Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Vilamoura

Om Vilamoura, Algarve

Vilamoura - livsnyderens paradis


Attraktive strande, lystbådehavn og gode restauranter. I Vilamoura holder de lokale selv ferie – et kvalitetsstempel af det helt store!

Lille Monaco
Populært bliver Vilamoura kaldt for ”Lille Monaco”. Byen sover aldrig, og alt er muligt. Her er glamour, attraktive strande, mange aktiviteter og anerkendte restauranter. Nyd de mange specialiteter – især fra havet – det smager himmelsk! Byen har også flere caféer og butikker, så der er rig mulighed for at shoppe løs. Er I til smukke marinaer, kasinoer og frække sportsvogne – så er Vilamoura også stedet for jer. 

Ren afslapning
Så langt øjet rækker syner de smukke hvide sandstrande. Her kan I slappe helt af og komme helt ned i gear. Kort sagt byder Vilamoura på suveræn rekreation i en international atmosfære. Det er selvforkælelse i særklasse! Rundt i byen finder I også mange grønne områder, hvor der både er plads til ren afslapning og legepladser til de mindste. 

Golfparadis
Vilamoura er uden tvivl en af de foretrukne golfdestinationer i Portugal med over 20 golfbaner. Banerne ligger smukt placeret lige ud til havet og med klubber, der emmer af kvalitet og stemning. Elsker I golf, vil du uden tvivl forelske dig i Vilamoura. 

Transfer til Vilamoura
Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Vilamoura.

Kort

Del denne side via E-mail