Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Alykanas

Om Alykanas

Alykanas – børnevenlig badebugt, salte pools og afslappet landidyl

I Alykanas holder du ferien lige ud til en dejlig badebugt. Den snor sig smalt og langt og indbyder til hyggelige dage med sit gyldne sand og frodige beplantning. Stranden er lavvandet og børnevenlig. Udover roligt strandliv med solbadning og svømmeture kan der også skrues op for aktivitetsniveauet med forskellige former for vandsport, som tilbydes på stranden. Her er det bl.a. andet muligt at kaste sig ud i windsurfing, vandcykel eller en tur på bananbåd.

Ferieliv med skøn, landlig stemning
Den lille kystby Alykanas emmer af fredelig og landlig stemning, der får dig til at slappe helt af og bare nyde det græske ferieliv. Byen rummer en hyggelig, gammel bydel, hvor kirken og torvet er samlingspunkt. Og uden for byen indtager olivenlunde og citronplantager dit blik. Langs stranden finder du et udvalg af hyggelige cafeer og stemningsfulde taverner. Her kan du nyde et lækkert måltid af græske delikatesser i charmerende rammer, som Grækenland er så kendt for – og Alykanas er ingen undtagelse. Når mørket falder på, kan du fortsætte videre til en af byens hyggelige pubber eller barer. Vil du have en lille souvenir med hjem fra ferien, ligger der flere souvenirbutikker, du kan ose rundt i.

Dejlige oplevelser
Zakynthos forsynes med salt fra Alykanas-områdets saltpools, hvilket har givet byen sit navn. Alykanas betyder nemlig ”salt” på græsk. I dag er byen dog mere kendt som ferieby, og det er ikke sært. For her er alt, hvad du behøver til en skøn ferie under den græske sol. Fyldt med afslapning, badeture og gode måltider. Du kan selvfølgelig også tage på opdagelse på resten af Zakynthos. Du bor fx blot 16 km fra Zakynthos by, som du nemt når med bus. Du kan også tage færgen til naboøen Kefalonia eller ind til det græske fastland. På Zakynthos’ sydspids kan du opleve øens frodige natur. Og ved Kalamaki er der chance for at spotte Caretta-Caretta-havskildpadder – dem er Zakynthos nemlig særligt kendt for.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail