Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Kystens perler

Med dansktalende rejseleder
Nyd en dejlig afslappende halvdagstur til havs, ved Grækenlands længste bugt; Laganasbugten. Det Ioniske hav omkring Zakynthos er et paradis for hav-skildpadderne; Caretta Caretta. Stranden omkring Laganas er en storfavorit for skildpadderne at ligge æg ved. Bådturen starter i Laganasbugten, hvor vi langsomt sejler hen over det bølgende hav, mens kaptajnen leder efter de fredede havskildpadder. Personalet om bord har stor erfaring i at lede efter disse skildpadder og gør sit bedste for at finde dem. Det krystalklare hav gør det let at spotte disse smukke dyr. Derefter sejler vi ud til skildpadde øen Marathonisi, hvor båden ligger til for at have turen første badestop. Her får vi mulighed fra at springe fra båden og ned i det flotte turkisblå vand.

Vi sejler derefter videre mod halvøen Keri og her ligger båden til ved kyst-grotterne. Her har den eventyrlystne mulighed for at svømme ind i grotterne, mens de som bare vil nyde solen stråler og havbriser kan sidde på bådens dæk. Turen er, som navnet også fortæller, nemlig en rigtig perle hvor man får set Zakynthos fra den bedste side.

OBS: Transport er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 275 pr. person
Børn kr. 160 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

De Blå Grotter & Skibsvraget

Med dansktalende rejseleder.
På nordkysten finder man De Blå Grotter, der viser et ganske særligt naturfænomen. Sammensætningen af de lyse klipper og det klare vand, gør at grotterne lyser op og giver dem en klar lyseblå farve, der ganske enkelt skal opleves. Der vil også være mulighed for, at spotte de ekstraordinære koraller på havets bund og man bliver helt overvældet over, hvad naturen er i stand til. Undervejs sejler vi også til den berømte strand Navagio, hvilket betyder skibsvrag på græsk. Dette er én af verdens smukkeste og mest fotograferede strande – et græsk nationalklenodie. Igen skal vi opleve, hvor spektakulær naturen er og vi får mulighed for at tage en dukkert i det utrolige hav.

Vejledende pris:
Voksne kr. 390 pr. person
Børn kr. 235 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Del denne side via E-mail