Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 5-stjernet eksklusivt hotel
 • Egen golfbane
 • Gastronomisk mad
 • Flere lækre faciliteter for alle

Hotel Pestana Vila Sol

5
Her får du
 • 5-stjernet eksklusivt hotel
 • Egen golfbane
 • Gastronomisk mad
 • Flere lækre faciliteter for alle

Hotel Pestana Vila Sol

 • Aircondition
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

Perfekt hotel for golfentusiasterne
Hotel Pestana Vila Sol har sin egen golfbane, der er en af områdets mest populære. Kan I ikke få nok af golf, så kan I booke et hotelværelse med udsigt direkte til golfbanen – bedre bliver det ikke.

Hotellet har dog meget mere end en god golfbane at byde på. De fem stjerner, som hotellet har, vidner nemlig om et utal af faciliterer for alle aldre. Uanset om I kan lide vandsport, kultur eller gastronomi, så er Hotel Pestana Vila Sol et oplagt valg. Besøg f.eks. Vilamoura Marina, den ældste havn i Portugal, eller en af forlystelsesparkerne i området.

Til hotellets yngste gæster er der en Kids Club, hvor børnene kan blive passet og underholdt. Her arrangeres der forskellige aktiviteter, som holder de yngste beskæftiget i mange timer. Det samme gælder for hotellets spillerum, hvor der er både bordfodbold, flippermaskiner og bordtennisbord.

Gastronomisk har hotellet også masser at byde på. Sandwich og tapas i hotellets Pool Bar til burgere med black angus og portugisiske vine i hotellets Green Pines Restaurant & Bistro, hvor I kan nyde den flotte udsigt over skovens træer, som hotellets ene side vender ud mod. Restauranten serverer også vegetariske muligheder. Efter aftensmaden er hotellets Bar Prime det oplagte sted at begive sig hen. Her serveres der klassiske drinks og cocktails, mens pianisten spiller smukke toner på barens flotte klaver.

Sådan bor du
Dobbeltværelset med balkon/terrasse har plads til to personer og er ca. 25 m2 stort. Værelset har udsigt til golfbanen og befinder sig i hotellets hovedbygning. Det er indrettet med TV, telefon, minibar, aircondition, hårtørrer, badekåbe og tøfler.

Superior dobbeltværelset med balkon/terrasse er magen til almindelig dobbeltværelset, men befinder sig i hotellets have og har egen terasse. Denne værelsestype har ligeledes TV, telefon, minibar, aircondition, hårtørrer, badekåbe og tøfler.

Suiten med to værelser består af stue og soveværelse fordelt på ca. 72 m2. Her er plads til enten tre voksne eller to voksne og to børn. I soveværelset er der en dobbeltseng, mens der kan laves ekstra opredninger i stuen, hvor der også er en hyggelig pejs. Denne værelsestype har ligeledes TV, telefon, minibar, aircondition, hårtørrer, badekåbe og tøfler.

Pension
Opholdet på Hotel Pestana Vila Sol er inklusive morgenmad. Halvpension kan tilkøbes.

Mere om Hotel Pestana Vila Sol
Under aftensmaden er lange bukser påkrævet.

Hotellet har en shuttlebus, der kører til stranden alle dage fra juli-september.

Hotellet gennemgår en omfattende renovering, der omfatter alle fællesområderne. Bygningerne er ved at blive malet udvendigt, restauranten ombygget og møblerne på alle fællesområderne skal udskiftes. Renoveringen forventes at være færdig i starten af april, mens renoveringen af poolen forventes færdig i midten af april.

Om hotellet
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lufthavn 20 km
Afstand til restauranter 0 m
Aircondition Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børneklub Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Have ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Legeplads Ja
Massage Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Sauna Ja
Skønhedssalon Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail