Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Vores Østen- og Safarieksperter vender hjem

- Mød dem til et spændende rejseforedrag d. 20. august i Herning

Vores safariekspert, Claus Jensen – bedre kendt som Kenya-Claus -, og Østenekspert, Mai Noesgaard, er begge rejst ”hjem” til Danmark. Det betyder, at du kan få de bedste råd og ikke mindst insider-inspiration fra eksperterne selv!

Tirsdag d. 20. august er de begge i Herning i Bravo Tours’ rejsehus. Her holder de sammen et spændende rejseforedrag, hvor du kan høre mere om din kommende drømmerejse – uanset om den står på safari i Østafrika, historiske eventyr i Jordan eller en rundrejse i Vietnam med efterfølgende badeferie/oplevelser i Thailand.

Tilmeld dig nu – billetterne er gratis*, men ”sælges” først-til-mølle!

*Møder du ikke op, trækkes et gebyr på kr. 100 pr. billet.


PRAKTISK INFO

Sted: Bravo Tours, Bethaniagade 40, 7400 Herning

Dato: Tirsdag d. 20. august 2019

Tid: Kl. 18.30

Foredragsholder

Mai Noesgaard
Foredragsholder

Hun startede som rejseleder i 2013, men har tilbragte de seneste mange sæsoner med base i Thailand. Herfra har hun kørt alle Bravo Tours’ rundrejser i bl.a. Vietnam. Mai fortæller i aften om rundrejsen ”Vietnams Vandveje” og de efterfølgende muligheder i Hua Hin og Bangkok. Dermed kan du også høre mere om drømmerejsen til de to destinationer i Thailand.

Kenya-Claus
Foredragsholder

Claus har udforsket store dele af verden, men har siden 1998 boet i Kenya, hvor han arbejder som Bravo Tours’ destinationschef i Afrika. Han har arrangeret talrige safari-rejser til den afrikanske slette. Men også på vores spændende rundrejse ”Jordans historiske vingesus” har du fornøjelsen af Claus som rejseleder. I aften gør han dig klogere på dine rejsemuligheder i både Afrika og Jordan.

Tilmelding

Mød dem til et spændende rejseforedrag d. 20. august i Herning
 

Del denne side via E-mail