Oplevelser på Zakynthos

Kystens perler

Med dansktalende rejseleder
Nyd en dejlig afslappende halvdagstur til havs, ved Grækenlands længste bugt; Laganasbugten. Det Ioniske hav omkring Zakynthos er et paradis for hav-skildpadderne; Caretta Caretta. Stranden omkring Laganas er en storfavorit for skildpadderne at ligge æg ved. Bådturen starter i Laganasbugten, hvor vi langsomt sejler hen over det bølgende hav, mens kaptajnen leder efter de fredede havskildpadder. Personalet om bord har stor erfaring i at lede efter disse skildpadder og gør sit bedste for at finde dem. Det krystalklare hav gør det let at spotte disse smukke dyr. Derefter sejler vi ud til skildpadde øen Marathonisi, hvor båden ligger til for at have turen første badestop. Her får vi mulighed fra at springe fra båden og ned i det flotte turkisblå vand.

Vi sejler derefter videre mod halvøen Keri og her ligger båden til ved kyst-grotterne. Her har den eventyrlystne mulighed for at svømme ind i grotterne, mens de som bare vil nyde solen stråler og havbriser kan sidde på bådens dæk. Turen er, som navnet også fortæller, nemlig en rigtig perle hvor man får set Zakynthos fra den bedste side.

OBS: Transport er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 305 pr. person
Børn kr. 175 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Det ægte Zakynthos

Med dansktalende rejseleder
Zakynthos er meget mere end bare turisme. Her findes også smuk natur og spændende kultur. På denne udflugt ser vi store dele af øen og hører nogle af de interessante historier, der ligger og gemmer sig under overfladen.

Først stikker vi en lille tur til søs. På nordkysten finder man nemlig De Blå Grotter, der er et ganske særligt naturfænomen. Sammensætningen af de lyse klipper og det klare vand, gør at grotterne lyser op i en klar, lyseblå farve, det skal ganske enkelt opleves. Der vil også være mulighed for at spotte de ekstraordinære koraller på havets bund, og man bliver helt overvældet over, hvad naturen er i stand til. Undervejs sejler vi også til den berømte strand Navagio, hvilket betyder 'skibsvrag' på græsk. Igen skal vi opleve, hvor spektakulær naturen er, og vi får mulighed for at tage en dukkert i det skønne hav.

Undervejs skal vi nyde vores frokost på en hyggelig, græsk restaurant. Maden består af græske specialiteter efter eget valg.

Næste stop bliver i byen Exo Hora, hvor øens ældste og meget spektakulære oliventræ befinder sig. Træet her er intet mindre end 2.000 år gammelt. Vi skal derudover også se, hvad disse oliven bliver brugt til. Næste stop bliver nemlig et hyggeligt olivenpresseri i byen Agios Leon.

Dagen afsluttes med en lille pause i autentiske, græske omgivelser efterfulgt af et besøg i den historierige Skt. Mavras kirke.

OBS: Frokost, vand, transport samt bådtur er inkluderet. Drikkevarer er ikke inkluderet.


Vejledende pris:
Voksne kr. 525 pr. person
Børn kr. 275 pr. barn.

Udflugten er ikke for gangbesværede. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. 

Øens skjulte skatte

Med dansktalende rejseleder
På denne spændende eftermiddagstur vil vi starte med at nyde udsigten over
Zakynthos by, fra det smukke udkigspunkt Bohali. Herefter besøger vi RAZI hvor Mirandas familie har udnyttet nogle af de mange skønne dufte som Zakynthos byder på, til at producere parfume. Her skal vi høre om produktionen af de forskellige dufte og møde noget af familien bag parfumeriet.

Undervejs bliver dørene også åbnet hos den kendte vingård, Callinico, her skal vi ind til en rundvisning. Hvor vi får indsigt i hvordan de søde druer bliver til vine. Vi bliver en del klogere på de dejlige vine og får sågar lov til at smage på de udsøgte dråber, når vi runder besøget af med en vinsmagning.

Til slut besøge vi den søde familie Therianos, der har Therianos Family Farm. Her vil vi få et indblik i, hvordan familien driver deres landbrug og deres hverdag. På farmen findes blandt andet, olivenlunde, vinbuske, honningbier, kvædetræer, landbrugsdyr og meget mere. Vi viser rundt på gården og fortæller om livet på landet. Derudover skal jeres smagsløg også beriges og huden forkæles. Alt sammen 100% naturlige produkter, fra Therianos familiens gård.   

OBS: Vinsmagning, en let anretning, samt transport er inkluderet.  

Vejledende pris:
Voksne kr. 375 pr. person
Børn kr. 195 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Del denne side via E-mail