i døgnet, og de vil altid gerne hjælpe med gode tips og råd til, hvad du skal se, og hvor du skal tage hen.

Sådan bor du
Når du opholder dig på The Lince Azores bor du i dejlige og moderne indrettet dobbeltværelser. Værelserne er udstyret med enten en dobbeltseng eller to enkelsenge, eget toilet/bad, telefon, TV, safebox, minibar, hårtørrer, aircondition og WIFI. På dobbeltværelserne er der plads til max 3 voksne. 

Du kan også vælge ophold i et familieværelse, der er 56 m2 stort og er indrettet med to dobbeltsenge. derudover er værelset udstyret med de samme faciliteter som dobbeltværelserne. Her kan bo op til 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne.

OBS. Der er ikke balkoner på værelserne.

Pension
Dit ophold på The Lince Azores er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 1,4 km
Afstand til havn 550 km
Afstand til lufthavn 6 km
Afstand til strand 4 km
Aircondition Ja
Antal værelser 154
Bar Ja
Billardbord Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Konferencerum Ja
Pool Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder 2
Skift af sengelinned 2
Spa & wellness Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail