Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Hvem er vi?

Bravo Tours’ gruppeafdeling består af seks dedikerede medarbejdere, der hver dag sørger for at både store og små grupper får en fantastisk ferie. De ved, hvor du skal rejse hen uanset passion, og de kender vores gruppefaciliteter bedre end nogen andre – lige fra gode bridgeborde til tennisbaner, konferencelokale og spændende oplevelser er!

Du er altid velkommen til at kontakte gruppeafdelingen. Det gælder både hvis du har en ide til en tur eller spørgsmål til nogle af vores eksisterende rejser. De kender svaret på det meste, og de ser meget gerne nærmere på et tilbud til dig – lige fra store tennisrejser til 8-10 venner og familiemedlemmer, der gerne vil rejse sammen. 


Mød Bravo Tours’ gruppeafdeling

Heidi Bentzen

Heidi har holdt til i rejsebranchen i 14 år – og er derfor endnu en ekspert. Personligt har hun forkærlighed for De Dansk Vestindiske Øer og Grækenland, men når det kommer til grupperejser er hun lidt af en blækkesprutte.
 
Hendes mange års erfaring betyder nemlig, at hun har set et utal af rejsemål, hoteller og faciliteter – derfor ved hun, hvor du skal rejse hen, uanset om du vil gøre baghånden bedre på tennisbanen, linedanse, spille bridge, hygge med hele familien eller arrangere en seniorrejse.

Linda Jensen

Linda er en af gruppeafdelingens mest erfarne. I snart 10 år har hun skræddersyet grupperejse i Bravo Tours’, og inden da sørgede hun for at unge mennesker fik den bedste studietur.
 
I dag er hun særligt specialiseret i, hvor du skal cykle henne – hun kender masser af cykelhoteller og ved, hvad du har brug for på din cykelrejse. Hun vil ikke kaldes cykelekspert – men det er bare fordi, hun er jysk og beskeden! Og så har hun også helt styr på konferencefaciliteterne op vores rejsemål.

Katrine Foldager

Katrine Foldager har servicegenet i orden og sætter en ære i at yde den bedste service før, under og efter rejsen. Hun har været en del af Bravo Tours i 6 år, hvor hun har store erfaringer med både små og store grupper og et unikt kendskab til vores oversøiske destinationer. Når det gælder sportsrejser, kender hun et væld af tennisbaner og cykelruter, men hun ved også, hvor seniorer skal bo og opleve verden.


Jesper Hansen

Jesper Hansen møder du både i Bravo Tours, men han besøger også gerne jer og holder rejseforedrag. Han har erfaring fra det meste af verden – bl.a. De Kanariske Øer, Rhodos, Mallorca, Costa del Sol og Kroatien – og deler gerne ud af sin store erfaring. Han ved særlig meget om seniorrejser, men han kender også mange petanquebaner, yogafaciliteter og konferencehoteller.

Med mere en 10 år i branchen, som både rejsekonsulent, rejseleder og destinationschef, spørger du bare Jesper til råds – han ved det meste!

Bliv kontaktet

Del denne side via E-mail