Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse - Cornelia De Luxe Resort

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Cornelia De Luxe Resort

 • 3 x Golf
 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Strand

Hotel i absolut særklasse og golf inkluderet
Vil I spille golf på anerkendte golfbaner og bo på et luksuriøst All Inclusive-hotel, så er denne golfrejse lige noget for jer! I kommer til at spille golf på det spektakulære 27-hullers anlæg i Cornelia Golf Club, som åbnede tilbage i 2006 og er designet af den professionelle golfspiller, Nick Faldo. Kun få af de ellers mange golfbaner i Belek har fået så meget ros med på vejen som disse, og mange golfeksperter anser dem for at være blandt Tyrkiets bedste. Når dagene ikke står i golfens tegn, kan I slappe af på hotellet, hvad enten I gør det ved et af de skønne poolområder, i det dejlige spaområde eller ved hotellets helt egen private strand.

Inkluderet

 • Fly tur/retur
 • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
 • All Inclusive
 • Shuttlebus til og fra banerne
 • 3 eller 4 x golf på Faldo-golfbanerne
 • Ubegrænset golf i udvalgte perioder**
 • Gratis parkering i lufthavnen ved bestilling mere end 60 dage før afrejse

Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet
 • Bagage

Om hotellet
Cornelia De Luxe er et fantastisk hotel med super god service og et yderst lækkert All Inclusive-koncept. Når man bor på Cornelia De Luxe, spiller man på Faldo-banen, som har 27 huller. Hotellet ligger direkte ned til egen privat strand.

Der findes tre udendørs poolområder samt en indendørs pool, ligesom der findes vandland til børnene med rutsjebaner. Til hvert poolområde ligger der hyggelige poolbarer, som serverer drikke og snacks hele dagen, i poolens åbningstid. I vinterperioden er der ikke vand i de udendørespools. Den nøjagtige dato for, hvornår de fyldes op, afhænger af vejret.

*Vi gør opmærksom på, at der er begrænset rejselederservice. Vores rejseledere kan dog altid kontaktes på servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet.
**Ubegrænset golf betyder, at 4 tee times kan bookes hjemmefra. Yderligere golf skal bookes, gratis, direkte hos banen, hvor der findes ledige tider. Ubegrænset golf er inkluderet 7 dage, IKKE på afrejsedagen. Tilbydes kun i udvalgte perioder. 

Om hotellet
Afstand til centrum 4 km
Afstand til lokalt centrum 4 km
Afstand til strand 100 m
Aircondition Ja
Antal værelser 358
Bar Ja
Byggeår 2010
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 3
Renoveret 2014
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Cornelia De Luxe bor du i meget flotte værelser, lyse og med alt, hvad man har brug for af tv, hårtørrer, telefon, minibar som bliver fyldt dagligt med øl og sodavand. Nogle værelser er med havudsigt, andre med udsigt over Beleks grønne arealer og Taurusbjergene. Værelserne har enten balkon eller terrasse. Alle værelser har safebox og aircondition.

Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Cornelia Deluxe
På Cornelia De Luxe findes stort set alt, hvad man kunne ønske sig af faciliteter og aktiviteter; tennis, bordtennis, billard, dart og game center for de mindre. Lækkert indendørs poolområde til de kølige vinterdage. Flot spaområde med utallige former for massage og behandlinger, mod betaling. Daglige aktiviter i form af fitnessprogrammer, aerobic, pilates etc. Nogle af aktiviteterne er mod gebyr. Der findes børneklub, legeplads, frisør, shopping, 8 forskellige barer og daglig underholdning.

Adresse
Ileribasi Mevkii, 07506 Belek, Antalya.
Tlf. 0090 242 710 15 00.

Golfbaner

Cornelia Faldo Golf Club

Kun få af de mange golfbaner i Belek-området har fået så megen ros, som det Nick Faldo-designede 27 hullers-anlæg i Cornelia Golf Club, der åbnede i 2006. Cornelia er ret passende også navnet på en rose, der blomstrer mere end andre roser. Dét harmonerer med golfeksperters enighed om, at Cornelia er rosen over alle blandt Tyrkiets golfbaner.
Faldos intention var at skabe én af de bedste baner i Sydøsteuropa, og den intention synes at være lykkedes på et både sand- og vandfyldt område med fairwayafgrænsninger bestående af gamle, høje paraply-fyrretræer. Disse straffer hårdt, hvis man ikke placerer sin bold rigtigt til det næste slag, så det gælder i høj grad om at bruge den indvendige side af hovedet og vurdere, hvordan det enkelte slag skal gribes an. Nick Faldos ry som én af spillets bedste strategikere skinner igennem.
De 27 huller betyder, at man kan spille tre 18 hullers-kombinationer, King Course, Queen Course og Prince Course.
www.golfturkey.com

All Inclusive

All Inclusive

Måltider
Morgenmad: Kl. 07.00 - 10.00.
Frokost: Kl. 12.30 - 14.30.
Aftensmad: Kl. 18.30 - 21.00.
À la carte restauranter: Hotellet har totalt 5 à la carte restauranter. Fra oktober til maj er to af dem åbne, og det er den italiensk og franske. I à la carte restauranterne kan der forekomme ekstra betaling afhængig af, hvilken menu man vælger.

Drikkevarer:
24 timer. Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus). Hotellet benytter sig af udtrykket Deluxe All Inclusive, som betyder, at man kan spise og drikke på hotellet i alle døgnets 24 timer. Alle lokale mærker indenfor øl vin og spiritus er inkluderet i hotellets All Inklusive-koncept. Næsten alle importerede mærker er også inkluderet i hotellets deluxe All Inclusive-koncept.

Ikke inkluderet:
De ekstra dyre mærker såsom Möet, Johnnie Walker blue label etc.

Mellemmåltider:
Der er mulighed for sen morgenmad, snack og mellemmåltider hele dagen og natmad indtil kl. 01.00, så der vil altid være mulighed for at spise på hotellet.

Inkluderet sportsfaciliteter:
Alle hotellets faciliteter er til fri afbenyttelse af gæsterne, dog kan der forekomme gebyr på leje af fx tennisketsjere samt lys på baner.

All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail