Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Bravo Tours' gruppeafdeling

Hvem er vi?

Bravo Tours’ gruppeafdeling består af tre dedikerede medarbejdere, der hver dag sørger for at både store og små grupper får en fantastisk ferie. De ved, hvor du skal rejse hen uanset passion, og de kender vores gruppefaciliteter bedre end nogen andre – lige fra gode bridgeborde til tennisbaner, konferencelokale og spændende oplevelser er!

Du er altid velkommen til at kontakte gruppeafdelingen. Det gælder både, hvis du har en ide til en tur eller spørgsmål til nogle af vores eksisterende rejser. De kender svaret på det meste, og de ser meget gerne nærmere på et tilbud til dig – lige fra store tennisrejser til 8-10 venner og familiemedlemmer, der gerne vil rejse sammen. 


Mød Bravo Tours’ gruppeafdeling

Anni Nørgaard Morratz

Med mere end 17 års erfaring fra rejsebranchen, har Anni et stort kendskab til alle vores rejsemål, men især Mallorca, Azorerne og Fuerteventura, hvor hun selv har rejst meget. Hun hjælper ofte med at sammensætte aktive ferier som for eksempel tennis- og cykelrejser.

Marit Krath Damtoft 

Marit er en berejst konsulent. Hun arbejder især med grupperejser, hvor du ikke nødvendigvis kender dine medrejsende på forhånd – for eksempel seniorrejser, yogarejser og singlerejser. Derudover har Marit stor erfaring med skole- og firmarejser.

Tinna Isik

Tina har arbejdet hos Bravo Tours i mere end 14 år. Hun har et bredt kendskab til alle rejsemål, særligt Tyrkiet hvor hun har boet i flere år. Tina hjælper dig med alt det praktiske, efter rejsen er bestilt. Hun følger op på betalinger, sørger for at sende opdaterede billetter og hjælper også, hvis deltagerlisten ændrer sig.

Bliv kontaktet

Del denne side via E-mail