Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Kystens perler

Med dansktalende rejseleder
Nyd en dejlig afslappende halvdagstur til havs, ved Grækenlands længste bugt; Laganasbugten. Det Ioniske hav omkring Zakynthos er et paradis for hav-skildpadderne; Caretta Caretta. Stranden omkring Laganas er en storfavorit for skildpadderne at ligge æg ved. Bådturen starter i Laganasbugten, hvor vi langsomt sejler hen over det bølgende hav, mens kaptajnen leder efter de fredede havskildpadder. Personalet om bord har stor erfaring i at lede efter disse skildpadder og gør sit bedste for at finde dem. Det krystalklare hav gør det let at spotte disse smukke dyr. Derefter sejler vi ud til skildpadde øen Marathonisi, hvor båden ligger til for at have turen første badestop. Her får vi mulighed fra at springe fra båden og ned i det flotte turkisblå vand.

Vi sejler derefter videre mod halvøen Keri og her ligger båden til ved kyst-grotterne. Her har den eventyrlystne mulighed for at svømme ind i grotterne, mens de som bare vil nyde solen stråler og havbriser kan sidde på bådens dæk. Turen er, som navnet også fortæller, nemlig en rigtig perle hvor man får set Zakynthos fra den bedste side.

OBS: Transport er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 290 pr. person
Børn kr. 165 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Oplev Zakynthos by

Med dansktalende rejseleder
Under denne aftenudflugt skal vi opleve Zakynthos med alle vores sanser. Vi besøger blandt andet Skt. Dionysios Kirken i Zakynthos by, hvor helgenen, som kirken er dedikeret, stadig hviler. Vi oplever den magiske, græsk-ortodokse udsmykning i kirken, som endda er kendt for at være den smukkeste på hele øen.

Undervejs bliver dørene også åbnet hos den største vingård, Solomos Wines, på øen, og her skal vi ind til en vinsmagning og rundvisning på den berømte vingård. Vi bliver en del klogere på de dejlige vine og får sågar lov til at smage på de udsøgte dråber.

En anden sans vi skal teste denne aften, er vores lugtesans. Lugtesansen skal vi bruge på øens helt eget parfumeri; Razi. Her skal vi boltre os i et væld af forskellige dufte og møde noget af familien bag parfumeriet.

Undervejs skal vi selvfølgelig også stimulere synet og i denne sammenhæng vil vi gerne vise jer, det smukke udkigspunkt Bohali, hvor man nemt kan danne sig et overblik over Zakynthos by fra over og nyde denne helt fabelagtige udsigt.

Vi slutter turen af med at bevæge os ned i Zakynthos by og her vil vi opleve det smukke oplyste landskab. Der vil være mulighed for at se nærmere på Solomos Torv og den fantastiske havn, som byen har. Her vil I have tid på egen hånd til at nyde noget lækkert mad på en af de mange hyggelige restauranter som byen har. 

OBS: Vinsmagning og transport er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 250 pr. person
Børn kr. 145 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Det ægte Zakynthos

Med dansktalende rejseleder
Tag med på en spændende tur rundt på Zakynthos. Dagen begynder med at tage op til Katastari hvor vi stopper for et fotostop med udsigt ud over kysten og den gamle saltby Alykes. Bussen kører derefter videre igennem det smukke landskab til havnen Agios Nikolaos. Her tager Dimitris og hans mandskab med ud på en privat bådtur langs kysten til Navagio ”The Shipwreck”. Ved Navagio går vi i land på stranden, som er en af Grækenlands flotteste og mest fotograferede steder. Her får vi mulighed for at svømme i det krystalklare vand og se skibsvraget på helt tæt hold.

På vejen tilbage sejler vi, hvis muligt, helt ind i de blå grotter, for at se en natur man sent vil glemme. Derefter går turen ind i baglandet, hvor vi virkelig får oplevet det ægte Zakynthos!

Vi passerer her Dimitris’ hyggelige butik og fortsætter herefter videre ud, hvor vi kommer forbi Anafonitria klosteret, som er her hvor helgen St. Dionysios levede sit liv som munk. Her får du en unik chance for at komme tæt på den græske historie og religion. Når det så er ved at være tid til frokost, stopper vi ved restaurant Galaxy, for at nyde en græsk middag, som selv vælges fra deres menu. Restauranten er en rigtig familie restaurant, hvor moderen står ved gryderne i køkkenet og resten af familien hjælper til med serveringen. Når vi er mætte, fortsætter vi videre i dagens program.

Vi kører herefter til Zakynthos’ ældste oliventræ og besøger olivenfabrikken i Agios Leon. Her får vi mulighed for at få et indblik i hvordan produktionen på olivenolie foregår fra jord til bord. Turen afsluttes med et besøg hos St. Mavras flotte kirke.

På turen giver din dansktalende rejseleder dig en indblik i historien og livet på Zakynthos.

OBS: Frokost, vand, transport samt bådtur er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 540 pr. person
Børn kr. 270 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Del denne side via E-mail