Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Bravo Tours' gruppeafdeling

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Bravo Tours’ gruppeafdeling består af fire dedikerede medarbejdere, der hver dag sørger for at både store og små grupper får en fantastisk ferie. De ved, hvor du skal rejse hen uanset passion, og de kender vores gruppefaciliteter bedre end nogen andre – lige fra gode bridgeborde til tennisbaner, konferencelokale og spændende oplevelser er!

Du er altid velkommen til at kontakte gruppeafdelingen. Det gælder både, hvis du har en ide til en tur eller spørgsmål til nogle af vores eksisterende rejser. De kender svaret på det meste, og de ser meget gerne nærmere på et tilbud til dig – lige fra store tennisrejser til 8-10 venner og familiemedlemmer, der gerne vil rejse sammen. 


Mød Bravo Tours’ gruppeafdeling

Luise Winther

Er du til aktiv ferie i højeste gear, så er det Luise, du skal snakke med. Luise har stor erfaring med at arrangere bl.a. tennis-, padel- og cykelrejser, hvor der skal være styr på udstyr og faciliteter. 

Marit Krath Damtoft 

Marit er en berejst konsulent. Hun arbejder især med grupper, der ønsker en særlig oplevelse sammen – lige fra seniorklubben til firmaet, bostedet eller rejseklubben. Derudover har Marit stor erfaring med skolerejser. 

Tinna Isik

Tinna har arbejdet hos Bravo Tours i mere end 14 år. Hun har et bredt kendskab til alle rejsemål, særligt Tyrkiet hvor hun har boet i flere år. Tinna hjælper dig med alt det praktiske, efter rejsen er bestilt. Hun følger op på betalinger, sørger for at sende opdaterede billetter og hjælper også, hvis deltagerlisten ændrer sig.

Bliv kontaktet

Del denne side via E-mail