Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Torre Marino

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Torre Marino

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Morgenmad
  • Pool
  • Strand

Hyggeligt hotel i rolige omgivelser lige ved stranden
Det fine Hotel Torre Marino ligger midt i en uberørt have med havet som nærmeste nabo. De rolige omgivelser og den fantastiske beliggenhed ved stranden gør hotellet til en oase for feriegæster. Brug en dag eller to på at udforske den smukke by Tropea, som du kan komme til via hotellets shuttlebus.

I hotellets restaurant kan du nyde udvalgte retter til morgenmad og aftensmad. Hvis det hele skal gøres nemmere, er der også mulighed for at tilkøbe Helpension Plus. Cirka tre kilometer fra hotellet ligger den lille landsby Santa Domenica Ricardi, hvor du finder små butikker og restauranter.

Hotel Torre Marino har et dejligt og indbydende poolområde i den hyggelige hotelhave med separat børnebassin. På den nærliggende strand er der liggestole og parasoller, og der er mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Hotellet har desuden også en tennisbane.

Sådan bor du
På Hotel Torre Marino bor du på fine dobbeltværelser med balkon eller terrasse og med udsigt til hotellets have. Værelserne i stueplan deler terrasser – disse er dog ikke indhegnet. Værelserne på de øvrige etager har en delebalkon, som kan variere i størrelse. Alle værelserne er indrettet med aircondition, satellit-tv og køleskab, og du kan bo maks. tre personer.

Pension 
Morgenmad er inkluderet i opholdet. Der kan tilkøbes Halvpension Plus eller Helpension Plus. 
Du får morgenmad og aftensmad i restauranten, og derudover medfølger ¼ flaske vin og ½ flaske vand per person til aftensmad. Yderligere drikkevarer er ej inkluderet.  

Mere om Hotel Torre Marino
Klimaanlæggene har visse tids- og sæsonrestriktioner. 

Der er begrænsede muligheder for offentlig transport og taxa til nærliggende steder. Du kan derfor også køre med hotellets shuttlebus til Tropea by (mod gebyr). Bemærk venligst at transferbussen ikke kan køre helt ned til hotellet pga. en meget stejl bakke – hotellets shuttlebus transporterer dig derfor herfra til hotellet.

 

Om hotellet
Afstand til centrum 6 km, Tropea
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 50
Byggeår 1969
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Renoveret 2006
Safebox Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail