Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Rethymnon

Om Rethymnon

Rethymnon - ægte græsk atmosfære


På Kretas nordkyst – øst for Chania – ligger den hyggelige og charmerende ferieby, Rethymnon. Her finder I den perfekte kombination af nyt og gammelt samt afslapning og oplevelser. Området er især kendt for sin 10 kilometer lange sandstrand og sit krystalklare vand.

Autentisk og fascinerende
Rethymnon byder på kulturskatte, shopping, restauranter og dejlige strande. Midt i byen finder I den flotte havn, hvor der også ligger et væld af tavernaer og gode spisesteder. Byen er Kretas tredje største, men atmosfæren er lokal. Selv om her bo ca. 30.000 indbyggere, har byen beholdt sin autentiske charme, som alle elsker.

Langstrakte sandstrande
Mange rejser til Rethymnon igen og igen, fordi de har forelsket sig i de dejlige sandstrande, der allerede starter inde i byen. De løber fra byen og ca. 10 kilometer østpå. Især begyndelsen af stranden er meget charmerende, hvor der både er små caféer og spisesteder. Perfekt til en kold forfriskning eller en lang gåtur langs vandet.

Masser af oplevelser
På Kreta er der meget at opleve. I Rethymnon er den gamle bydel med smalle gyder helt unik. Besøg bl.a. det venetianske adels ridderhus med den smukke fontæne og den tyrkiske Nerantzes-moské. Rundt på øen er det er også værd at besøge Knossos – det største arkæologiske område på Kreta.

Transfer
Det tager ca. en time at køre fra lufthavnen til det første hotel i Rethymnon.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail