Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Seniorrejser

Livsnyder på fuld tid – seniorrejser

Livsnyder på fuld tid – seniorrejser

Lad Bravo Tours’ gruppeafdeling arrangere den næste rejse for senior-sjakket, pensionistgruppen, rejseklubben eller ældresagsforeningen. Vi har stor erfaring med at sammensætte grupperejser og sans for både store og små detaljer.  

Seniorrejser for alle

I Bravo Tours sætter vi en ære i at arrangere den seniorrejse, I drømmer om. Vi har i mange år arrangeret rejser for Ældresagens Lokalafdelinger, pensionistforeninger og seniorklubber. Det betyder, at vi godt tør love jer en god ferie, hvor alt spiller fra start til slut.

Vi er med jer hele vejen

Når Bravo Tours arrangerer jeres rejse, er vi med jer hele vejen. Vores gruppeafdeling vejleder og rådgiver jer i planlægningsprocessen og står for alt det praktiske omkring rejsen, vi kommer med forslag til aktiviteter, og vi sørger for at alt spiller fra start til slut.

På rejsemålet er vores danske rejseledere selvfølgelig tilgængelige 24 timer i døgnet. Det er jeres garanti for tryghed hele vejen. Rejselederne kan svare på spørgsmål, hjælpe ved behov og vise jer spændende sider af rejsemålet.

Hold ferie med andre seniorer

Vil I arrangere en rejse for dine venner, seniorklub eller pensionistforening, så lad Bravo Tours hjælpe dig. Vi står for alt det praktiske – og der er mange fordele ved at vælge os bl.a. tilbyder vi rejseforedrag inden afrejse, mulighed for fællestransport til lufthavnen i Danmark og hotel samt udflugter, der passer til gruppen. Vi sammensætter rejsen præcist efter jeres ønske og behov. 

Hanne og Poul
Rønde og Omegns Pensionistforening

Igen, igen har været på en rigtig god grupperejse med Bravo Tours. Vi har valgt dem fem år i træk – og i år gik rejsen til Costa del Sol. Vi har altid været rigtig godt tilfredse.

Del denne side via E-mail