Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Bliv gruppeleder

Bliv gruppeleder

Hvert år rejser et væld af seniorklubber og foreninger afsted på ny eventyr med Bravo Tours. Nogle tager fællesskabet med på ferien og flytter bridgen eller tennisturneringen under varmere himmelstrøg, andre starter cykelsæsonen op nogle måneder før vejret bliver godt herhjemme, og en tredje gruppe nyder bare at være sammen om fælles oplevelser.

Er du med i en forening, klub eller vennegruppe, der gerne vil ud at rejse? Så bliv gruppeleder hos Bravo Tours og start et endnu bedre sammenhold og fællesskab i din klub!

Det er nemt!

Det er slet ikke svært at blive eller være gruppeleder, for vi hjælper dig og står for alle de praktiske detaljer. Vi skræddersyer rejsen sammen med dig, tager i mod tilmeldinger (hvis du ikke selv ønsker det), sørger for fly, hotel, oplevelser mm. Du kan egentligt få det, ligesom du gerne vil have det – det eneste, du skal gøre er at sætte rejsen til salg og få nogle af dine venner eller klubkammerater med på ideen.


På rejsen

Og når I så kommer afsted, så møder I vores dansktalende rejseledere. Det betyder, at der stadig er hjælp at hente, hvis der opstår uforudsete udfordringer, eller hvis der bare er noget, I er i tvivl om. Du står altså aldrig med ansvaret for rejsen alene - vi er der fra start til slut.


Mulighed for at rejse gratis

Ud over spændende oplevelser og et fantastisk sammenhold, så er der selvfølgelig også fordele i at være gruppeleder. For du har nemlig mulighed for at rejse gratis.


Så nemt er det…

-    Bravo Tours står for alt det praktiske – og du har samme rejsekonsulent fra start til slut
-    Der er dansktalende rejseleder på vores rejsemål, der kan hjælpe dig på destinationen
-    Vi planlægger rejsen ud fra dine ønsker, så oplevelserne passer til gruppen – lige fra gode tennisbaner eller bridgeborde til vandreoplevelser
-    Du sætter rejsen til salg og får vennerne med på idéen
-    Du har mulighed for at rejse gratis

Bliv kontaktet

Del denne side via E-mail