Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Om Praia da Rocha

Syd for Algarvekystens næststørste by Portimão ligger ferieområdet og stranden Praia da Rocha, "Dronningen" blandt Algarves strande. Navnet hænger sammen med, at stranden allerede var kendt af royale og velhavende turister i slutningen af 1800-tallet. Indrammet af gyldne klipper er Praia da Rocha’ med dets 2 km lange strand, én af de mest besøgte og fotograferede på kysten. Selve området er et miks af et livligt byliv med talrige souvenirbutikker, barer, natklubber samt en perlerække af små og store restauranter, hoteller og lejligheder og et charmerende afslappet område med unikke sandstrande.

Hævet over havet løber en lang strandpromenade, som byder op til gode spadsereture og en smuk marina. Kun 3 km derfra kan Portimãos bymidte opleves, hvilket har fremragende shoppingfaciliteter – her findes alt fra moderne butikker og et stort shoppingcenter til traditionelt kunsthåndværk. Desuden ses caféer og restauranter overalt, hvor man kan slappe af og betragte bylivet udfolde sig omkring en.

I Praia da Rocha er der begrænset rejselederservice, men vores rejseledere er altid til at få fat i på servicetelefonen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail