Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Grupper med særlige behov

Alle har lov til at drømme om ferie – og i Bravo Tours synes vi, at alle har ret til det uanset behov. Derfor gør vi meget ud af at finde de rigtige rammer til gæster med specielle behov, for vi alle brug for det pusterum, de oplevelser og de ferieminder, som en ferie giver!


Hvad er specielle behov?

Specielle behov kan være mange ting. Det kan være lige fra skolerejser for væresteder og bofællesskaber til handikappede, der har behov for hjælp i lufthavnen og særlige værelser på et hotel. Det kan også være rejser for fx patienter, der lider af gigt eller andre sygdomme, der betyder, at de har flere behov på ferien.  


Successen ligger ofte i detaljen

Gennem en lang årrække har vi fundet ud af, at det ofte er de små ting, der gør forskellen for en gruppe med særlige behov. Ofte er der brug for rejsemål med en kort transfer til hotellet, en flaske vand på værelset ved ankomst eller særlig transport til hotellet.  Det behøver ikke være indviklet – tværtimod! Sammen finder vi den bedste løsning, så alle får en god ferie.


ULF og Bravo Tours

Udviklingshæmmede drømmer også om ferie – og derfor har vi sammen med ULF (Udviklingshæmmede Landsforbund) sammensat et utal af rejser gennem årene, der er skræddersyet til deres behov. Vi har fx sammensat udflugter og oplevelser, hvor alle kan være med, fundet de bedste hoteller og rejsemål, hvor der er plads til alle. Og så bliver de alle mødt af dansktalende rejseleder, som alle forstår – og ved, at der kan opstå uventede situationer undervejs.

Del denne side via E-mail