Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Zakynthos

Solrige dage med varme briser

Solrige dage med varme briser

Gennemsnitstemperatur på Zakynthos

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
14 15 16 19 24 28 31 31 28 23 19 16
8 8 9 11 14 18 20 21 18 15 12 9
16 15 15 16 18 22 24 26 25 22 20 17

 DAG     NAT     HAV

Vejret på Zakynthos

Vejret på Zakynthos

Vejret på Zakynthos byder på lange somre med mange soltimer, varme og skønt badevejr. Allerede i slutningen af april starter sommeren med lune 24 grader og denne varer ved helt indtil slutningen af oktober.

I kan derfor besøge Zakynthos på alle tidspunkter i rejseperioden og komme hjem med solbrune næser, varme i hele kroppen og rygsækken fuld af fantastiske ferieoplevelser.

Solrige dage med varme briser

Zakynthos ligger fint placeret ud til den vestgræske kyst og er dermed godt beskyttet af fastlandet mod både køligere vinde fra nord og vest. Til gengæld er der fri passage for de varme vinde fra syd og vejret på Zakynthos er derfor yderst behageligt med lune briser, som virker forfriskende på selv de varmeste dage.
Samtidig er vores feriedestinationer på Zakynthos primært placeret på vestsiden af øen, ind mod det græske fastland, hvilket minimerer risikoen for blæsevejr fra det åbne Middelhav.

Det sommerlige vejr på Zakynthos starter i slutningen af april og jo længere hen I kommer på sæsonen, jo bedre bliver vejret. I starten af rejseperioden er gennemsnitstemperaturen på 24 grader og denne topper i august med 31 grader. Det er dog værd at bemærke, at der er tale om gennemsnitstemperaturer og at dagstemperaturen derfor ofte er endnu højere.

Kombineret med det lune badevand på omkring 25 grader i sommerperioden, er vejret på Zakynthos derfor oplagt til en badeferie med masser af sol, sommer og solbrune ben.

Vejret på Zakynthos er skyfrit og solrigt

I juli når antallet af daglige solskinstimer op på hele 13 og skyer er yderst sjældne i sommermånederne. Det samme gælder regn. I juli og august regner det gennemsnitligt kun én dag tilsammen og i disse måneder viser vejret på Zakynthos sig derfor fra sin absolut bedste side.

Der er dog også masser af vidunderligt sommervejr, hvis I rejser i maj, juni og september – og vejret på Zakynthos er især i disse måneder perfekt til sightseeing, naturoplevelser eller ture rundt på øen i en lejet bil.

Del denne side via E-mail