Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Vietnams eventyrlige vandveje

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 15.998 kr

Med sine 3.450 km lange kystlinje er Vietnam et af Asiens mest spændende og rejsevenlige lande. Det er svært at finde et andet land, hvor man kan nå at opleve en så mangfoldig natur samt kultur på blot otte dage – og efterfølgende fordøje alle indtryk på en fabelagtig badeferie i Thailand!

Fra de for os, vanvittige vejkryds i nord, hvor 100-vis af scootere og knallerter prøver at krydse vejen på samme tid, til de brede boulevarder og fransk-inspirerede bygninger i syd.

Oplevelserne står i kø i dette fascinerende land. Prøv en kop Ca Phe Trung og en gang Pho til morgenmad - sig Chào Chi til gadehandleren og Chào Anh til hans kone. Bliv betaget af de smukke bjerge, flotte strande og uendelige rismarker.

Vi starter i Vietnams hovedstad, og fortsætter vores rejse gennem Vietnams eventyrlige vandveje. Disse vandveje er ganske unikke – lige fra den verdensberømte Halong-bugt til den ukendte perle Ninh Binh, der populært er kendt som Halong på land. Det er ganske enkelt smukt og unikt! Vi tager selvfølgelig også forbi det sydlige Vietnams højdepunkter ved Saigon, hvor Cu Chi Tunellerne og Mekong Deltaet er byder på fantastiske oplevelser, der blot venter på os!

Slut rejsen af i Thailand i kongens favorit by, Hua Hin. Det er let at forstå, hvorfor netop han holdt så meget af dette sted. Her venter både tid og ro til ren afslapning, men selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser i dette fantastiske rejseland.

Men husk, bestil din rundrejse til Vietnam i god tid. Vi flyver nemlig til Bangkok med et af verdens bedste flyselskaber Thai Airways på denne rejse. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Østen senest 2,5 måned inden afrejse.

Rejsens højdepunkter
 • Sejltur og overnatning på Halong-bugten
 • Byrundtur i Hanoi
 • Udflugt til Ninh Bihn
 • Oplev Mekong-deltaet
 • Dansk rejseleder på rundrejsen
 • Badeferie i Hua Hin
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1-2
På vej til Vietnam og velkommen til Hanoi
På vej til Vietnam og velkommen til Hanoi

Vi rejser fra Danmark med Thai Airways. I Bangkok skifter vi fly og fortsætter videre til Hanoi, hvor der venter masser af spændende oplevelser. I flyet er der gode muligheder for både at slappe af eller lade sig underholde af din personlige skærm. Det er nemlig en udsøgt fornøjelse at flyve med Thai Airways til Bangkok.

I Hanoi bliver vi mødt af et hektisk og – for os danskere – lidt kaotisk liv i hovedstaden. Motorcykler svinger ud og ind mellem hinanden, men det hele går utroligt nok op i en højere enhed.

Vi bliver hentet i lufthavnen og kører til hotellet, hvor vi checker ind. Sammen med vores dansktalende rejseleder starter vi vores vietnamesiske eventyr med den traditionelle nudelsuppe ”Pho”. Dagens oplevelser starter ved Ho Chi Minh Mausoleet, hvor den gamle vietnamesiske leder, Ho Chi Minh, er kremeret. Mausoleet er lavet i granit, og her ligger Ho Chi Minhs balsamerede krop. Vi ser Mausoleet ude fra. Vi ser også ”one pillar pagoda” – pagoden på en søjle – der har form som en lotusblomst.

Til aften nyder vi en af byens mest berømte retter Cha Ca, inden vi går til ro efter en dag fyldt med spændende højdepunkter. Vi overnatter i Hanoi.

Dag 3
Kontrasternes Hanoi og ”Halong på land”
Kontrasternes Hanoi og ”Halong på land”

I går oplevede vi det hektiske og imponerende liv i hovedstaden, men Hanoi har også en helt anden side! Nyd stilheden og den hyggelige stemning, når vi står tidligt op og begynder dagen med en gåtur ved søen. Her vågner vietnameserne, mens de dyrker aerobic eller lokale sportsgrene – og vi må gerne være med! En morgen med kontrastfyldte oplevelser sammenlignet med i går.

Tilbage på hotellet nyder vi en god morgenmad, inden vi fortsætter til Ninh Bihn – den gamle hovedstad. Omkring det lille, tidligere kongerige Hoa Lu finder vi ”Halong på land” på grund af de mange klipper, der skyder op. Vi sejler også en tur i mellem de mange grotter, bjerge og marker. Det er kort sagt en virkelig smuk oplevelse, der venter på os.

Vi overnatter i Ninh Binh.

Dag 4
Den verdensberømte Halong-bugt
Den verdensberømte Halong-bugt

”Ingen har besøgt Vietnam, hvis ikke man har besøgt Halong-bugten”. Sådan siger et gammel mundhæld, og når først man har besøgt Halong-bugten, ved man, at det taler sandt.

Fra Ninh Binhg kører vi langs den smukke natur, der er både inspirerende og magisk. Efter ca. 3 timer er vi fremme ved Halong-bugten, et naturligt vidunder, og absolut et af landets smukkeste vartegn. Vi sejler ud på det smaragdgrønne vand, oplever gemte grotter undervejs, nyder den friske seafood og ser de berømte kalkstenssøer. Landskabet er intet mindre end indbegrebet af smukt, og derfor også en del af UNESCO's verdensarvslist. Vi indkvarteres i fine privat-kahytter, og overnatter på Halong-bugten om bord på båden.

 

Dag 5
Smukkere end smukt – og videre til Danang
Smukkere end smukt – og videre til Danang

I dag vågner vi til bådens vuggende rytmer, og vi kan endda nå en dukkert før morgenmaden. Båden sejler stille videre, og naturen viser sig igen fra sin magiske side, når solens stråler rammer vandet, og tågen stille letter. Naturen skifter konstant form, og finurlighederne står i kø. Undervejs ser vi nogle af de flydende sigøjner-landsbyer og de smukke grotter. Tilbage på land kører vi retur Hanoi, hvor vi tager nattoget videre mod Danang, som vi overnatter i.

Dag 6
Hoi Ans uforglemmelige oplevelser
Hoi Ans uforglemmelige oplevelser

I dag vågner vi op ombord på toget, hvor vi nyder en let morgenmad vores lokalguide forbereder. Undervejs kan vi nyde den spektakulære udsigt – toget tager os bl.a. med forbi den smukke strand Lang Co og den nordlige grænse ved det tidligere kongedrømme Champa. Vi ankommer til Danang omkring middag, hvorfra vi fortsætter videre til Hoi An. Rejsen dertil er smuk, og når vi ankommer er det let at forstå, at byen er en del af UNESCOs verdensarv. Her finder vi en skøn kombination traditionel arkitektur, caféer, små kunstbutikker og skræddere.

Engang var Hôi An en verdens største handelshavne. Alle verdens stormagter har gennem tiden lastet og afleveret varer i byen – det betyder også, at mange nationer gennem tiden har sat sit præg på byen. Nyd byen og al dens charme til fods og slut dagen af med en sejltur på Thu Bon River, mens solen går ned.

Vi overnatter i Hoi An.

Dag 7
Saigon – det sydlige Vietnam samlet i én by
Saigon – det sydlige Vietnam samlet i én by

Efter en kort flyvetur ankommer vi til Ho Chi Minh eller Saigon, som mange stadig kalder byen. Populært siges det, at hele det sydlige Vietnam er samlet i denne by – og det gør den blot endnu mere betagende og fantastisk. I gaderne bliver vi igen forbløffet af millioner af motorcykler, der snor sig omkring. Eftermiddagen kan I nyde på egen hånd og gå på opdagelse i den spændende historie og kultur, som byen emmer af.

Om eftermiddagen kan I tilkøbe en tur til de berømte Cu Chu-tunneler, der er et flere hundrede kilometer langt tunnelsystem under jorden, der blev bygget af vietnameserne for at bekæmpe først franskmændene og senere amerikanerne. Tunnelerne blev så lange og store, at de mest af alt minder om små byer i sig selv – en utrolig oplevelse, hvor vi får mulighed for selv at gå på opdagelse i tunnellerne!

Dag 8
Oplev Mekong-deltaet
Oplev Mekong-deltaet

I dag lægger vi storbyens pulserende puls bag os og kommer i stedet tæt på naturen og en frodighed uden lige! Vi kører gennem Saigons morgenmyldertrafik, og sætter kursen mod syd. Trafikken skiftes hurtigt ud med små mudrede stier og det stille liv på landet. På vejen møder vi små børn på vej i skole, og langs kanalen går livet sin stille gang.

I gamle dage blev Mekong-floden og deltaet brugt til at fragte varer til områderne, og i dag er der stadig flydende markeder, som kan opleves, når de handler på floden. Vi nyder en god frokost, inden vi kører tilbage til Saigon, hvor vi nyder eftermiddagen og vores sidste aften i Vietnam.

Dag 9
Farvel til Vietnam og videre til Hua Hin
Farvel til Vietnam og videre til Hua Hin

I dag slutter vores eventyrlige rejse rundt i Vietnam, som har budt på et væld af oplevelser! Vi flyver fra Saigon til Bangkok, hvorfra rejsen fortsætter til syv dejlige nætter i den kongelige badeferieby i Thailand, Hua Hin.
Det er også muligt at vælge 14 nætters badeferie i Hua Hin efter rundrejsen (mod ekstra betaling).

Dag 10-16
Ren afslapning i Hua Hin
Ren afslapning i Hua Hin

Nyd en fantastisk badeferie i den kongelige ferieby Hua Hin. Strandene eller hotellets swimmingpool lokker nu efter mange spændende oplevelser rundt i Vietnam. Besøg også den kongelige togstation, oplev haven ved Sofitel-hotellet med de mange buske, som er klippet ud som dyr i naturlig størrelse eller spil golf på de mange skønne baner. Tag gerne til tempelbyen syd for Hua Hin, hvor man kan slentre rundt i den charmerende gamle bydel, tag en ridetur på hesteryg på stranden eller oplev det hyggelige natmarked. Der arrangeres flere udflugter under opholdet, bl.a. også den til den legendariske River Kwai, som I kan tilkøbe på ferien.

Sidst på eftermiddagen - dag 16 - kører vi til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn.

Dag 17
Hjemme i Danmark igen
Hjemme i Danmark igen

I dag er vi igen hjemme og har dansk jord under fødderne. Vi er rige på oplevelser og har oplevet et fortryllende rejseland, der konstant har overrasket med nye ferieminder.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur med Thai Airways
 • Flere måltider om bord på flyet
 • Gratis drikkevarer ombord på flyet
 • 7 nætters rundrejse i Vietnam med indkvartering på gode mellemklasse-hoteller
 • 7 nætters badeferie i Hua Hin på valgfrit hotel
 • Dansk rejseleder på rundrejsen
 • Dansk rejselederservice i Hua Hin
 • Alle udflugter og entreer ifølge programmet
 • Alle fly- og bustransporter mellem destinationerne
 • Daglig morgenmad på hele rundrejsen og badeferien
 • 4 frokoster på rundrejsen
 • 2 middage på rundrejsen
 • Byrundtur i Hanoi
 • Ho Chi Minh Mausoleum
 • Udflugt til Ninh Binh
 • Robåd ved Trang An-grotten
 • Sejltur og overnatning på Halong-bugten
 • Nattog til Danang
 • Hoi An byrundtur
 • Kurvebådtur på Thu Bon-floden
 • Fly fra Danang til Saigon
 • Båd og cykel i Mekong-deltaet
 • Fly fra Saigon til Bangkok
 • Transfer med Bravo Tours’ egen bus fra Bangkok lufthavn til Hua Hin t/r

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge – beregn ca 300 kr. pr. Person
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Eventuelle indenrigsflyvninger i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Tilkøb syv ekstra ferienætter i Hua Hin og få 14 dages ren badeferie i Hua Hin efter rundrejsen

Dato og priser

PDF-PROGRAM

Vietnam Se på kort

Hovedstad: Hanoi Valuta: Dong Tidsforskel: +6 timer Sprog: Vietnamesisk Befolkningstal: 85,7 mio.
Gennemsnitstemperatur
20° januar
20° februar
23° marts
27° april
32° maj
33° juni
33° juli
32° august
31° september
29° oktober
25° november
22° december

Del denne side via E-mail