Grupper med særlige behov

Grupper med særlige behov

For nogle kræver en ferie lidt ekstra - det lille ekstra sørger vi gerne for. Det kan være livsnødvendigt, der er en flaske vand på værelset ved ankomst, så man kan tage sin medicin, at man ved lidt ekstra info om hotellet, så hele bofællesskabet forstår, hvor de skal bo eller noget helt tredje. Det kalder vi for særlige behov.


Hvem har særlige behov?

Du ved sikkert bedre end os, om din gruppe har et særligt behov, som vi kan hjælpe med. Det kan være lige fra skolerejser for væresteder og bofællesskaber til handikappede, der har behov for hjælp i lufthavnen og særlige værelser på et hotel. Det kan også være rejser for fx patienter, der lider af gigt eller andre sygdomme, der betyder, at de har flere behov på ferien. I de fleste tilfælde kan vi sagtens hjælpe, så bare spørg løs.


Successen ligger ofte i detaljen

Gennem en lang årrække har vi fundet ud af, at det ofte er de små ting, der gør forskellen for en gruppe med særlige behov. Ofte er der brug for rejsemål med en kort transfer til hotellet, særlig transport til hotellet eller blot trygheden i at vide, at vores dansktalende rejseledere er på rejsemålet døgnet rundt. Det behøver ikke være indviklet – tværtimod! Sammen finder vi den bedste løsning, så alle får en god ferie.


Udviklingshæmmedes Landsforbund

Vi har været på flere rejser med Bravo Tours, og vores tur til Bali var i særklasse. Vi har længe haft planlagt denne rejse, så vores forventninger var høje, men vi blev ikke skuffede. Det var en fantastisk tur, og vores rundrejseleder, Karang, som er lokal balineser og taler dansk, gjorde vores rejse til noget ekstra specielt. Han håndterede gruppen helt ekstremt professionelt, så alle fik deres livs rejse.

Få et uforpligtende tilbud

Vælg afrejselufthavn(e)

Del denne side via E-mail