Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Mennesker med udviklingshandicap

Mennesker med udviklingshandicap

Mennesker med udviklingshandicap

Alle har lov til at drømme om ferie – og i Bravo Tours synes vi, at alle har ret til det uanset behov. Derfor gør vi meget ud af at finde de rigtige rammer til gæster, der har et handicap – hvad end det er. For vi hr alle brug for det pusterum, de oplevelser og de ferieminder, som en ferie giver!


ULF og Bravo Tours

I Bravo Tours har vi gennem mange år samarbejdet med ULF (Udviklingshæmmede Landsforbund) og sammensat et utal af rejser, der er skræddersyet til udviklingshæmmedes behov. Vi har fx sammensat udflugter og oplevelser, hvor alle kan være med, fundet de bedste hoteller og rejsemål, hvor der er plads til alle. Og så bliver de alle mødt af dansktalende rejseleder, som alle forstår – og ved, at der kan opstå uventede situationer undervejs. Sammen med ULF føler vi os som eksperter på området, og vi ved, hvad der skal til for at alle får en dejlig ferie.

 

Grupperejser for handicappede

Et handicap er naturligvis et vidt begreb, men hos os sidder vores gruppeeksperter klar til at hjælpe jer. Sammen ved vi nemlig, at vi kan finde lige det, der opfylder jeres behov. Det gælder både, hvis I har brug for at medbringe særligt udstyr eller har brug for hjælp i lufthavnen eller på rejsemålet. Vi står for alt det praktiske – lige fra valg af hotel alt efter handicap til de små detaljer, så I er i trygge hænder fra start til slut. Vi gør det nemt at tage af sted.

 

Kontakt os nu

Uanset handicap så er det vigtigt, du kontakter os. Vi ønsker kun det bedste – at alle får en dejlig ferie. Nogle rejsemål er bedre til gangbesværede end andre, mens nogle hoteller har ramper til poolen og nogle helt tredje har unikke handicapværelser. Vi kender mulighederne og ved, hvor I finder de perfekte rammer.Se ULF's rejser

Peloponnes i august 2023

Se rejse her >

 

Mallorca i september 2023

Se rejse her >

 

Costa del Sol i september 2023

Se rejse her >

 

Bali i oktober 2023

Se rejse her >

Ann Pedersen, ULF Ferie

ULF Ferie arrangerer rejser for mennesker med et udviklingshandicap, der rejser på ferie sammen med frivillige. Vi har gennem mange år haft et godt samarbejde med Bravo Tours, der er meget behjælpelige med at finde destinationer, som matcher vores behov.

Vi oplever en rigtig god service, fleksibilitet og stor tålmodighed gennem hele bookingprocessen, der foregår løbende frem til rejsen. Og på destinationerne oplever vi altid søde, glade og behjælpelige rejseledere, der er gode til at sikre, at vi bliver tjekket godt ind, og som er åbne og imødekommende overfor vores gæster.

Få et uforpligtende tilbud

Vælg afrejselufthavn(e)

Del denne side via E-mail