Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Luksuriøst og enestående voksenhotel
 • Fantastisk panoramaudsigt
 • Skøn atmosfære
 • Personale i verdensklasse
 • Tilkøb halvpension

Cretan Dream Royal Luxury Suites

5
Her får du
 • Luksuriøst og enestående voksenhotel
 • Fantastisk panoramaudsigt
 • Skøn atmosfære
 • Personale i verdensklasse
 • Tilkøb halvpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Cretan Dream Royal Luxury Suites

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Luksuriøst og enestående voksenhotel med fantastisk panoramaudsigt

Cretan Dream Royal Luxury Suites er et fremragende hotel med en skøn atmosfære og et personale i særklasse. Hotellet er bygget op som et amfiteater på Kato Stalos’ kystområde, hvor fra der er en bjergtagende panoramaudsigt. Blot 50 meter fra hotellet ligger en lang, indbydende sandstrand med krystalklart vand, hvor I kan leje solsenge og parasoller mod gebyr.

Dette voksenhotel består af 20 unikke suiter med moderne faciliteter. Det markante fokus på luksus, de lyse rum og den elegante indretning gør dette nye hotel til en sand juvel ved Kato Stalos’ strand. Det omkringliggende område er fyldt med frodige blomsterbede, mynte og lavendel, som er kendetegnet ved at trives i øens nærringsrige jord.

Nyd den rolige aftenbrise fra suitens veranda, imens I ser den betagende panoramasolnedgang. Cretan Royal Luxury Suites har alle forudsætningerne for, at I får en helt igennem uforglemmelig ferie.

I deler det fantastiske poolområde, som er i absolut særklasse, med nabohotellet. Nabohotellet er ikke eksklusivt kun for voksne, så der kan forekomme børnefamilier på fællesområdet. Den store swimmingpool befinder sig blandt indbydende grønne oaser, og poolen er udformet således, at I får fornemmelsen af, at den løber direkte ud i ”intetheden”. Fra poolområdet har I en helt igennem bjergtagende panoramaudsigt.

Sådan bor du
Cretan Dream Royal Luxury Suites består af 20 imponerende luksussuiter, som tilfredsstiller ethvert behov. I bor enten i en executive suite, executive suite med privat pool eller en executive familiesuite med privat pool. Alle suiterne har privat veranda med en fremragende havudsigt. Hotellet er forbeholdt voksne over 16 år.

Alle luksussuiterne er særdeles rummelige og opbygget i en moderne og flot stil. Suiterne er indrettet i skønne jordfarver og materialer, som er i harmoni med regionens ikoniske miljø. Fælles for alle disse enestående suiter er, at de er indrettet med en dobbeltseng og har en eller flere sovesofaer. Der er gratis aircondition, gratis WiFi, gratis elektronisk safebox, et 42” fladskærms-TV med satellitkanaler (familiesuiten er udstyret med 2 stk.), elektroniske gardiner, sengelinned i bomuld, et rummeligt skab med strygejern og strygebræt samt et dejligt arbejdsområde. Badeværelserne er udstyret med hårtørrer, lækre badeværelsesartikler, badekåber, hjemmesko, forstørrelsesspejl samt separat badekar og bruser. I får desuden friske flasker med mineralvand hver dag og suiten rengøres dagligt.

Hotellet består af 9 executive suites, som er indrettet til maksimalt 3 voksne. Disse suites har et areal på 36,2 m2, et badeværelse på 7 m2 og en veranda på 9,2 m2.

Det er muligt at opgradere til en executive suite med egen privat pool til jer, som ønsker at leve i ren luksus. Denne suite har et areal på 37 m2, et badeværelse på 8,6 m2 og en veranda på 26,3 m2 med en herlig pool på 16 m2. Denne form for suite er ligeledes indrettet til maksimalt 3 voksne.

I kan også nyde freden i hotellets rummelige executive familiesuiter, som har en seperat komfortabel stue. Denne suite har et areal på imponerende 57 m2, et badeværelse på 7,3 m2, en veranda på 28,3 m2 udstyret med solsenge og en stor pool på 21,6 m2.

Uanset hvilken suite I vælger, så kan I ikke andet end værdsætte dette skønne hotel, som vægter luksus og velvære over alt andet.


Jeres ophold på Cretan Dream Royal Luxury Suites er inklusiv morgenmad med mulighed for at tilkøbe halvpension.


Mere om Cretan Dream Royal Luxury Suites
I kan nyde hotellets dejlige middelhavsretter og internationale retter på et af hotellets restauranter, som kun anvender lokale produkter. Der arrangeres bestemte aftener, hvor retterne er baseret på hummer.

Blot 20 meter fra hotellet ligger nærmeste busstop, hvorfra I kan turen ind til Kretas atmosfærefyldte hovedstad, Chania.

 

 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 20 m
Afstand til centrum 8 km
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 20
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Elevator Ja
Etager 3
Have ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja
Køleskab Ja
Minibar Nej
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 4
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja

Adresse
Kato Stalos, 73110 Kato Stalos, Chania, Grækenland
Tlf.: 0030-28210-36800 FAX: 0030-28210-36811
Email: info@cretandreamroyal.gr
www.cretandreamluxurysuites.gr

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail