Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hvem er vi?

Bravo Tours’ gruppeafdeling består af seks dedikerede medarbejdere, der hver dag sørger for at både store og små grupper får en fantastisk ferie. De ved, hvor du skal rejse hen uanset passion, og de kender vores gruppefaciliteter bedre end nogen andre – lige fra gode bridgeborde til tennisbaner, konferencelokale og spændende oplevelser er!

Du er altid velkommen til at kontakte gruppeafdelingen. Det gælder både, hvis du har en ide til en tur eller spørgsmål til nogle af vores eksisterende rejser. De kender svaret på det meste, og de ser meget gerne nærmere på et tilbud til dig – lige fra store tennisrejser til 8-10 venner og familiemedlemmer, der gerne vil rejse sammen. 


Mød Bravo Tours’ gruppeafdeling

Lotte Sand

Lotte Sand kender rejsebranchen fra start til slut. Hun har arbejdet i Bravo Tours i 7 år, hvor hun både har siddet i salget, optimeringsafdelingen og gruppeafdelingen. Her har hun særlig fokus på rejser til familie- og generationsrejser. Hun ved derfor lige præcis, hvilket familiehotel I skal bo på, når I fortæller hende om jeres ferieønsker. Derudover arbejder hun også med flybilletter til firmaer. 

Sofie Alexandersen

Sofie har haft sin daglige gang hos Bravo Tours i 2,5 år, og hun besidder en solid portion rejseerfaring. Hun har rejst intensivt i store dele Europa, og har derfor masser af viden om de europæiske storbyer. Service er langt fra et fremmedord for Sofie, hun er nemlig uddannet salgsassistent. Derfor er det vigtigt for Sofie, at servicen altid sidder lige i skabet, og hun nyder at give kunderne et ekstra tip eller råd med på vejen. Koordinering af grupperejser kan for mange være en ordentlig mundfuld, men Sofie elsker når brikkerne falder på plads, og hun følger altid sine ting til dørs.

Katrine Foldager - Barsel

Katrine Foldager har servicegenet i orden og sætter en ære i at yde den bedste service før, under og efter rejsen. Hun har været en del af Bravo Tours i 6 år, hvor hun har store erfaringer med både små og store grupper og et unikt kendskab til vores oversøiske destinationer. Når det gælder sportsrejser, kender hun et væld af tennisbaner og cykelruter, men hun ved også, hvor seniorer skal bo og opleve verden.


Bliv kontaktet

Del denne side via E-mail