Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Livsnyder på fuld tid – seniorrejser

Ferie er oaser i livet, hvor vi nyder hinanden, slapper af og oplever – det er her, vi for alvor mærker, at vi lever!

Seniorrejser for alle

I Bravo Tours sætter vi en ære i at arrangere de seniorrejse, du drømmer om. Vi har i mange år arrangeret rejser for Ældresagens Lokalafdelinger, pensionistforeninger og seniorklubber, og det betyder, at vi godt tør love jer en god ferie. Vi har nemlig den erfaring, der skal til, for at sammensætte den rejse, I drømmer om.


Altid dansktalende rejseledere

Bravo Tours er ferie på dansk – lige fra start til slut. Årsagen er enkel: man får bare mere ud af ferien, når det foregår på dansk. Når du rejser på en seniorrejse, er det derfor med rejsekonsulenter inden afrejse, der taler dansk og kan svare på dine spørgsmål. Ude på rejsemålene er der altid dansktalende rejseledere, der kan svare på dine spørgsmål, hjælpe og vise dig de spændende sider af rejsemålet.


Hold ferie med andre seniorer

Vil du arrangere en rejse for dine venner, seniorklub eller pensionistforening, så lad Bravo Tours hjælpe dig. Vi står for alt det praktiske – og der er mange fordele ved at vælge os bl.a. tilbyder vi rejseforedrag inden afrejse, mulighed for fællestransport til lufthavnen i Danmark og hotel samt udflugter, der passer til gruppen.


Rejseforedrag inden afrejse

Det er vigtig, at ferien starter godt. Derfor tilbyder vi at holde et rejseforedrag hos jer inden afrejse. På den måde kan vi sammen gennemgå rejsens program – og I kan få svar på alle jeres spørgsmål. Det synes vi, er den perfekte start på ferien.


På din seniorrejse får du altid:

-    Altid samme rejsekonsulent
-    Dansktalende rejseleder
-    Mad om bord på flyet
-    Frirejse til gruppelederen
-    Mulighed fro rejseforedrag inden afrejse
-    Hotel med ønskede faciliteter
-    Udflugter tilpasset gruppen
-    Mulighed for at tilkøb af fællestransport til/fra lufthavnen i Danmark


Hanne og Poul
Rønde og Omegns Pensionistforening

Igen, igen har været på en rigtig god grupperejse med Bravo Tours. Vi har valgt dem fem år i træk – og i år gik rejsen til Costa del Sol. Vi har altid været rigtig godt tilfredse.

Del denne side via E-mail